Escuela de Idiomas DinoCrocs

Curs de formació en Glotodidáctica infantil Hocus & Lotus. nivell A

Escuela de Idiomas DinoCrocs

Curs
Semi-presencial
14 Mesos
950 €

Descripció

El curs de formació en Glotodidáctica infantil Hocus & Lotus té com a objectiu preparar-te per l'ensenyament d'idiomes d'una manera excel·lent i professional.

En acabar i superar la formació del model d'ensenyament d'idiomes del Mètode Hocus & Lotus, s'aconsegueix també la llicència d'ús de marca, materials educatius i mètode d'ensenyament que et permetrà impartir classes com Magic Teacher i cobrar per això.

Durant la realització del curs l'almuno es compromet a:

• Estudi de la teoria online a través de la plataforma d'e-learning amb una sèrie de presentacions .ppt, vídeo lliçons i proves d'autoavaluació (potser) que pots fer des de casa teva i al teu conveniència horària.

• 3 sessions pràctiques: reunions presencials de 8 hores cadascuna, que es realitzaran en dissabte a la tarda de 15:00. a 19.00h., i diumenge al matí de 10.00 h. a 14.00h., durant les quals s'impartiran classes pràctiques sobre les activitats a realitzar amb els nens a l'aula i aprendràs les Lliçons Màgiques formats de l'1 al 6.

• Promoció i organització de la teva pròpia experiència pràctica directament fent classes amb un grup de nens. És a dir, ja durant el curs començaràs a ensenyar i tindràs el nostre suport durant la teva primera experiència amb els dinocrocs màgics Hocus i Lotus.

• Preparació d'una breu documentació final en paper i vídeo de la teva experiència amb els nens com a tesi final a ser avaluada.

Veure més

Temari del curs

El curs A en Glotodidactica Infantil de Hocus i Lotus es compon de 20 lliçons online agrupades en 6 Mòduls didàctics i de 3 sessions pràctiques presencials on s'exerciten els formats 1 al 6.
El detall del contingut és el següent:
• Mòdul 1 en línia: estructura i objectius del curs: com funciona la plataforma d'e-learning - materials per a la formació i per a la realització de la lliçó Màgia de Hocus & Lotus: com neixen els materials i com s'utilitzen, com millorar la eina d'Internet per objectius de treball i estudi - com estudiar el Format Narratiu en 5 dies - Prova d'autoavaluació sobre els continguts del lloc web.
• Mòdul 2 en línia: com neix l'afecte en el context educatiu - relació entre afecte i aprenentatge d'idiomes - motivació: un nova definició - empatia i intersubjectivitat - Neuromàrqueting - Com enfortir l'autoestima en el lloc de treball - idees per organitzar el meu negoci: prova d'autoavaluació i activitat sobre afecte, aprenentatge d'idiomes i neuromàrqueting.
• Sessió pràctica 1: exercici pràctic del Format 1, estudi del guió teatral, cant coral del mini-musical amb gestos, visió del dibuixos animats i lectura interactiva del llibre il·lustrat - estratègies de comunicació per a la gestió de la Lliçó màgica amb Hocus & Lotus . Entrenament en neuromàrqueting.
• Mòdul 3 en línia: lliçó sobre el desenvolupament del bilingüisme, els seus principis i la seva investigació - El format i el Format narratiu, definició i aprofundiment - l'aplicació del Format narratiu a l'aula amb els nens - anàlisi de les funcions pedagògiques i lingüístiques del material i la caricatura glottodidacta de Hocus & Lotus- prova d'autoavaluació sobre bilingüisme, format narratiu i estratègies de la classe de Màgia Mestre.
• Mòdul 4 en línia: investigació, projectes i resultats científics a la base del model educatiu del llenguatge Hocus & Lotus: els resultats de la recerca italià fet 120 jardins d'infants: el que els nens aprenen i per què - proves d'autoavaluació sobre resultats de recerca dut a terme.
• Sessió Pràctica 2: exercici pràctic dels formats 2 i 3 - estudi del guió teatral, cant coral de l'minimusical amb gestos, visió del dibuixos animats i lectura interactiva del llibre il·lustrat - estratègies de comunicació per a la gestió de la Lliçó Màgica amb Hocus i Lotus.
• Mòdul 5 en línia: lliçó sobre els comportaments que caracteritzen el mestre de màgia: prova d'autoavaluació d'opció múltiple en competència adquirida.
• Sessió pràctica 3: exercici pràctic dels formats 4, 5 i 6 - estudi i aplicació de guions teatrals, cant coral de mini-musicals amb gestos, visió de dibuixos animats i lectura interactiva de llibres il·lustrats - estratègies de comunicació per a la gestió de la Lliçó Màgica amb Hocus i Lotus.
• Mòdul 6 en línia: lliçons en vídeo sobre el coneixement de les estratègies educatives més importants que s'utilitzaran a classe amb i nens - guia per dur a terme les proves finals.
L'accés al següent formulari en línia està subjecte a la finalització de totes les activitats contingudes en el mòdul anterior.

