Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia

1060 Persones estan visitant aquest curs
entre 1.000 € i 2.500 €
Sol·licita informació
Universitat de Lleida (UdL)
Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Lleida
378 crèdits
entre 1.000 € i 2.500 €

Descripció

La Universitat té com a missió formar professionals qualificats, d'acord a les necessitats d'una societat cada vegada millor formada i que demana més serveis i sobretot de millor qualitat i culturalment sensibles, on l'augment de l'esperança de vida i la l'increment de les malalties cròniques associades amb un estil de vida inadequat, fan de l'atenció sanitària un procés complex i on és indispensable un abordatge des d'una perspectiva integral i multidisciplinar. Al Campus Universitari Igualda-UdL s'imparteixen dues titulacions en l'àmbit de la Salut: el Grau en Infermeria i el doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia, amb una demanda que supera àmpliament l'oferta de places.

Competències per a les quals et prepara el curs

Reconèixer els elements essencials de la professió d'el dietista-nutricionista, incloent els principis ètics, responsabilitats legals i l'exercici de la professió, aplicant el principi de justícia social a la pràctica professional i desenvolupant-la amb respecte a les persones, els seus hàbits, creences i cultures . Desenvolupar la professió amb respecte a altres professionals de la salut, adquirint habilitats per treballar en equip. Reconèixer la necessitat de mantenir i actualitzar la competència professional, prestant especial importància a l'aprenentatge, de manera autònoma i continuada, de nous coneixements, productes i tècniques en nutrició i alimentació, així com a la motivació per la qualitat. Conèixer els límits de la professió i les seves competències, identificant quan és necessari un tractament interdisciplinari o la derivació a un altre professional.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Presencial

Idiomes en els quals s'imparteix

Català / Castellà (75%). Anglès (25%)

Objectius

  • Proporcionar una formació científica en tots els vessants relacionades amb les ciències de la nutrició i dels aliments al llarg de la cadena alimentària i, a el mateix temps, desenvolupar les actituds i les aptituds necessàries per a una actuació àmplia en matèria de nutrició aplicada.
  • Facilitar als futurs professionals de la nutrició aplicada (dietistes) amplis coneixements en ciències bàsiques, nutrició i dietètica, salut pública i educació nutricional, organització i gestió, idiomes i altres matèries complementàries.

Titulació obtinguda

Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia

Pràctiques

Pràctiques acadèmiques externes de la UdL

Perspectives laborals

Nutrició clínica. Nutrició comunitària i salut pública. Restauració col·lectiva. Assessoria legal, científica i tècnica. Comercialització, comunicació i màrqueting. En les especialitats mèdiques diversificades en els diferents àmbits d'actuació: Atenció primària i serveis de fisioteràpia ambulatòria. Fisioteràpia domiciliària. Fisioteràpia hospitalària (hospital d'aguts, sociosanitari i hospital de dia). En l'àrea de la geriatria, en institucions geriàtriques: Centres residencials. Centres de dia. A l'àrea dels discapacitats físics i / o psíquics: Centres residencials. Centres de dia. Centres educacionals i centres ocupacionals. Tallers ocupacionals. En l'àrea de la dependència: Avaluació delgrau de dependència.

Promocions

  • Beques de l'Ministeri d'Educació
  • Beques de l'AGAUR Beques i ajuts propis de la UdL
  • Beques de mobilitat - Programes de Mobilitat
  • Beques destinades a contractes, convenis o projectes de recerca
  • Altres beques i ajudes externes

Horari

Temps Complert
Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia
Universitat de Lleida (UdL)
Campus i seus: Universitat de Lleida (UdL)
Universitat de Lleida (UdL)
Pl. Víctor Siurana, 1 25003 Lleida
Sol·licita informació
X