Curs escolar convalidable a Amèrica Estats

Consulteu el preu
Sol·licita informació
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
Curs escolar convalidable a Amèrica Estats
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

T'agradaria cursar un any acadèmic en EE.UU, que pots convalidar, formar part de la vida americana durant 9 mesos, integrar-te en la seva cultura, costums, conviure, fer noves amistats i perfeccionar el teu anglès fins a dominar ?. Viure aquesta experiència enriquidora et proporcionarà maduresa i personalitat per afrontar posteriors projectes i estar preparat per al futur. T'ajudarem a aconseguir els teus objectius.

Característiques del curs:
  • Preu a partir de 7.495 euros.
  • Localització: Poblacions mitjanes - petites o àrees rurals
  • Tipus d'escola: Mixt
  • Cursos acadèmics: 2n ESO a 2n Batxillerat
  • Afiliació religiosa: Laica o cristiana
  • Nº alumnes internacionals: 1 a 4 normalment (segons col·legi)
  • Ràtio alumnes-professor: 15-30: 1 aprox.
  • Uniforme: No (normalment)
  • Classes extres d'Anglès: No
  • Nivell requerit: Eltis test 223 (en CIE li farem la prova gratuïta)

Temari

1. Edat de 15 a 18 anys:

Característiques
Programa oficial controlat pel Departament d'Estat dels EUA i avalat per CSIET (estàndards de programes educacionals internacionals). Els participants s'integren com un estudiant més en un High School i com un fill a la família americana voluntària. CIE / AIE, juntament amb els nostres col·laboradors als EUA proporciona un servei de gestió personalitzat i expert des del primer moment i durant tot el curs.
L'estudiant compta amb el suport d'un Counselor acadèmic que l'ajuda a seleccionar les assignatures adequades per convalidar el seu curs segons la normativa del Ministeri d'Educació, supeditat a la trajectòria acadèmica de cada participant i la seva integració en l'High School assignat.
Abans de la sortida els nostres participants reben una orientació exhaustiva al respecte.

High Schools americans
Estan equipats amb les millors instal·lacions pedagògiques i esportives. Entorn agradable, amistós, estreta relació professor-alumne, participació a classe i treball en equip.
Els High Schools ofereixen un programa complet d'activitats extraescolars: equips esportius, conjunts musicals, cors, diaris, cheerleaders, clubs d'art, teatre, idiomes, debats, fotografia, etc., en funció de l'emplaçament assignat.

La família i el coordinador local
El coordinador local selecciona la família altruista segons el perfil del candidat i fa un seguiment dels seus estudis i de la seva relació amb la família, atenent-en el que fos necessari.
Els pares són informats periòdicament a través de CIE / AIE.
Els estudiants estan ubicats en tots els estats d'EE.UU en poblacions petites o àrees residencials típicament americanes que els facilita la seva integració en la comunitat.

L'assignació de col·legi i família es facilita a mesura que els coordinadors disposen d'aquesta informació.

Activitats
L'estudiant comparteix costums i tradicions juntament amb la seva família a les festes locals com Halloween, Dia d'Acció de Gràcies i Nadal, així com les típiques de l'High School;
Homecoming, el Prom (ball de gala de final de curs) i la fantàstica celebració de la Graduació per als estudiants del grau 12, a la qual és convidada la família americana orgullosa de l'èxit del seu fill adoptiu i, per descomptat, els pares que ho desitgin. Una experiència inoblidable !.

Esports
Els High Schools americans donen especial èmfasi a la pràctica de l'esport. Els estudiants poden formar part d'algun equip del col·legi i competir amb escoles de la zona (tot i que
no sempre es pot garantir). Els esports oferts varien segons l'escola i trimestre; basketball, baseball, softball, atletisme, voleibol, futbol americà, ski, golf, tennis, natació, futbol, ??waterpolo, cheerleading, lluita lliure, entre d'altres.

Visat
En CIE li facilitem el formulari DS2019 per a l'obtenció del visat d'intercanvi J1 a l'Ambaixada.

Requisits d'admissió
Els participants han de ser madurs, comunicatius, amables, cortesos i interessats en la convivència familiar, amb un nivell intermedi d'anglès i bon expedient acadèmic. l'edat
requerida és entre 15 i no major de 18 anys i mig el dia d'inici del curs (consultar altres edats i tipus de col·legis). Aquest programa no permet la visita dels pares ni el retorn del
participant durant l'any acadèmic.

2. Edat de 14 a 18 anys:

Programa que es caracteritza per la seva FLEXIBILITAT ja que els pares poden visitar els seus fills / es en la destinació i els alummnos poden tornar a Espanya per a les vacances de
Nadal (prèvia consulta amb els coordinadors). A diferència de l'anterior, en aquest programa admeten alumnes a partir de 14 anys d'edat i les famílies reben compensació econòmica.
Les famílies poden ser amb o sense fills, monoparentals, etc. i ofereixen allotjament a un o dos estudiants de diferent nacionalitat perquè se sentin més acompanyats, hab. ind.
o doble, sense que es pugui triar. Es garanteix un únic espanyol a la família. Se situen en comunitats petites i segures d'arreu dels Estats Units. Es pot escollir entre col·legi públic o privat, de més de 150 alumnes.
IMPORTANT opció que permet cursar un segon any o més als estudiants abans o després d'haver assistit 1 semestre o 1 any escolar en un high school subvencionat i
vulguin prosseguir els seus estudis a EUA
Es permet indicar l'ordre de preferència en esports, assignatures, competència acadèmica, clima. Almenys una es garanteix.

3. Edat de 13 a 18 anys:

Els participants són escollits per una Família voluntària seleccionada formada per una parella, monoparental, amb o sense fills. L'alumne ha de ser participatiu, madur i correspondre
amb la filosofia altruista de la família, adaptádonse a la convivència i cultura americana. Els col·legis són Públics o Privats i s'ubiquen, sobretot a Michigan, Florida, Indiana, Kentuchy, Wisconsin, Tennessee, Missouri, etc. No es permet tornar durant el curs, ni la visita dels pares. Està autoritzat realitzar diversos anys en Col·legi Privat, només un en Públic.

4. Edat de 14 a 18 anys:

Oportunitat única als EUA per als millors estudiants. Oferta de Col·legis Residencials ubicats a les àrees de New England, Califòrnia, Arizona o altres estats sense que es pugui assegurar l'elecció. Normalment el cost d'aquests col·legis ascendeixen a 40.000 $ o més. Volem premiar els talents dels nostres estudiants amb una beca que inclou el següent: Participar en un excel·lent boarding high school (residencial) en el curs que correspongui, a més de l'ensenyament, dormitori, pensió completa, supervisió dels tutors-americans. Possibles despeses del col·legi màxim 500 $ aprox. a pagar a destinació.
Si el nivell d'anglès no és el requirido (segons entrevista per Skype del col·legi en l'admissió) són obligatòries classes de reforç (3.000 $ aprox.).
Durant les vacances de Nadal o quan el col·legi tanca la residència, els alumnes estan emplaçats en Famílies americanes seleccionades, en règim de pensió completa inclosa en el preu. O poden tornar si ho desitgen.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Preu

Consulteu el preu
Preu a partir de 7.495 euros. 1. Subvencionat. 2. No subvencionat. 3. Família voluntària. 4. Becat.
Curs escolar convalidable a Amèrica Estats
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
Campus i seus: CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros
C/ Bori i Fontestà, 19 08006 Barcelona
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Madrid)
Núñez de Balboa, 28 28001 Madrid
Sol·licita informació
X