ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Postgrau en Disseny de Mobiliari per a Col·lectivitats, Contract i Urbà

ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
4.600 €

Descripció

El Diploma de Postgrau en Disseny de Mobiliari per a Col·lectivitats, Contract i Urbà s'imparteix d'octubre de 2013 a febrer del 2014 i es pot cursar individualment o bé realitzar el Màster en Disseny de Mobiliari, que s'obté cursant els dos postgraus que el componen i té dues edicions:3a edició. Octubre de 2013: el títol de Màster en Disseny de Mobiliari s'obté cursant el

Diploma de Postgrau en Disseny de Mobiliari per a Col·lectivitats, Contract i Urbà, d'octubre de 2013 a febrer de 2014, i el Diploma de Postgrau en Disseny de Mobiliari per a l'Hàbitat, de març a juliol de 2014.4a edició. Març de 2014: el títol de Màster en Disseny de Mobiliari s'obté cursant el Diploma de Postgrau en Disseny de Mobiliari per a l'Hàbitat, de març a juliol de 2014, i el Diploma de Postgrau en Disseny de Mobiliari per a Col·lectivitats, Contract i Urbà, d'octubre de 2014 a febrer de 2015.
Veure més

Temari del curs

Estructura

En aquest Postgrau s'aborden específicament els aspectes que tenen a veure amb el moble de producció industrial orientat a equipar espais per a col·lectivitats, ja siguin públics o privats.

Es tracta, en definitiva, de resoldre objectes mobles que ajudin a crear les condicions per desenvolupar activitats essencials fora de l'àmbit domèstic, com  poden ser auditoris, aularis, oficines, hotels i espais de restauració, instal·lacions esportives, espai urbà, etc.

El Postgrau està estructurat amb els següents mòduls:

El moble i l'espai de treball
Tipologies, àrees de treball i de representació, el sentit simbòlic del moble en l'espai de treball, espais d'espera i recepcions, cadires tècniques, la indústria auxiliar, materials i tècniques de fabricació, ergonomia del seient, els sistemes per taules de treball i d'arxiu.

El moble i l'espai per a restauració, allotjament i residencial
Tipologies, àrees de recepció i acollida, l?equipament a mida, el moble a hotels i espais residencials, usos i tipologies adaptades de l?entorn domèstic. El teixit tècnic en el contract.

El moble i l'espai urbà
Tipologies, materials i manteniment, el projecte a mida, el moble com a organitzador del espai públic, elements singulars.

El moble als nous espais públics polivalents
Els grans espais per a actes i espectacles públics requereixen de productes amb garanties que siguin versàtils i que, alhora, donin resposta a la creixent demanda d'espais polivalents. Aquests productes incorporen prestacions inèdites que s'integren a mida en el projecte arquitectònic.

Il·luminació
Diverses estratègies de mercat per resoldre les necessitats d'il·luminació en l'espai de treball.
Il·luminació i espai urbà, la llum com a senyalística.

Materials i Tecnologies
Processos avançats i recerca de nous materials per generar innovació i productes competitius que assoleixin les exigents condicions ambientals de treball.

Sostenibilitat i Ecodisseny
Com s'integren aquests paràmetres en el procés de disseny de nous productes, criteris a tenir en compte a l'hora de projectar un nou moble. Normativa i certificacions internacionals de referència.
Veure més

Destinataris  • Graduats Superiors en Disseny.


  • Enginyers Industrials.


  • Enginyers Tècnics en Disseny Industrial.


  • Arquitectes.


  • Llicenciats en Belles Arts.


  • Professionals amb experiència acreditada en aquest camp d'activitat.Requisits

Fer la preinscripció a través de la web d'ELISAVA

Idiomes en què s'imparteix

Castellà

Horari/Torn

dimarts, dimecres i divendres, de 17h a 21.15h

Durada

Setembre 2014 a febrer 2015.

Lloc on s'imparteix el curs

ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona (La Rambla 30-32)

Objetius

Assolir un coneixement avançat del sector i identificar els fabricants i dissenyadors de referència, així com les línies o tendències actuals, per anticipar els escenaris i usos del futur, etc.

Titulació obtinguda

Diploma de Postgrau en Disseny de Mobiliari per a Col·lectivitats, Contract i Urbà, títol expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona.

Preu

4.600 €
Los miembros de la Asociación de Antiguos Alumnos de la Escuela se beneficiarán de un 15% de descuento.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Disseny de Mobiliari per a Col·lectivitats, Contract i Urbà

Postgrau en Disseny de Mobiliari per a Col·lectivitats, Contract i Urbà