Curs de Compliance Officer

5 Persones han demanat informació
1045 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
MasterD Escuelas Profesionales
Curs de Compliance Officer
Sol·licita informació
Curs
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

El Compliance Officer és responsable de l'acompliment normatiu. Les empreses, independentment de la seva activitat, han de complir amb la normativa legal vigent, ja que d'altra manera podrien tenir sancions penals. Compliance Officer és qui s'encarrega d'elaborar i implementar els programes de compliment, per tal de garantir que les empreses (els seus directius, empleats i col·laboradors) compleixen amb el marc normatiu aplicable.
Amb aquest Curs de Compliance aprendràs a dissenyar un programa de compliment, una cadena de denúncies, delictes en què es pot incórrer i que hem d'evitar que es cometin, com gestionar-dins de la pròpia organització empresarial. Tot això tenint en compte la protecció de dades personals i la privacitat, tan fonamental a dia d'avui, a més d'adquirir coneixements en matèria de ciberseguretat (tecnologies).
Davant la creixent demanda de perfils professionals de Compliance, es vol formar professionals altament qualificats i se'ls va a donar totes les eines necessàries perquè es desenvolupin en ell, tant els coneixements teòrics, com les habilitats professionals necessàries per destacar entre la resta de candidats.

Competències per a les quals et prepara el curs

L'expert en Compliance s'encarregarà entre altres funcions: Gestió de el programa d'ètica Sensibilitzar els empleats Avaluar contínuament les pràctiques i polítiques de l'empresa. Desenvolupar polítiques i procediments interns, capacitació i protocols de compliment Prevenció de el risc penal Gestió dels canals de denúncies i consultes Gestió de les reclamacions

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Flexibilitat horària. Campus online amb la millor tecnologia per a la formació.

Pràctiques

Pràctiques en empreses.

Perspectives laborals

Les possibilitats de treball amb aquest Curs de Compliance són molt àmplies ja que totes les empreses tenen capacitat per la figura de l'Compliance Officer per evitar sancions econòmiques, pèrdua de reputació, indemnitzacions, fugida de clients entre d'altres. Una cosa que en el mercat laboral, cap empresa, es pot permetre. No s'exigeix una titulació específica, ja que el perfil amb el qual es pot donar resposta a un lloc d'aquestes característiques és d'allò més variat. Amb aquest Curs de Compliance Officer en línia podràs aprendre els coneixements jurídics necessaris per exercir aquest perfil.

Borsa de treball

Borsa exclusiva d'ocupació.
Curs de Compliance Officer
MasterD Escuelas Profesionales
Campus i seus: MasterD Escuelas Profesionales
MasterD Escuelas Profesionales Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X