Diploma d'Expert en Gestió Avançada de Projectes de Telecomunicació (UOC)

1033 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Diploma d'Expert en Gestió Avançada de Projectes de Telecomunicació (UOC)
Sol·licita informació
Postgrau
On-line
12 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El Diploma d'Expert en Gestió Avançada de Projectes de Telecomunicació (UOC) s'adreça a professionals i estudiantat de l'àmbit de les telecomunicacions que vulguin profunditzar en la gestió de projectes de telecomunicació i/o estiguin en situació d'acabar el títol de grau.
 

Temari

Aquest Diploma d'Expert en Gestió Avançada de Projectes de Telecomunicació (UOC) té una càrrega lectiva de 12 crèdits ECTS, dividits en dues assignatures de 6 crèdits cadascuna:
  • Gestió avançada de projectes TIC (6 ECTS): Des de la perspectiva del cap de projectes, en aquesta assignatura treballarem en profunditat els conceptes, els mètodes i les eines per a la gestió de projectes dins de les professions TIC, cobrint el cicle complet de gestió de projectes i les diferents àrees de coneixement que el professional ha de dominar per a gestionar amb èxit un projecte.
  • Direcció estratègica de SI/TI (6 ECTS): L'assignatura proporciona una comprensió bàsica i alguns instruments essencials per a l'ús estratègic dels sistemes d'informació a l'empresa, la seva relació amb els processos de negoci, la planificació estratègica i l'organització de la funció informàtica. Per tant, resulta útil en un nivell bàsic per a la relació amb els clients i els usuaris dels diferents departaments de l'empresa i per a l'exercici progressiu de funcions directives dins dels departaments d'informàtica.

Competències per a les quals et prepara el curs

Des del punt de vista de les competències, aquest Diploma d'Expert en Gestió Avançada de Projectes de Telecomunicació (UOC) té un paper central en l'adquisició d'habilitats de lideratge i de gestió comunes a totes les professions, incloent-hi la d'enginyers de telecomunicació.

Destinataris

Perfils:
Aquest Diploma d'Expert en Gestió Avançada de Projectes de Telecomunicació (UOC) s'adreça a l'estudiantat o titulats de l'àmbit de les telecomunicacions, i també a altres professionals amb experiència prèvia en la gestió de projectes TIC, que vulguin profunditzar les competències de gestió i direcció de projectes, orientades a l'àmbit de les telecomunicacions.

A qui es dirigeix:
  • El Diploma d'Expert de Gestió Avançada de Projectes de Telecomunicació s'adreça a:
  • Estudiants d'Enginyeria de Telecomunicació (graus, enginyeries o enginyeries tècniques)
  • Persones interessades que hagin cursat mòduls formatius relacionats amb la informàtica, les telecomunicacions o l'electrònica.

Requisits

Requisits acadèmics:
  • Per a cursar el Diploma d'Expert en Gestió Avançada de Projectes de Telecomunicació (UOC) és necessari tenir una titulació universitària prèvia.
En cas de no tenir una titulació universitària prèvia es pot accedir al programa a través del reconeixement de l'experiència professional següent:
  • 2 anys d'experiència en l'àmbit TIC, ja sigui en aspectes tècnics (sistemes de comunicació, electrònica, xarxes, etc.) o bé de gestió de projectes tecnològics (gestió de projectes, direcció TIC, etc.).
Coneixements previs:
  • No es requereixen coneixements previs.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Modalitat: 100% online.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà, Català.

Durada

Inici: 24 de setembre 2024. Duració: 400 hores.

Objectius

L'objectiu d'aquest Diploma d'Expert en Gestió Avançada de Projectes de Telecomunicació (UOC) és la formació en l'àmbit de la gestió avançada de projectes, dins de l'entorn de les telecomunicacions.

Titulació obtinguda

Els estudiants que acabin els seus estudis de formació permanent obtindran, en funció del programa cursat, el títol de màster de formació permanent, el diploma d'especialització o el diploma d'expert. Els estudiants que superin altres cursos de formació contínua rebran el certificat corresponent.

Perspectives laborals

Aquest Diploma d'Expert en Gestió Avançada de Projectes de Telecomunicació (UOC) ofereix part de les eines, els coneixements i les habilitats que es requereixen per a treballar gestionant i dirigint projectes de TI en l'àmbit de les telecomunicacions.

Promocions

  • Fracciona fàcil
Diploma d'Expert en Gestió Avançada de Projectes de Telecomunicació (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X