Curs de Preparació Prova accés Cicle Formatiu de Grau Mitjà

1090 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Aula Mestre
Curs de Preparació Prova accés Cicle Formatiu de Grau Mitjà
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Figueres (Girona)
Consulteu el preu

Descripció

Descripció de la prova:

La prova consta de dos blocs de dues hores. Les matèries de cada bloc són les següents:

• competència en llengua catalana, competència en llengua castellana, competència en llengua estrangera i competència social i ciutadana.

• competència matemàtica, competència en tecnologies i competència d'interacció amb el món físic.

Es pot demanar l'exempció de la prova de llengua catalana en el cas de residir a Catalunya fa menys de dos anys i no haver estudiat català durant l'escolarització.



Fases del procés:

La convocatòria surt publicada a finals de gener-principis de febrer,la inscripció a la prova es realitza durant el mes de març i l'examen té lloc al mes de maig. Només hi ha una convocatòria anual!



Metodologia:
Al llarg de la setmana es treballaran les diferents àrees de la prova. Les classes  són presencials i es realitzen en grups reduïts per facilitar el treball i el seguiment individualitzat.

Aulamestre facilita tot el material necessari per preparar les proves que consta de material didàctic actualitzat de cada matèria.

Cada trimestre es dediquen unes sessions a repassar els continguts treballats i a realitzar models d'examen, aquest sistema facilita el seguiment per part dels alumnes que comencin el curs més tard. També hi ha la possibilitat d'anar realitzant tutories  personalitzades que ajudin als alumnes a resoldre dubtes,  donar assessorament,  ensenyar tècniques d'estudi, etc.

El curs de preparació  d'Aulamestre  t'ofereix tot el temari actualitzat, informació sobre les diferents convocatòries i calendari d'inscripció, classes presencials, tutories personalitzades tots els dies de la setmana amb professors/es amb experiència en l'àmbit docent, classes centrades en el treball d'aquells aspectes més pràctics i en la realització d'exercicis com els que trobem en els models d'examen ... No t'ho pensis més! Aulamestre t'obre les portes cap al teu futur!

Requisits

Si vols cursar un Cicle formatiu de Grau Mitjà i no tens la titulació necessària per poder accedir-hi directament pots preparar la prova d?accés.
Per poder presentar-se a aquesta prova cal:
- Tenir 17 anys o complir-los durant l?any en què es fa la prova.
- No tenir el Graduat en ESO.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Curs de Preparació Prova accés Cicle Formatiu de Grau Mitjà
Aula Mestre
Campus i seus: Aula Mestre
Aula Mestre
C. Sta. Llogaia, 30 Baixos 17600 Figueres (Girona)
Sol·licita informació
X