Curs de Data Analytics Bootcamp

1088 Persones estan visitant aquest curs
Preu 7.000 €
Sol·licita informació
Ironhack
Curs de Data Analytics Bootcamp
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
Preu 7.000 €

Descripció

Converteix-te en Analista de Dades en 9 setmanes, a temps complet i en persona.
Converteix-te en un mestre d'anàlisi de dades. Aprèn a netejar i a explorar diferents de conjunts de dades. Submergeix-te a fons usant Pandes per convertir les teves dades en visualitzacions increïbles capaços d'explicar històries. Acaba amb Machine Learning i aplicant el teu aprenentatge amb conjunts de dades reals !.

Temari

Mòdul 1 - Introducció a l'Anàlisi i Enginyeria de Dades
El pre-work t'ajudarà a construir una base sòlida d'Anàlisi i Enginyeria de Dades per crear una aplicació usant conjunts de dades reals.
• El pre-work t'ajudarà a construir una base sòlida per poder afrontar el Bootcamp amb garanties.
• Aprèn Git, Python, MySQL, manipulació de dades amb Pandes, API 'si scrapping de webs.
• Posa a prova els teus coneixements amb projectes pràctics.
• Prepara't per aprendre Anàlisi i Enginyeria de Dades.
Mòdul 2 - Anàlisi de Dades Avançat: Immersió a Fons
Aprèn a gestionar anàlisi de dades usant Pandes i visualitza les dades. Aprendràs a fer servir Python i Business Intelligence.
• Aprèn anàlisi de dades usant Pandes, visualització, estadística inferencial usant Python i aprèn Business Intelligence.
• Posa a prova els teus coneixements amb projectes pràctics.
• Prepara't per aprendre temes avançats d'Anàlisi i Enginyeria de Dades.
Mòdul 3 - Enginyeria de dades avançada: Fonaments de Machine Learning
Introduïm els fonaments de Machine Learning per construir un pipeline de principi a fi. T'ensenyem el flux de treball necessari per tenir les habilitats per aplicar Machine Learning a datasets en el món real!
• Entén Machine Learning (ML) i el seu flux de treball.
• Familiaritza't amb la llibreria Scikit-Learn per ML.
• Entén l'aprenentatge supervisat i no supervisat i es capaç d'aplicar mètodes de ML en Anàlisi de Dades.
• Aprèn a entrenar algoritmes de ML per analitzar i segmentar dades en el món real.
• Et preparem per al teu projecte final on entrenaràs models de ML amb dades per a resoldre un problema empresarial real.
El nostre treball previ al curs (pre-work) és obligatori. Tan aviat et matricules com a estudiant, se't donarà accés a 60 hores de contingut en línia de desenvolupament web a través de la nostra plataforma. Aquest pre-work servirà per obtenir coneixements intermedis d'Anàlisi de Dades i Enginyeria de Dades que utilitzaràs per crear una aplicació amb conjunts de dades reals.

Destinataris

  • Recentment Graduats: Necessites desenvolupar habilitats pràctiques que siguin requerides en la indústria de les dades? Busques enriquir el teu CV amb projectes reals combinant anàlisi de dades i programació? El Bootcamp d'Anàlisi de Dades de Ironhack està dissenyat per assegurar-te un futur com Analista de Dades en el sector tecnològic.
  • Canvi Professional: ¿Encallat en la teva carrera professional? Canvia't al món de les dades! És el moment perfecte per potenciar les teves habilitats i saltar al proper nivell! Aquest curs està dissenyat perquè aconsegueixis totes les capacitats necessàries per entrar a la indústria de les dades.
  • Desenvolupament Professional: Vols diferencia't dels teus companys coneixent el que les dades et poden dir? Aquest curs accelera el creixement de la teva carrera i t'ajuda a arribar més ràpidament als llocs de lideratge d'equips a través d'habilitats interdisciplinàries de dades.
  • Emprenedors: Si et preguntes com les dades poden ajudar a la teva empresa a tenir èxit mentre tota la indústria s'està transformant cada minut, aquest et servirà per familiaritzar-te amb les tecnologies de dades contemporànies i pràctiques necessàries de les que la teva empresa podrà beneficiar-se.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

Prova tècnica i entrevista personal.

Durada

Propera convocatòria: del 25 febrer al 26 abril.

Perspectives laborals

La majoria dels nostres graduats han estat contractats en grans companyies.

Promocions

Opcions de Finançament disponibles.

Avantatges del curs

Suport Professional: Coaching Professional: Construeix el teu portfoli i currículum amb el feedback dels nostres experts en cada campus. Preparació d'Entrevistes: Durant el curs t'enfrontaràs coding reptes per preparar-te per a les entrevista tècniques. Networking & Esdeveniments Per Alumni: Ironhack organitza alguns dels Meetups més importants en cada ciutat. Submergeix-te a la comunitat a través dels tallers, esdeveniments i conferències que organitzem als campus. Hiring Fair & Job Suport: Les empreses confien en la nostra formació i vénen a entrevistar-te després del bootcamp durant el nostre esdeveniment de contractació. Et proporcionem eines i oportunitats per aterrar en el treball dels teus somnis.

Horari

Dilluns a divendres: 9:00-06:00 pm en anglès.
Curs de Data Analytics Bootcamp
Ironhack
Campus i seus: Ironhack
Ironhack (Barcelona)
C/ Pamplona, 96 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X