EAE Online Blended

Executive MBA (distància/online)

EAE Online Blended

Màster
On-line | Distància

Descripció

L'Executive MBA d'EAE s'orienta cap a l'excel · lència en l'alta direcció. És un programa que ofereix als participants una visió estratègica de l'empresa, de manera que s'assumeixin els canvis en l'entorn de negoci amb flexibilitat i capacitat per adaptar-se a situacions límit i competitives.

El Màster s'adreça a directius i empresaris amb experiència.

Proporciona, sota un enfocament pràctic, els coneixements tècnics i les habilitats de lideratge clau per:

 • Enfortir els coneixements en gestió empresarial i les habilitats directives essencials per a la presa de decisions.

 • Afrontar amb èxit les noves tendències de l'entorn.

 • Gestionar de manera eficaç les diferents àrees de la gestió empresarial.

 • Millorar i impulsar la carrera professional.


Beneficis:


 • Networking meetings: Sessions que es desenvolupen de forma periòdica a les seus d'EAE de Madrid i Barcelona, a les quals assisteixen alumnes i ex alumnes del Màster. Cada sessió giren al voltant d'una experiència de gestió reeixida. A partir de debats dinàmiques al voltant d'un focus d'atenció, els assistents reforcen i actualitzen els seus coneixements, afavoreixen la relació i l'intercanvi, i milloren de forma contínua les seves competències de forma innovadora i motivadora.

 • Casos pràctics d'èxit empresarial: A través dels casos pràctics d'èxit empresarial es presenten i expliquen als alumnes del Màster les experiències reals de prestigioses i reconegudes empreses d'àmbit nacional i internacional.

 • Cicles de Conferències i Seminaris: Tots els alumnes del Màster podran assistir a les conferències, seminaris i altres activitats que de forma periòdica i sobre temes de màxim interès per als alumnes organitza EAE - Escola d'Administració d'Empreses.


Borsa de Treball

L'alumne interessat té a la seva disposició la borsa del treball del Màster. L'accés a la borsa es realitza directament a través del campus virtual. La borsa de treball també està a disposició d'aquelles empreses que desitgen incorporar alumnes d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses en els seus processos de selecció.
Veure més

Temari del curs

Programa formatiu:
 • Estratègia Empresarial
 • Màrqueting
 • Comptabilitat i Finances
 • Finances i Control de Gestió
 • Recursos Humans
 • Habilitats Directives
 • Gestió del Canvi
 • Gestió del Capital Humà
 • Casos d'èxit empresarial
 • Planificació i Gestió Fiscal
 • Organització Empresarial

Els alumnes tenen la possibilitat de realitzar l'EMBA amb una intensificació sectorial específica. Aquesta intensificació està vinculada al Treball Final de Màster i permet a l'alumne aprofundir o complementar els seus coneixements del sector seleccionat.

Els sectors que podrà triar són:
 •      Sociosanitari.
 •      Empreses de serveis.

Metodologia

EAE - Escola d'Administració d'Empreses ha desenvolupat un nou model pedagògic que es fonamenta en l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. La metodologia a distància / online és flexible i permet que l'alumne pugui anar adquirint els coneixements d'acord a les seves necessitats formatives i de disponibilitat de temps.
Aquest nou model formatiu permet l'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes. Alhora, posa a l'abast dels participants els recursos d'aprenentatge necessaris que asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata d'allò après.
L'Executive MBA s'estructura al voltant de vuit grans eixos formatius que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa:

Assessor docent actiu
Campus virtual
Casos d'estudi en Management
Mòduls en línia
Aula de debat i anàlisi
Casos d'èxit empresarial
Simuladors
Pla de Negoci

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.Beca Desenvolupament Integral Pimes

Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.Beca Dona Directiva

Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajuts per aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.Beca Discapacitat Acreditada

Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajuts per a aquest col · lectiu.Beca Excel · lència Acadèmica EAE

EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel · lència Acadèmica EAE.Beca Emprenedors

Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.Beca Directius

Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Executive MBA (distància/online)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Executive MBA (distància/online)