CEAC

Entrenador Personal i Fitness

CEAC

Curs
Distància
600 Hores
consultar preu

Descripció

Aconsegueix les habilitats i els coneixements necessaris per a exercir una professió cada vegada més demandada , a causa de la importància creixent que la nostra societat concedeix a la cura del cos ia la bona forma física .El curs s'adreça tant als qui vulguin iniciar-se en aquest àmbit com a aquells professionals en actiu que vulguin especialitzar-se en qualsevol de les tècniques que s'han popularitzat en els darrers anys ( Pilates , aquaeròbic , aquastretching , spinning , hydrospinning , etc . ) . Amb la realització d'aquest curs :    
Disposaràs dels recursos necessaris per dirigir sessions amb alumnes .

    
Sabràs dissenyar programes d'entrenament i exercicis individualitzats , modificant i adaptant-los en funció del progrés de cada persona .

    
Dominaràs alguns dels mètodes més reeixits : com Pilates , tècniques de relaxació , activitats aquàtiques amb i sense coreografia , etc .

    
Et familiaritzaràs amb les màquines i els aparells existents en una sala de fitness i sabràs explicar als teus alumnes com s'utilitzen .

    
Coneixeràs els requisits legals per establir- per compte propi com a entrenador personal .Prepara't per organitzar classes dirigides, i adquireix nocions sobre alimentació sana , així com sobre els beneficis de l'activitat física i el seu ús terapèutic per tractar diverses malalties .Des del primer dia , comptaràs amb un ampli ventall de materials i recursos que et permetran posar en pràctica els coneixements adquirits durant el curs , i amb els que podràs impulsar la teva carrera com a entrenador personal .    
Material didàctic : complet i actual , elaborat per experts en formació a distància i adaptat a les teves necessitats . Conceptes , esquemes visuals i exercicis perquè el teu aprenentatge sigui complet , actual , senzill i de qualitat .

    
6 DVD sobre les tècniques esportives més demandades ( aeròbic , steps , musculació i spinning ) i gimnàstiques suaus ( hatha ioga i tai-txi ) .

    
29 fitxes de consulta . Es tracta de fitxes explicatives dividides en tres apartats ( " Exercicis de musculació " , " Exercicis cardiovasculars " i " Anatomia "), que resumeixen i reforcen tot l'après . Et serviran com a recordatori del curs i per refrescar els noms dels ossos i els músculs .El professorat el formen professionals especialitzats i amb experiència laboral i docent en aquest àmbit .Des del primer dia i durant tot el teu aprenentatge , el teu assessor d'estudis i el teu tutor personal t'ajudaran a estar al dia de tots aquells aspectes relacionats amb el curs i que puguin ser-te útils per aprofitar al màxim la teva preparació i aconseguir un treball qualificat .A més , comptes amb diversos serveis d'orientació professional durant i després de la finalització del teu curs , com la Borsa de Treball CEAC . T'assessorem perquè siguis el millor candidat en aquelles ofertes que s'ajustin al teu especialitat .Amb el mètode flexible i personalitzat de CEAC , et resultarà senzill assimilar els continguts , superar el curs i obtenir el teu diploma CEAC d'Entrenador Personal .Converteix-te en un professional d'aquest sector i accedeix a un lloc de treball que s'adeqüi al que sempre has volgut ser ia les necessitats reals del mercat laboral .

Veure més

Perspectives laborals

El curs d'Entrenador Personal i Fitness t'ofereix la preparació essencial per treballar en el món de l'activitat física com:

Monitor en gimnasos i centres de fitness.
Entrenador d'esportistes.
Preparador físic en clubs esportius.
Personal trainer per compte propi.

Promocions

Promoció del 50% de descompte si acabes el curs en menys d'un any!!.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Entrenador Personal i Fitness

Entrenador Personal i Fitness