Màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans

13 Persones han demanat informació
1063 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
CEF Centro de Estudios Financieros
Màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans
Sol·licita informació
Màster
Presencial | On-line
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

El màster pretén formar especialistes en la gestió de les persones dins de les organitzacions. Per a això es donaran a conèixer els mètodes per a la planificació, gestió i desenvolupament dels Recursos Humans en la seva dimensió psicològica, jurídica i empresarial.

Temari

El desenvolupament de l'Màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans comprèn els següents mòduls:
• Mòdul d'Informàtica aplicada als Recursos Humans: té per finalitat ensenyar a l'estudiant a manejar-se en un entorn d'ensenyament a distància, a través de la plataforma de formació de la UDIMA, i així obtenir el màxim profit de les diferents accions formatives.
• Mòdul en Gestió Integrada dels Sistemes de Prevenció i Qualitat a l'Empresa: té com a objectiu general, té com a objectiu general facilitar la integració dels sistemes de prevenció i qualitat en la gestió i direcció dels recursos humans.
• Mòdul de Direcció, Gestió i Desenvolupament de Recursos Humans: té com a objectiu general desenvolupar aquells coneixements l'aplicació tracta d'aconseguir que les organitzacions aconsegueixin incorporar i retenir les persones més adequades per a les mateixes, segons quina sigui la seva cultura i estratègia.
• Mòdul en Administració de Recursos Humans: desenvolupa els coneixements més "normatius" de la professió. El professional de Recursos Humans ha de conèixer en profunditat la legislació social en vigor amb un doble objectiu: en primer lloc, respectar escrupolosament el seu compliment i, en segon terme, saber triar d'entre les alternatives legalment possibles aquella que millor serveixi als fins, cultura i estratègia de l'organització. D'aquesta manera, el professional de Recursos Humans no es converteix en un mer aplicador de la norma, sinó que és capaç de transformar-la en una font de competitivitat per a l'empresa.
• Mòdul de Desenvolupament Directiu: té com a objectiu general facilitar el coneixement i desenvolupament d'algunes de les principals habilitats que tots els professionals i directius han de tenir.
• Mòdul de el Treball Fi de Màster: té com a finalitat complementar i coordinar els coneixements teòrics obtinguts durant el Màster, mitjançant l'aplicació dels mateixos en un escenari "real", a l'objecte de familiaritzar l'alumne amb el desenvolupament de l'activitat en Direcció i gestió de Recursos Humans.
• A la versió oficial de l'Màster també serà necessari la realització de pràctiques externes adequades a el contingut dels mateixos en alguna empresa o organització, on es desenvolupen les activitats professionals típiques de l'activitat d'un professional dels Recursos Humans, per així poder adquirir les habilitats i destreses necessàries en el desenvolupament de la professió.

Destinataris

Titulats universitaris en Dret, Econòmiques, Enginyeria, Sociologia, Psicologia, Pedagogia, Ciències Polítiques i Comunicació, Graduats Socials i Diplomats en Relacions Laborals ... que vulguin desenvolupar la seva carrera professional en l'Àrea de Recursos Humans i Relacions Laborals de l'empresa o en l'àmbit de la Consultoria de Gestió i Projectes.
 

Requisits

Requisits UDIMA:
• Acreditació de titulació universitària
• Realització de totes les proves d'avaluació i l'examen final de la UDIMA

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Aquest màster s'ofereix normalment en alguna de les nostres seus de Madrid, Barcelona i València però per raons sociosanitàries derivades de la situació actual pel COVID, ara mateix s'ofereix en format online i telepresencial.

Titulació obtinguda

Els alumnes que compleixin els requisits de la Universitat a Distància de Madrid (UDIMA), obtindran el títol de Màster Universitari en Direcció i Gestió de Recursos Humans impartit per la UDIMA, a més del títol de Màster Professional expedit pel CEF.

Promocions

15% de descompte per als membres de l'Associació d'Antics Alumnes ACEF.- UDIMA.

Avantatges del curs

La documentació que es facilitarà per a l'estudi de el curs està elaborada per experts professionals en la matèria. La seva acurada elaboració i permanent actualització converteixen el material d'estudi en una valuosa eina durant el desenvolupament de l'acció formativa i la seva posterior activitat professional.

Borsa de treball

Borsa de Treball i Emprenedors sense cost per a l'alumnat CEF.
Màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans
CEF Centro de Estudios Financieros
Campus i seus: CEF Centro de Estudios Financieros
CEF Barcelona
C/ Gran de Gràcia, 171 08012 Barcelona
Sol·licita informació
X