Diploma d'Especialització d'IT Project Management (UOC)

1045 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Diploma d'Especialització d'IT Project Management (UOC)
Sol·licita informació
Postgrau
On-line
30 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

10% descompte!
El postgrau d'IT Project Management, o Gestió de projectes de TI online, ofereix a partir de la praxi del sector professional i de la recerca acadèmica, les eines, les habilitats i els coneixements necessaris per realitzar amb èxit les funcions de project manager (o cap de projecte) en projectes de tecnologies de la informació.

Temari

El programa s'estructura en un itinerari acadèmic modular format per 2 cursos d'especialització o semestres, i un projecte.
Diploma d'Especialització IT Project Management (30 crèdits)
  • Diploma d'expert 1: Metodologia de projectes i planificació de TI (12 crèdits)
    • Gestió avançada de projectes de TI
    • Projectes de planificació de TI
  • Diploma d'expert 2: Projectes d'adquisició i integració de TI (12 crèdits)
    • Projectes d'adquisició de TI
    • Projectes d'integració de TI
  • Treball final de postgrau (6 crèdits)

Competències per a les quals et prepara el curs

Conèixer els elements, marcs de referència i certificacions més rellevants per a la direcció i gestió de projectes. Conèixer les alternatives actuals quant a tipus de sistemes i de tecnologies de la informació, i saber enfrontar-se a processos i projectes d'avaluació i selecció d'aquestes alternatives. Saber enfrontar-se a decisions estratègiques, tàctiques i operatives sobre els principals temes de SI i de TI, en general, i als projectes que les implementen en particular. Afrontar alguna oportunitat de millora o d'emprenedoria interna o externa orientada als serveis de TI i plantejada des de la perspectiva de la gestió de projectes de TI.

Destinataris

Perfils:
El programa d'IT Project Management té com a objectiu principal la formació de professionals de TI que vulguin orientar la carrera professional cap a la direcció de projectes de TI en qualitat de project manager o cap de projecte, o bé cap a una participació activa en aquests.
Aquests estudis van dirigits especialment a titulats universitaris amb coneixements de tecnologia, siguin informàtics, enginyers de telecomunicació o altres enginyeries afins, així com a graduats de l'àmbit d'economia i empresa que tinguin interès a especialitzar-se en la gestió de projectes de TI.

Requisits

Requisits d'accés:
  • Per cursar el programa cal tenir una titulació universitària prèvia.
  • En cas de no tenir una titulació universitària prèvia es pot accedir al programa a través del reconeixement de l'experiència professional següent:
  • 2 anys d'experiència a qualsevol àmbit professional.
Coneixements previs:
No es requereixen coneixements previs.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Durada

Inici: 15 d'octubre 2024.

Objectius

El programa d'IT Project Management està pensat per a professionals dels serveis d'informàtica, que s'encarreguen de tasques de direcció i gestió de projectes TI, o bé per a aquells que hi estan implicats en algun altre rol.
L'objectiu del programa és ajudar-los a progressar en les seves capacitats per a la gestió integral de projectes de TI, assumint també altres tasques més allunyades de l'àmbit tècnic (com, per exemple, les de gestió d'equips humans, les de gestió de proveïdors o l'anàlisi i valoració de les tendències del mercat).
Tant si el treball de l'estudiant es desenvolupa en departaments de TI de qualsevol mena d'organitzacions, com en empreses de serveis informàtics, passant per iniciatives freelance o d'emprenedoria empresarial, aquest programa s'orienta a facilitar la transició dels professionals de TI cap a les responsabilitats conegudes com de project manager, cap de projecte o gestor de projecte.

Titulació obtinguda

Els estudiants que acabin els seus estudis de formació permanent obtindran, en funció del programa cursat, el títol de màster de formació permanent, el diploma d'especialització o el diploma d'expert. Els estudiants que superin altres cursos de formació contínua rebran el certificat corresponent.

Perspectives laborals

El programa forma professionals de la gestió de projectes de TI (IT project managers o caps de projecte de TI). La figura del project manager és un perfil professional altament demanat per empreses i institucions de diferents sectors, així com per consultores de serveis informàtics. La UOC disposa d'una borsa de treball i acords amb empreses per fer pràctiques voluntàries.

Promocions

Fracciona fàcil
Diploma d'Especialització d'IT Project Management (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X