Curs de formació en Glotodidáctica infantil Hocus & Lotus. nivell A

1086 Persones estan visitant aquest curs
Preu 950 €
Sol·licita informació
Escuela de Idiomas DinoCrocs
Curs de formació en Glotodidáctica infantil Hocus & Lotus. nivell A
Sol·licita informació
Curs
Semi-presencial
Barcelona
14 mesos
Preu 950 €

Descripció

El curs de formació en Glotodidáctica infantil Hocus & Lotus té com a objectiu preparar-te per l'ensenyament d'idiomes d'una manera excel·lent i professional.
En acabar i superar la formació del model d'ensenyament d'idiomes del Mètode Hocus & Lotus, s'aconsegueix també la llicència d'ús de marca, materials educatius i mètode d'ensenyament que et permetrà impartir classes com Magic Teacher i cobrar per això.
Durant la realització del curs l'almuno es compromet a:
• Estudi de la teoria online a través de la plataforma d'e-learning amb una sèrie de presentacions .ppt, vídeo lliçons i proves d'autoavaluació (potser) que pots fer des de casa teva i al teu conveniència horària.
• 3 sessions pràctiques: reunions presencials de 8 hores cadascuna, que es realitzaran en dissabte a la tarda de 15:00. a 19.00h., i diumenge al matí de 10.00 h. a 14.00h., durant les quals s'impartiran classes pràctiques sobre les activitats a realitzar amb els nens a l'aula i aprendràs les Lliçons Màgiques formats de l'1 al 6.
• Promoció i organització de la teva pròpia experiència pràctica directament fent classes amb un grup de nens. És a dir, ja durant el curs començaràs a ensenyar i tindràs el nostre suport durant la teva primera experiència amb els dinocrocs màgics Hocus i Lotus.
• Preparació d'una breu documentació final en paper i vídeo de la teva experiència amb els nens com a tesi final a ser avaluada.

Temari

El curs A en Glotodidactica Infantil de Hocus i Lotus es compon de 20 lliçons online agrupades en 6 Mòduls didàctics i de 3 sessions pràctiques presencials on s'exerciten els formats 1 al 6.
El detall del contingut és el següent:
• Mòdul 1 en línia: estructura i objectius del curs: com funciona la plataforma d'e-learning - materials per a la formació i per a la realització de la lliçó Màgia de Hocus & Lotus: com neixen els materials i com s'utilitzen, com millorar la eina d'Internet per objectius de treball i estudi - com estudiar el Format Narratiu en 5 dies - Prova d'autoavaluació sobre els continguts del lloc web.
• Mòdul 2 en línia: com neix l'afecte en el context educatiu - relació entre afecte i aprenentatge d'idiomes - motivació: un nova definició - empatia i intersubjectivitat - Neuromàrqueting - Com enfortir l'autoestima en el lloc de treball - idees per organitzar el meu negoci: prova d'autoavaluació i activitat sobre afecte, aprenentatge d'idiomes i neuromàrqueting.
• Sessió pràctica 1: exercici pràctic del Format 1, estudi del guió teatral, cant coral del mini-musical amb gestos, visió del dibuixos animats i lectura interactiva del llibre il·lustrat - estratègies de comunicació per a la gestió de la Lliçó màgica amb Hocus & Lotus . Entrenament en neuromàrqueting.
• Mòdul 3 en línia: lliçó sobre el desenvolupament del bilingüisme, els seus principis i la seva investigació - El format i el Format narratiu, definició i aprofundiment - l'aplicació del Format narratiu a l'aula amb els nens - anàlisi de les funcions pedagògiques i lingüístiques del material i la caricatura glottodidacta de Hocus & Lotus- prova d'autoavaluació sobre bilingüisme, format narratiu i estratègies de la classe de Màgia Mestre.
• Mòdul 4 en línia: investigació, projectes i resultats científics a la base del model educatiu del llenguatge Hocus & Lotus: els resultats de la recerca italià fet 120 jardins d'infants: el que els nens aprenen i per què - proves d'autoavaluació sobre resultats de recerca dut a terme.
• Sessió Pràctica 2: exercici pràctic dels formats 2 i 3 - estudi del guió teatral, cant coral de l'minimusical amb gestos, visió del dibuixos animats i lectura interactiva del llibre il·lustrat - estratègies de comunicació per a la gestió de la Lliçó Màgica amb Hocus i Lotus.
• Mòdul 5 en línia: lliçó sobre els comportaments que caracteritzen el mestre de màgia: prova d'autoavaluació d'opció múltiple en competència adquirida.
• Sessió pràctica 3: exercici pràctic dels formats 4, 5 i 6 - estudi i aplicació de guions teatrals, cant coral de mini-musicals amb gestos, visió de dibuixos animats i lectura interactiva de llibres il·lustrats - estratègies de comunicació per a la gestió de la Lliçó Màgica amb Hocus i Lotus.
• Mòdul 6 en línia: lliçons en vídeo sobre el coneixement de les estratègies educatives més importants que s'utilitzaran a classe amb i nens - guia per dur a terme les proves finals.
L'accés al següent formulari en línia està subjecte a la finalització de totes les activitats contingudes en el mòdul anterior.