L'activitat de capacitació certificada com expert en l'ensenyament d'idiomes a nens, ascendeix a unes 500 hores de compromís total aproximat, que es reparteixen de la següent manera:
• Sessions pràctiques 24 hores
• On-line quiz i altres proves 6 hores
• Estudi de lliçons i activitats en línia a la plataforma e-learning 180 hores
• Lectura i estudi dels llibres indicats en la bibliografia 80 hores
• Estudi a la llar de formats narratius 1-6 140 hores
• Experiència pràctica amb nens 30 hores
• Elaboració examen final (tesi) 50 hores
Veure més

Destinataris

Creat per formar experts en l'ensenyament d'idiomes a nens, va dirigit a professors d'Ensenyament Infantil i Primària, professors d'idiomes, educadors de Guarderia o parvulari, logopedes, operadors de ludoteques, monitors de casals en idiomes, graduats i llicenciats.

Requisits

Es requereix coneixement almenys a nivell B1 de l'idioma que pretens ensenyar amb Hocus & Lotus. El nivell de coneixement de l'idioma serà avaluat pels nostres tutors a través de l'entrevista personal o per videoconferència abans de la inscripció.

Metodologia

El curs consta d'una part teòrica que es realitza pràcticament tota en línia (i pot ser realitzada des de casa) i una part presencial de 24h. majoritàriament pràctica.

Idiomes en què s'imparteix

La formació on-line es fa en anglès i la formació pràctica es podria fer en Anglès o Espanyol.

Durada

Inici: 09 abril de 2018.
Fi: 31 maig de 2019.

Lloc on s'imparteix el curs

Escola Dinocrocs Spain
c/ Dalmases 81, Barcelona

Objectius

El Curs de Formació com a objectiu realitzar un programa que ha estat dissenyat per preparar de manera efectiva a professors i educadors per a l'ensenyament d'idiomes.

Titulació obtinguda

Amb l'aprovació del curs, rebràs el certificat com Hocus & Lotus Magic Teacher. que et dóna dret a la llicència d'ús de marca, materials educatius i mètode d'ensenyament Hocus & Lotus i que et permetrà impartir classes com Magic Teacher i cobrar per això.

Promocions

50 euros de descompte si es paga en un sol cop.

Preu

950 €
El preu total del curs inclou l'ensenyament teòric i la tutoria en línia, les sessions pràctiques presencials, tots els materials necessaris per a l'estudi i la realització de les classes amb els nens i la tarifa de participació per a la Xarxa d'Excel·lència Hocus i Lotus durant el curs.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de formació en Glotodidáctica infantil Hocus & Lotus. nivell A

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de formació en Glotodidáctica infantil Hocus & Lotus. nivell A