Farmacèutica Indústria i Biotecnologia (UPF)

1075 Persones estan visitant aquest curs
entre 2.500 € i 5.000 €
Sol·licita informació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Farmacèutica Indústria i Biotecnologia (UPF)
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
entre 2.500 € i 5.000 €

Descripció

Aquest màster té com a objectiu general formar els estudiants en l'àmbit de les empreses destinades a la recerca de medicaments i de productes biotecnològics que seran utilitzats per prevenir i tractar malalties humanes.  
 

Temari

Itineraris
 
Indústria Farmacèutica
Comprèn dues assignatures específiques, de 5 crèdits cadascuna, i un mòdul pràctic de dos trimestres que finalitza amb la presentació del projecte de màster i es desenvolupa a temps complet en empreses farmacèutiques. Les assignatures específiques són: Desenvolupament de Nous Fàrmacs i Productes Sanitaris (5 crèdits) i Farmacognòsia i Tecnologia Farmacèutica (5 crèdits). A més, es cursen dos mòduls pràctics (1 i 2) i cal presentar un projecte final de màster (40 crèdits).
 
Biotecnologia Mèdica
Comprèn dues assignatures específiques, de 5 crèdits cadascuna, i un mòdul pràctic de dos trimestres que finalitza amb la presentació del projecte de màster i es desenvolupa a temps complet en empreses i laboratoris que centren la seva activitat en l'àrea de la biotecnologia mèdica. Les assignatures específiques són: Sistemes Biològics i Enginyeria Genètica (5 crèdits) i Processos Biològics Aplicables en l'Actualitat als Camps de la Salut (5 crèdits). A més, es cursen dos mòduls pràctics (1 i 2) i cal presentar un projecte final de màster (40 crèdits).
 
Estructura
El màster en Indústria Farmacèutica i Biotecnològica preveu les tres modalitats de màster -iniciació a la recerca, formació acadèmica avançada i especialització professional- i ofereix dos itineraris diferenciats a escollir: Indústria Farmacèutica i Biotecnologia Mèdica. La docència s'estructura en un trimestre de continguts preferentment teòrics més un semestre exclusivament pràctic.
 
Pel que fa a les pràctiques, el segon i el tercer trimestre es reserven per fer-les, amb dedicació exclusiva, en empreses de l'àmbit farmacèutic, biotecnològic i de recerca per contracte (CRO).
 
Pràctiques
Les pràctiques són obligatòries, amb possibilitat de remuneració en funció de les institucions col·laboradores on es dugin a terme. Es fan durant el segon i el tercer trimestre, en règim de dedicació completa (matí i tarda) i tenen lloc en empreses de l'àmbit farmacèutic o biotecnològic, en empreses de recerca per contracte (CRO) i en altres centres vinculats a la recerca farmacèutica i biotecnològica.
 

Destinataris

Els candidats a realitzar el màster han d'acreditar un títol universitari en disciplines de l'àmbit de les ciències naturals o de la salut. A més, han de tenir interès per la recerca farmacèutica en els seus diferents vessants. Es reconeixeran així mateix els mèrits previs en el camp de la recerca mèdico-farmacèutica i l'experiència en el sector.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Pràctiques

Les pràctiques són obligatòries, amb possibilitat de remuneració en funció de les institucions col·laboradores on es dugin a terme.

Perspectives laborals

Indústria farmacèutica. Empreses biotecnològiques de l'àmbit biomèdic. Empreses de recerca per contracte. Recerca i desenvolupament de medicaments en centres públics de recerca.
Farmacèutica Indústria i Biotecnologia (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X