Diploma d'Especialització de Disseny i Programació per a la Web

12 Persones han demanat informació
1032 Persones estan visitant aquest curs
Preu 3.565 €
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Diploma d'Especialització de Disseny i Programació per a la Web
Sol·licita informació
Postgrau
On-line
30 crèdits
Preu 3.565 €

Descripció

10% descompte!
El Diploma d'especialització de Disseny i Programació per a la web és un programa pràctic orientat a professionals del desenvolupament d'aplicacions que vulguin aprendre a desenvolupar aplicacions web sofisticades de forma àgil i eficaç. Per tant, assumeix que els seus estudiants tenen coneixements de programació.
Per què cal estudiar el Diploma d'especialització de Disseny i Programació Web de la UOC?
  • Adquiriràs les eines, coneixements i habilitats necessàries per poder treballar com a desenvolupador web, un perfil professional altament sol·licitat al mercat laboral nacional i internacional.
  • Aprendràs a través de la resolució de casos i exercicis pràctics.
  • Coneixeràs i sabràs integrar les diferents parts del disseny i programació web: l'HTML i el CSS, d'una banda, el disseny d'interfície, de l'altra i, finalment, el desenvolupament al costat client i al servidor.

Temari

Aquest Diploma despecialització consta de cinc assignatures de 6 crèdits ECTS cadascuna. El diploma es cursa en dos semestres. El primer semestre es cursen 3 assignatures (18 crèdits) i el segon semestre es cursen 2 assignatures (12 crèdits)
Diploma d'Especialització de Disseny i Programació per a la web (30 crèdits)
Primer semestre (18 crèdits)
  • HTML i CSS (6 ECTS): En aquesta assignatura, l'estudiant adquirirà els coneixements necessaris per a la creació de pàgines web semàntiques i accessibles usant les especificacions més actuals de HTML i CSS.
  • Disseny d'interfícies interactives (6 ECTS): Aquesta assignatura ofereix una visió multidisciplinària dels principis i aproximacions al disseny d'interfícies efectiu, centrant-se en com dissenyar productes interactius que millorin i facilitin la manera com la gent es comunica, interactua i treballa. L'estudiant afrontarà els principis principals del disseny d'interfícies, l'anàlisi d'activitats i els usuaris, l'avaluació d'interfícies i el test d'usabilitat.
  • Programació en Javascript per a programadors (6 ECTS): Aquesta assignatura, adreçada a estudiants que ja tenen coneixements de programació, entra en profunditat a les particularitats de JavaScript, d'acord amb l'especificació ES2015. Es treballaran específicament l'assincronia i la interacció amb el DOM (o Document Object Model), especialment importants per al desenvolupament d'aplicacions web. També es veuen algunes de les principals eines i utilitats que sutilitzen en el desenvolupament en JavaScript.
Segon semestre (12 crèdits)
  • Desenvolupament back-end amb PHP (6 ECTS): Aquesta assignatura introdueix l'estudiant al món del desenvolupament al costat del servidor. Es treballarà sobre una pila AMP (Apache, MySQL, PHP), encara que els coneixements adquirits seran traslladables a qualsevol altre entorn. Es treballarà tant amb frameworks, com Symphony, com usant les capacitats dels gestors de continguts actuals (com WordPress i Drupal) com a base per al desenvolupament ràpid d'aplicacions sofisticades.
  • Desenvolupament front-end amb frameworks Javascript (6 ECTS): En aquesta assignatura, els estudiants coneixeran la situació actual del desenvolupament front-end i els principals entorns de desenvolupament i frameworks, també treballaran amb un framework creant la part front-end d'una aplicació i veuran com s'ha de treballar el front-end quan s'està creant una aplicació mòbil amb JavaScript.

Destinataris

Perfils:
El Diploma d'especialització de disseny i programació per a la web va dirigit a titulats de l'àmbit multimèdia, de la informàtica o les telecomunicacions, així com a altres professionals amb experiència prèvia en el desenvolupament d'aplicacions convencionals, que es vulguin especialitzar en el desenvolupament d'aplicacions web .
A qui s'adreça:
El Diploma d'especialització de Disseny i Programació per a la web s'adreça a:
  • Titulats en Enginyeria Informàtica (graus, enginyeries o enginyeries tècniques).
  • Titulats en Enginyeria de Telecomunicació (graus, enginyeries o enginyeries tècniques).
  • Graduats en multimèdia o enginyers multimèdia.
  • Titulats o professionals daltres àmbits que disposin de coneixements previs en desenvolupament daplicacions convencionals.
Sortides professionals
Aquest Diploma d'especialització permet ocupar llocs de treball de desenvolupador web, ja sigui dins una empresa o organització, ja sigui autònom.

Requisits

Requisits d'accés:
Per cursar el programa cal tenir una titulació universitària prèvia.
En cas de no tenir una titulació universitària prèvia es pot accedir al programa a través del reconeixement de lexperiència professional següent:
2 anys d'experiència a qualsevol àmbit professional.
Coneixements previs:
  • Per cursar el Diploma d'especialització de disseny i programació per a la web, es recomana tenir coneixements i experiència prèvia en programació en qualsevol llenguatge i entorn.
  • A la majoria de les assignatures s'utilitzen recursos d'aprenentatge en anglès. Per això, es recomana també un nivell de competència en llengua anglesa equivalent al nivell B2 del marc europeu comú de llengües.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Online.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol, Català.

Durada

Inici: 24 de setembre 2024.

Objectius

L'objectiu és la formació de professionals capaços de dur a terme les funcions de desenvolupador web, ja sigui dins d'una empresa o organització ja sigui com a autònom.
Aquest programa està dissenyat especialment per a professionals de l'àmbit de la informàtica, les telecomunicacions o multimèdia que vulguin especialitzar-se en el desenvolupament d'aplicacions web.
Competències
Saber utilitzar HTML per al marcatge semàntic i accessible de pàgines web.
Dominar lús de CSS per al maquetat atractiu i eficaç de pàgines web.
Saber crear pàgines web adaptables a tot tipus de dispositius i entorns a través de les tècniques de responsive web design.
Ser capaç de proposar, dissenyar, desenvolupar i implantar aplicacions i continguts multimèdia
Saber estudiar i valorar propostes de projectes que tractin sobre aplicacions i continguts multimèdia
Dominar lús de PHP i MySQL per a la programació al costat servidor
Conèixer els conceptes de programació al costat servidor aplicables a qualsevol llenguatge de programació, bases de dades i pila de desenvolupament
Saber desenvolupar aplicacions de manera ràpida i eficaç usant frameworks com Symphony.
Ser capaç de desenvolupar aplicacions sofisticades usant la infraestructura de gestors de continguts com WordPress o Drupal
Saber utilitzar JavaScript per a la programació al costat client
Ser capaç d'escollir el framework adequat per a cada desenvolupament
Ser capaç de desenvolupar aplicacions JavaScript de manera ràpida i eficaç usant frameworks

Titulació obtinguda

Els estudiants que finalitzin els estudis de Formació permanent obtindran, en funció del programa cursat, el títol de Màster de Formació Permanent, el Diploma d'Especialització o el Diploma d'Expert. Els estudiants que superin altres cursos de formació continuada rebran el certificat corresponent.

Promocions

Fracciona fàcil
Diploma d'Especialització de Disseny i Programació per a la Web
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X