EAE Online Blended

Executive MBA (distància/online)

EAE Online Blended

Màster
On-line | Distància

Descripció

L'Executive MBA d'EAE s'orienta cap a l'excel·lència en l'alta direcció. És un programa que ofereix als participants una visió estratègica de l'empresa, de manera que s'assumeixin els canvis en l'entorn de negoci amb flexibilitat i capacitat per adaptar-se a situacions límit i competitives.

beneficis:

• Casos pràctics: L'escola posa a disposició dels alumnes casos documentats d'empreses reconegudes a nivell nacional i internacional. L'estudi d'aquests casos facilita l'aprenentatge i amplia la capacitat de resposta davant les múltiples situacions que es poden donar en una companyia. No només proporcionen cert bagatge per anticipar possibles conflictes, també permet detectar oportunitats i veure com seria la manera més efectiva de gestionar-les.

• Alumni: Alumni EAE és una comunitat formada per estudiants, claustre i comunitat empresarial que té la missió d'assessorar en temes acadèmics i professionals. També organitza esdeveniments formatius on es reuneixen estudiants i professionals en actiu que busquen actualitzar coneixements. En ocasions, fruit de les activitats organitzades, sorgeixen ocasions d'emprendre nous projectes, el que posa de manifest la importància que el networking té per Alumni.

• Es poden beneficiar d'aquest servei tots els alumnes i antics alumnes de l'escola, que ja sumen 74.000.

• Activitats d'EAE: EAE Business School té la seva pròpia agenda d'activitats, entre les que podreu trobar conferències, seminaris, trobades virtuals, entre d'altres.

• Carreres professionals: L'escola té un Servei de carreres professionals per orientar els alumnes a l'hora de buscar noves oportunitats. Es tracta d'un departament que compta amb professionals experimentats en buscar opcions per satisfer les aspiracions dels estudiants, sempre en contrast amb la realitat del mercat.
Veure més

Temari del curs

Programa formatiu:
• Estratègia Empresarial
• Màrqueting
• Comptabilitat
• Control de Gestió
• Recursos Humans
• Logística empresarial
• Habilitats directives
Els alumnes tenen la possibilitat de realitzar l'EMBA amb una intensificació sectorial específica. Aquesta intensificació està vinculada al Treball Final de Màster i permet a l'alumne aprofundir o complementar els seus coneixements del sector seleccionat.
Els sectors que podrà triar són:
• Sociosanitari
• Empreses de serveis

Destinataris

El Màster EMBA es dirigeix a directius i empresaris amb experiència. Proporciona, sota un enfocament pràctic, els coneixements tècnics i les habilitats de lideratge clau per a:

• Enfortir els coneixements en gestió empresarial i les habilitats directives essencials per a la presa de decisions.

• Afrontar amb èxit les noves tendències de l'entorn.

• Gestionar de forma eficaç les diferents àrees de la gestió empresarial.

• Millorar i impulsar la carrera professional.

Metodologia

EAE - Escola d'Administració d'Empreses ha desenvolupat un nou model pedagògic que es fonamenta en l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. La metodologia a distància / online és flexible i permet que l'alumne pugui anar adquirint els coneixements d'acord a les seves necessitats formatives i de disponibilitat de temps. Aquest nou model formatiu permet l'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes. Alhora, posa a l'abast dels participants els recursos d'aprenentatge necessaris que asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après. L'Executive MBA s'estructura al voltant de vuit grans eixos formatius que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa: Assessor docent actiu. Campus virtual. Casos d'estudi en management. Mòduls en línia. Aula de debat i anàlisi. Casos d'èxit empresarial. Simuladors. Pla de Negoci.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.Beca Desenvolupament Integral Pimes

Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.Beca Dona Directiva

Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajudes per a aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.Beca Discapacitat Acreditada

Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajudes per a aquest col·lectiu.Beca Excel·lència Acadèmica EAE

EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel·lència Acadèmica EAE.Beca Emprenedors

Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.Beca Directius

Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Executive MBA (distància/online)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Executive MBA (distància/online)