Curs Professionalitzador de Dietètica i Nutrició (UOC)

Curs
On-line
180 hores
Consulteu el preu

Descripció

Matrícula oberta!
El curs de Nutrició i Dietètica en línia presta especial atenció a l'alimentació, un dels aspectes més importants en la prevenció i el tractament de la majoria de les malalties cròniques d'alta prevalença en la nostra societat. Estudiar dietètica i nutrició en línia et convertirà en un professional dedicat a cura de persones que necessiten coneixements sobre els aspectes més importants que influeixen en la salut i el benestar, com la dietètica i la nutrició.
Aquest curs de Nutrició i Dietètica a distància ofereix una visió completa dels aspectes bàsics. Comença pels conceptes d'energia i nutrició, alimentació equilibrada en les diferents situacions de la vida i alimentació i malaltia, i finalitza amb la valoració nutricional i la planificació de dietes, i els aspectes relacionats amb la higiene i la manipulació d'aliments i les tècniques culinàries.

Temari

Programa del curs de Dietètica i Nutrició
 • Alimentació i nutrició
 • Grups d'aliments
 • Alimentació en les diferents situacions de la vida
 • Alimentació i malaltia
 • Alimentació equilibrada
 • Valoració nutricional
 • Planificació d'una dieta diària equilibrada
 • Higiene i manipulació d'aliments
 • La conservació dels aliments
 • Tècniques culinàries
 • Tendències actuals en l'alimentació

Competències per a les quals et prepara el curs

Relacionar els nutrients i els components dels aliments amb la funció que es desenvolupa en l'organisme i conèixer la seva aportació diària necessària, els aliments en els quals es troben i les recomanacions dietètiques de consum. Identificar la composició i les característiques dels aliments per a poder seleccionar-los segons les necessitats i característiques de la dieta pautada. Adaptar dietes, prèviament definides, a les necessitats i les preferències de la persona o col·lectiu a partir de les dades objectives i subjectives d'adaptació. Relacionar diferents situacions fisiopatològiques amb les implicacions dietètiques que comporten. Promoure i reforçar pautes de conducta alimentària per a un estil de vida saludable a partir de la resolució de casos. Caracteritzar dietes tipus de les malalties cròniques amb major prevalença, tenint en compte les característiques del procés, els requeriments nutricionals i les característiques psicològiques predominants del col·lectiu.

Metodologia

Model formatiu de la UOC: Centrat en l'aprenentatge, la flexibilitat, l'accessibilitat i la col·laboració. Formació superior a la teva mesura: Tu tries les hores de dedicació i el contingut dels teus estudis. Diploma d'extensió universitària: Amb la garantia d'UOC X.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà

Durada

Duració: 8 mesos. Data d'inicio: 23 de febrer 2024.

Objectius

Aquest curs de Dietètica i Nutrició en línia capacita a l'estudiant per a identificar els fonaments nutricionals i conèixer les recomanacions dietètiques per a una alimentació saludable, així com per a tractar les malalties de major prevalença.
El titulat en nutrició i dietètica en línia serà capaç de contribuir al disseny de la dieta prescrita pels professionals de la salut implicats, i també de gestionar satisfactòriament l'elaboració i el seguiment d'aquesta dieta en diferents àmbits (cuina, manipulació i administració) i d'assegurar la seva correcta adaptació a les característiques individuals del pacient.

Titulació obtinguda

Diploma d'extensió universitària de la UOC en Dietètica i nutrició. Els estudiants que superin el curs en línia rebran un Certificat de Formació Contínua en Dietètica i Nutrició. Als estudiants que es matriculin en una titulació de grau de la UOC, se'ls farà el reconeixement acadèmic dels crèdits d'aquests cursos, en concepte de participació en activitats universitàries.

Promocions

Fracciona fàcil.

Borsa de treball

Borsa de Treball de la UOC: Ofertes de treball, informació pràctica, assessorament i molts avantatges més.

Tipus d'avaluació

40% Proves avaluació continua 33% Activitats dirigides 17% Treball individual 10% Treball final.
Curs Professionalitzador de Dietètica i Nutrició (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede Central
Avinguda del Tibidabo, 39-43 08035 Barcelona
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Cursos més populars
X