Ironhack

Curs de Data Analytics Bootcamp

Ironhack

Curs
Presencial
7.000 €

Descripció

Converteix-te en Analista de Dades en 9 setmanes, a temps complet i en persona.

Converteix-te en un mestre d'anàlisi de dades. Aprèn a netejar i a explorar diferents de conjunts de dades. Submergeix-te a fons usant Pandes per convertir les teves dades en visualitzacions increïbles capaços d'explicar històries. Acaba amb Machine Learning i aplicant el teu aprenentatge amb conjunts de dades reals !.

Temari del curs

Mòdul 1 - Introducció a l'Anàlisi i Enginyeria de Dades
El pre-work t'ajudarà a construir una base sòlida d'Anàlisi i Enginyeria de Dades per crear una aplicació usant conjunts de dades reals.
• El pre-work t'ajudarà a construir una base sòlida per poder afrontar el Bootcamp amb garanties.
• Aprèn Git, Python, MySQL, manipulació de dades amb Pandes, API 'si scrapping de webs.
• Posa a prova els teus coneixements amb projectes pràctics.
• Prepara't per aprendre Anàlisi i Enginyeria de Dades.
Mòdul 2 - Anàlisi de Dades Avançat: Immersió a Fons
Aprèn a gestionar anàlisi de dades usant Pandes i visualitza les dades. Aprendràs a fer servir Python i Business Intelligence.
• Aprèn anàlisi de dades usant Pandes, visualització, estadística inferencial usant Python i aprèn Business Intelligence.
• Posa a prova els teus coneixements amb projectes pràctics.
• Prepara't per aprendre temes avançats d'Anàlisi i Enginyeria de Dades.
Mòdul 3 - Enginyeria de dades avançada: Fonaments de Machine Learning
Introduïm els fonaments de Machine Learning per construir un pipeline de principi a fi. T'ensenyem el flux de treball necessari per tenir les habilitats per aplicar Machine Learning a datasets en el món real!
• Entén Machine Learning (ML) i el seu flux de treball.
• Familiaritza't amb la llibreria Scikit-Learn per ML.
• Entén l'aprenentatge supervisat i no supervisat i es capaç d'aplicar mètodes de ML en Anàlisi de Dades.
• Aprèn a entrenar algoritmes de ML per analitzar i segmentar dades en el món real.
• Et preparem per al teu projecte final on entrenaràs models de ML amb dades per a resoldre un problema empresarial real.
El nostre treball previ al curs (pre-work) és obligatori. Tan aviat et matricules com a estudiant, se't donarà accés a 60 hores de contingut en línia de desenvolupament web a través de la nostra plataforma. Aquest pre-work servirà per obtenir coneixements intermedis d'Anàlisi de Dades i Enginyeria de Dades que utilitzaràs per crear una aplicació amb conjunts de dades reals.
Veure més

Destinataris


  • Recentment Graduats: Necessites desenvolupar habilitats pràctiques que siguin requerides en la indústria de les dades? Busques enriquir el teu CV amb projectes reals combinant anàlisi de dades i programació? El Bootcamp d'Anàlisi de Dades de Ironhack està dissenyat per assegurar-te un futur com Analista de Dades en el sector tecnològic.

  • Canvi Professional: ¿Encallat en la teva carrera professional? Canvia't al món de les dades! És el moment perfecte per potenciar les teves habilitats i saltar al proper nivell! Aquest curs està dissenyat perquè aconsegueixis totes les capacitats necessàries per entrar a la indústria de les dades.

  • Desenvolupament Professional: Vols diferencia't dels teus companys coneixent el que les dades et poden dir? Aquest curs accelera el creixement de la teva carrera i t'ajuda a arribar més ràpidament als llocs de lideratge d'equips a través d'habilitats interdisciplinàries de dades.

  • Emprenedors: Si et preguntes com les dades poden ajudar a la teva empresa a tenir èxit mentre tota la indústria s'està transformant cada minut, aquest et servirà per familiaritzar-te amb les tecnologies de dades contemporànies i pràctiques necessàries de les que la teva empresa podrà beneficiar-se.Veure més

Prova d'accés

Prova tècnica i entrevista personal.

Horari/Torn

Dilluns a divendres: 9:00-06:00 pm en anglès.

Durada

Propera convocatòria: del 25 febrer al 26 abril.

Perspectives laborals

La majoria dels nostres graduats han estat contractats en grans companyies.

Promocions

Opcions de Finançament disponibles.

Preu

7.000 €

Avantatges del curs

Suport Professional: Coaching Professional: Construeix el teu portfoli i currículum amb el feedback dels nostres experts en cada campus.
Preparació d'Entrevistes: Durant el curs t'enfrontaràs coding reptes per preparar-te per a les entrevista tècniques.
Networking & Esdeveniments Per Alumni: Ironhack organitza alguns dels Meetups més importants en cada ciutat. Submergeix-te a la comunitat a través dels tallers, esdeveniments i conferències que organitzem als campus.
Hiring Fair & Job Suport: Les empreses confien en la nostra formació i vénen a entrevistar-te després del bootcamp durant el nostre esdeveniment de contractació. Et proporcionem eines i oportunitats per aterrar en el treball dels teus somnis.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Data Analytics Bootcamp

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Data Analytics Bootcamp