L'activitat de capacitació certificada com expert en l'ensenyament d'idiomes a nens, ascendeix a unes 500 hores de compromís total aproximat, que es reparteixen de la següent manera:
• Sessions pràctiques 24 hores
• On-line quiz i altres proves 6 hores
• Estudi de lliçons i activitats en línia a la plataforma e-learning 180 hores
• Lectura i estudi dels llibres indicats en la bibliografia 80 hores
• Estudi a la llar de formats narratius 1-6 140 hores
• Experiència pràctica amb nens 30 hores
• Elaboració examen final (tesi) 50 hores

Destinataris

Creat per formar experts en l'ensenyament d'idiomes a nens, va dirigit a professors d'Ensenyament Infantil i Primària, professors d'idiomes, educadors de Guarderia o parvulari, logopedes, operadors de ludoteques, monitors de casals en idiomes, graduats i llicenciats.

Requisits

Es requereix coneixement almenys a nivell B1 de l'idioma que pretens ensenyar amb Hocus & Lotus. El nivell de coneixement de l'idioma serà avaluat pels nostres tutors a través de l'entrevista personal o per videoconferència abans de la inscripció.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

El curs consta d'una part teòrica que es realitza pràcticament tota en línia (i pot ser realitzada des de casa) i una part presencial de 24h. majoritàriament pràctica.

Idiomes en els quals s'imparteix

La formació on-line es fa en anglès i la formació pràctica es podria fer en Anglès o Espanyol.

Durada

Inici: 09 abril de 2018. Fi: 31 maig de 2019.

Objectius

El Curs de Formació com a objectiu realitzar un programa que ha estat dissenyat per preparar de manera efectiva a professors i educadors per a l'ensenyament d'idiomes.

Titulació obtinguda

Amb l'aprovació del curs, rebràs el certificat com Hocus & Lotus Magic Teacher. que et dóna dret a la llicència d'ús de marca, materials educatius i mètode d'ensenyament Hocus & Lotus i que et permetrà impartir classes com Magic Teacher i cobrar per això.

Promocions

50 euros de descompte si es paga en un sol cop.

Preu

Preu 950 €
El preu total del curs inclou l'ensenyament teòric i la tutoria en línia, les sessions pràctiques presencials, tots els materials necessaris per a l'estudi i la realització de les classes amb els nens i la tarifa de participació per a la Xarxa d'Excel·lència Hocus i Lotus durant el curs.

Professorat

Directora del curs: Profª. Traute Taeschner .Profesora de Psicologia del Desenvolupament del Llenguatge i Comunicació a la Facultat de Medicina i Psicologia de la Universitat Sapienza de Roma. L'equip formador, coordinat per la Profª. Traute Taeschner i la Profª Giulia Francese, serà: Online Trainer: Antonio Viader, amb més de 30 anys d'experiència treballant en diversos llocs executius per a una organització multinacional i global, ha viscut i treballat a Espanya, Estats Units, Alemanya i els últims 4 anys a França. Toni té una Diplomatura en Direcció de Màrqueting a EADA i és Graduat en el Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) d'IESE Business School University of Navarra, i actualment és el responsable del desenvolupament de Hocus & Lotus a Espanya i Portugal. Practical Trainer: Idoia Canler, Magic Teacher certificada amb més de quatre anys d'experiència ensenyant francès i anglès a nens a l'escola Dinocrocs. És professora titulada de educació infantil i primària.

Lloc on s'imparteix el curs

Escola Dinocrocs Spain c/ Dalmases 81, Barcelona
Curs de formació en Glotodidáctica infantil Hocus & Lotus. nivell A
Escuela de Idiomas DinoCrocs
Campus i seus: Escuela de Idiomas DinoCrocs
Escuela de Idiomas DinoCrocs
C/ Dalmases, 81 08022 Barcelona
Sol·licita informació
X