ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Postgrau en Disseny de Mobiliari per a Col·lectivitats, Contract i Urbà

ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Descripció

El Diploma de Postgrau en Disseny de Mobiliari per a Col·lectivitats, Contract i Urbà s'imparteix d'octubre de 2013 a febrer del 2014 i es pot cursar individualment o bé realitzar el Màster en Disseny de Mobiliari, que s'obté cursant els dos postgraus que el componen i té dues edicions:3a edició. Octubre de 2013: el títol de Màster en Disseny de Mobiliari s'obté cursant el

Diploma de Postgrau en Disseny de Mobiliari per a Col·lectivitats, Contract i Urbà, d'octubre de 2013 a febrer de 2014, i el Diploma de Postgrau en Disseny de Mobiliari per a l'Hàbitat, de març a juliol de 2014.4a edició. Març de 2014: el títol de Màster en Disseny de Mobiliari s'obté cursant el Diploma de Postgrau en Disseny de Mobiliari per a l'Hàbitat, de març a juliol de 2014, i el Diploma de Postgrau en Disseny de Mobiliari per a Col·lectivitats, Contract i Urbà, d'octubre de 2014 a febrer de 2015.
Veure més

Temari del curs

Estructura

En aquest Postgrau s'aborden específicament els aspectes que tenen a veure amb el moble de producció industrial orientat a equipar espais per a col·lectivitats, ja siguin públics o privats.

Es tracta, en definitiva, de resoldre objectes mobles que ajudin a crear les condicions per desenvolupar activitats essencials fora de l'àmbit domèstic, com  poden ser auditoris, aularis, oficines, hotels i espais de restauració, instal·lacions esportives, espai urbà, etc.

El Postgrau està estructurat amb els següents mòduls:

El moble i l'espai de treball
Tipologies, àrees de treball i de representació, el sentit simbòlic del moble en l'espai de treball, espais d'espera i recepcions, cadires tècniques, la indústria auxiliar, materials i tècniques de fabricació, ergonomia del seient, els sistemes per taules de treball i d'arxiu.

El moble i l'espai per a restauració, allotjament i residencial
Tipologies, àrees de recepció i acollida, l?equipament a mida, el moble a hotels i espais residencials, usos i tipologies adaptades de l?entorn domèstic. El teixit tècnic en el contract.

El moble i l'espai urbà
Tipologies, materials i manteniment, el projecte a mida, el moble com a organitzador del espai públic, elements singulars.

El moble als nous espais públics polivalents
Els grans espais per a actes i espectacles públics requereixen de productes amb garanties que siguin versàtils i que, alhora, donin resposta a la creixent demanda d'espais polivalents. Aquests productes incorporen prestacions inèdites que s'integren a mida en el projecte arquitectònic.

Il·luminació
Diverses estratègies de mercat per resoldre les necessitats d'il·luminació en l'espai de treball.
Il·luminació i espai urbà, la llum com a senyalística.

Materials i Tecnologies
Processos avançats i recerca de nous materials per generar innovació i productes competitius que assoleixin les exigents condicions ambientals de treball.

Sostenibilitat i Ecodisseny
Com s'integren aquests paràmetres en el procés de disseny de nous productes, criteris a tenir en compte a l'hora de projectar un nou moble. Normativa i certificacions internacionals de referència.
Veure més

Destinataris  • Graduats Superiors en Disseny.


  • Enginyers Industrials.


  • Enginyers Tècnics en Disseny Industrial.


  • Arquitectes.


  • Llicenciats en Belles Arts.


  • Professionals amb experiència acreditada en aquest camp d'activitat.Requisits

Fer la preinscripció a través de la web d'ELISAVA

Idiomes en què s'imparteix

Castellà

Horari/Torn

dimarts, dimecres i divendres, de 17h a 21.15h

Durada

Setembre 2014 a febrer 2015.

Lloc on s'imparteix el curs

ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona (La Rambla 30-32)

Objectius

Assolir un coneixement avançat del sector i identificar els fabricants i dissenyadors de referència, així com les línies o tendències actuals, per anticipar els escenaris i usos del futur, etc.

Titulació obtinguda

Diploma de Postgrau en Disseny de Mobiliari per a Col·lectivitats, Contract i Urbà, títol expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona.

Preu

4.600 €
Los miembros de la Asociación de Antiguos Alumnos de la Escuela se beneficiarán de un 15% de descuento.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Disseny de Mobiliari per a Col·lectivitats, Contract i Urbà

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en Disseny de Mobiliari per a Col·lectivitats, Contract i Urbà