Curs de Gestió Integrada de RRHH Nivell 3

Curs
Presencial
800 hores
Gratuït

Descripció

El curs de Gestió integrada de RRHH de STUCOM dota l'estudiant dels coneixements imprescindibles per fer la gestió administrativa de les activitats vinculades a l'administració de recursos humans i de la informació derivada en el marc d'una organització, d'acord amb els objectius marcats, les normes internes establertes i la legislació vigent.

Destinataris

Els cursos ocupacionals de STUCOM es dirigeixen a persones treballadores en situació d'atur, encara que la seva inscripció també és oberta a treballadors en actiu que vulguin desenvolupar les competències professionals.

Requisits

Nivell 3: Batxillerat o equivalent: BUP+COU, FPII, Prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys, Certificat de Professionalitat de nivell 2 de la mateixa família.

Durada

Inici: gener de 2024.

Perspectives laborals

Àrea dadministració i gestió de recursos humans dins una empresa pública o privada. Assessories laborals. Gestòries. A PIME i microempresa assumeix totes les competències de la qualificació. A gran empresa és possible trobar llocs de treball referits a una sola unitat de competència de les que configuren la qualificació. Aquesta qualificació es pot desenvolupar per compte aliè i per compte propi.
Curs de Gestió Integrada de RRHH Nivell 3
Stucom Centre d'Estudis
Campus i seus: Stucom Centre d'Estudis
Stucom Centre d'Estudis Còrsega
C/ Còrsega, 409 08037 Barcelona
Stucom Centre d'Estudis Pelai
C/ Pelai, 8 08001 Barcelona
Cursos més populars
X