Disseny i creació de videojocs: projecte final- (Curs 6 del Programa Especialitzat - Disseny i Creació de videojocs)

Preu 43 €
Sol·licita informació
Escola d'Enginyeria (UAB)
Disseny i creació de videojocs: projecte final- (Curs 6 del Programa Especialitzat - Disseny i Creació de videojocs)
Sol·licita informació
Curs
On-line
Preu 43 €

Descripció

Curs juny 6 del Programa Especialitzat - Disseny i Creació de videojocs

Sobre el Projecte Final
El projecte final et introduirà en el món de la creació del videojoc. Es et proporcionarà una versió bàsica d'un videojoc (demo), amb només una etapa. Amb els coneixements adquirits, i en funció del teu interès personal, podràs treballar en una de les següents facetes del videojoc:
  • - Disseny del videojoc
  • - Art
  • - Programació
Acometerás un conjunt de canvis sobre aquest videojoc basat en l'àrea del teu interès. El projecte s'enfoca precisament al fet que puguis treballar els conceptes adquirits en un exemple real. Atès que el tema és molt ampli, hauràs focalitzar en una de les àrees, com passa en el cas real de la indústria, on treballaries justament un d'aquests conceptes.

Temari

SETMANA 1

Mòdul 0. Benvingut / da al projecte final
Felicitats per trobar-te en el curs que et permetrà lliurar el projecte final del Programa especialitzat. En aquest primer mòdul trobaràs tota la informació prèvia que necessites per afrontar aquest últim curs. Esperem que estiguis animat i amb ganes de començar. Ànim!

Mòdul 1. Comencem el treball amb el projecte
En què camp del Disseny i creació de videojocs et sents més còmode? ¿Art? ¿Gameplay? ¿Disseny? ¿Game engine? Quin serà el teu projecte? Escull el que més s'adapti al teu perfil, o aquell amb el qual creguis que et sentiràs més realitzat. En aquest primer mòdul de treball vam començar a donar-te pautes sobre el projecte que hauràs de lliurar al final del curs.

SETMANA 2

Mòdul 2. Setmana de la feina 2
Benvingut a la segona setmana de treball real sobre el teu projecte. Aquesta setmana et proposarem aprofundir una mica més en el projecte. Amb això, aconseguiràs haver realitzat el 50% de la feina.

SETMANA 3

Mòdul 3. Setmana de treball 3
Benvingut a la tercera setmana de treball real sobre el teu projecte. Felicitats: estàs a punt de superar l'equador del curs. Continuem amb el projecte. Aquesta setmana et proposem i t'expliquem com continuar amb el teu treball: et proposem noves fites que et permetran continuar construint el teu treball final.

SETMANA 4

Mòdul 4. Setmana de treball 4
Benvingut a la quarta setmana de treball real sobre el teu projecte. Continuem ... més. Aquesta setmana et proposem les últimes fites que et permetran finalitzar el teu projecte o bé revisar-lo, perfeccionar-lo, deixar-lo finalitzat al 100% perquè puguis enviar al mòdul final.

SETMANA 5

Mòdul 5. Vam finalitzar
Benvingut a la cinquena i última setmana de treball real sobre el teu projecte. De fet, l'únic treball que has de fer aquesta setmana és: pujar el teu projecte a la plataforma perquè pugui ser revisat per altres companys i revisar els treballs d'alguns companys. Senzill! Ànim!

Destinataris

En el disseny del Programa Especialitzat hem intentat minimitzar els coneixements previs necessaris. Sí que creiem fonamental la motivació per la temàtica. Els diferents cursos van dirigits a persones, amb o sense formació universitària però molt interessats i motivats en conèixer el que hi ha darrere d'un videojoc i saber d'una forma introductòria com es dissenya i crea un videojoc, per poder aplicar aquests coneixements a un petit videojoc . No són imprescindibles per realitzar els cursos, però les següents capacitats poden millorar l'aprofitament dels cursos: 1) Coneixement inicial de llenguatges de programació, 2) Coneixements inicials de disseny gràfic, 3) Coneixements inicials dels productes que van apareixent a la indústria del videojoc.

Requisits

Per poder realitzar els exercicis o apropar-te més al món del disseny i creació de videojocs seria recomanable que poguessis disposar de determinats programes específics. Programes usats en aquest àmbit dels videojocs n'hi ha molts, però et proposem una sèrie de programes que pots utilitzar de manera gratuïta o bé que disposen de versions de prova (de 30 dies) que pots utilitzar de manera gratuïta. Si disposes ja d'algun programa (amb o sense llicència) no esmentat en la llista i amb funcionalitats similars als esmentats, també podràs utilitzar-lo. Els programes que us proposem són els següents:
  • (1) Microsoft Visual Studio 2010 Express: versió pública (gratuïta)
  • (2) Unity maig personal edition: versió personal - requereix donar-se d'alta, Sistemes operatius: Windows i OSX
  • (3) Crazybump: Versió de prova disponible (30 dies), Sistema operatiu: només Windows.
  • (4) Autodesk 3ds Max 2015: A partir de la versió 2012 ja seria òptim, ha una versió gratuïta per a estudiants (només es requereix donar-se d'alta), Sistema operatiu: només Windows
  • (5) Adobe Photoshop CC 2015: A partir de la versió CS5 ja seria òptim, ha una versió de prova de 30 dies (requereix donar-se d'alta), però passats els 30 dies no es pot tornar a descarregar la versió de prova, Sistemes operatius: Windows, OSX

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà o anglès

Durada

Propera sessió: 8 d'agost a 19 de setembre - 5 setmanes d'estudi, 3-4 hores / setmana- Si s'estudia el Programa complet amb els 5 cursos dura aprox. uns 5 mesos. S'inicien sessions durant tot l'any.

Titulació obtinguda

Si es completa el Programa amb els 5 cursos s'obté un certificat. Completar el curs no dóna dret a crèdits de la Universitat, tot i que pot haver Universitats que acceptin els certificats del Programa Especialitzat com a crèdits convalidables. Has validar-lo en qualsevol cas amb la teva institució.

Promocions

Si es compra el Programa sencer (els 6 cursos) per avançat s'obté un dte. del 12%: -
Preu final: 212 €

Preu

Preu 43 €
Preu del curs individual: 43 euros. - Preu del Programa amb els 6 cursos: 240 euros.

Avantatges del curs

En completar el Programa Especialitzat podràs comprendre els fonaments i el funcionament de la indústria del videojoc, entendre els conceptes clau que intervenen en un videojoc, estructurar un videojoc, planificar els perfils necessaris per crear un videojoc real, col·laborar en el procés de disseny d'un videojoc, tenir els coneixements bàsics per implementar el procés artístic d'un videojoc, des de la caracterització de personatges al seu moviment o la definició d'entorns, i treballar amb un motor de videojocs.
Disseny i creació de videojocs: projecte final- (Curs 6 del Programa Especialitzat - Disseny i Creació de videojocs)
Escola d'Enginyeria (UAB)
Campus i seus: Escola d'Enginyeria (UAB)
Escola d'Enginyeria (UAB)
Edifici Q. Escola d'Enginyeria. C/ de les Sitges, s/n 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Sol·licita informació
X