Grau en Ciències Empresarials-Management

1064 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.220 €
Sol·licita informació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Grau en Ciències Empresarials-Management
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
240 crèdits
Preu 1.220 €

Descripció

El grau en Ciències Empresarials - Management ofereix una sòlida formació que permet una ràpida inserció en el mercat laboral.
 
L'estructura del grau garanteix arribar a conèixer totes les àrees funcionals d'una empresa, així com adquirir les habilitats personals necessàries perquè el graduat es desenvolupi correctament al seu lloc de treball. Aquesta formació li permetrà accedir, en un futur, a càrrecs directius.
 
La qualitat del grau està basada en quatre eixos fonamentals. El primer dóna a l'estudiant una visió pragmàtica de l'empresa, sobretot durant el segon cicle del grau. El segon es basa en la prioritat de la Universitat per oferir pràctiques empresarials als estudiants. El tercer permet una gran flexibilitat a l'estudiant a l'hora de cursar les assignatures obligatòries per tal que pugui fer un intercanvi tot un curs, si vol. El quart garanteix una excel·lent competència en anglès que s'assolirà cursant un mínim de sis assignatures en anglès.
 
Jo, la Pompeu perquè...
 
Compta amb l'extraordinari potencial dels estudiants -que es caracteritzen per  un elevat nivell acadèmic i un alt índex d'internacionalització (hi ha alumnes d'intercanvi de 70 països)-, que dóna capacitat de relació i d'amistat i contactes professionals arreu del món.
Té professors procedents de 20 països, capdavanters en la recerca a Europa i, al mateix temps, molt rellevants al país, que fan que el Departament d'Economia i Empresa sigui reconegut com un referent internacional.
Imparteix més del 50% de la docència en anglès, excepte pel que fa al grau en International Business Economics en què la docència és integrament en anglès.
Fa intercanvis amb les millors universitats del món; un total de 119 institucions reben 250 alumnes de la Facultat cada any, i inclou una àmplia oferta de pràctiques en empreses (més de 300 cada curs).
Els cinc títols de grau de la Facultat ocupen la primera posició d'Espanya en els rànquings Indicadores Sintéticos del Sistema Universitario Español 2013 (ISSUE) i Las 50 carreras 2013 d'El Mundo; la novena a Europa en el The Tilburg University Top 100 Worldwide Economics Schools Research Ranking 2008-2012, i la trenta-vuitena al món en els QS World University Rankings 2013.
 
Presentació
 
Per esdevenir un bon professional en l'àmbit de l'economia i l'empresa és imprescindible un bon domini de les matemàtiques. Per això, es recomana vivament que tots els estudiants que vulguin estudiar graus d'Economia i Empresa a la Universitat Pompeu Fabra cursin les Matemàtiques del Batxillerat de Ciències i Tecnologia i, en qualsevol cas, que es presentin a les proves d'accés a la universitat (PAU), tant a la prova de Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials com a la prova de Matemàtiques aprofitant les eleccions disponibles a les dues fases de les PAU.
 
El nostre compromís és que cada estudiant que decideix cursar la carrera universitària a la nostra facultat pugui desenvolupar al màxim les seves capacitats. Això es concreta en una sèrie d'oportunitats que fan que l'estudiant estigui motivat per formar-se amb una actitud activa, utilitzant les eines del campus virtual per al seu autoaprenentatge.
 
Introducció

El grau en Ciències Empresarials-Management ofereix una sòlida formació que permet una ràpida inserció en el mercat laboral.
L'estructura del grau garanteix arribar a conèixer totes les àrees funcionals d'una empresa, així com adquirir les habilitats personals necessàries perquè el graduat es desenvolupi correctament al seu lloc de treball. Aquesta formació li permetrà accedir, en un futur, a càrrecs directius.
La qualitat del grau està basada en quatre eixos fonamentals. El primer dóna a l'estudiant una visió pragmàtica de l'empresa, sobretot durant el segon cicle del grau. El segon es basa en la prioritat de la Universitat per oferir pràctiques empresarials als estudiants. El tercer permet una gran flexibilitat a l'estudiant a l'hora de cursar les assignatures obligatòries per tal que pugui fer un intercanvi tot un curs, si vol. El quart garanteix una excel·lent competència en anglès que s'assolirà cursant un mínim de sis assignatures en anglès.

Estades a l'estranger
 
Els estudiants poden fer opcionalment una estada a l'estranger mitjançant els programes de mobilitat universitària. Els crèdits de mobilitat universitària (màxim 40) es poden computar com a crèdits optatius o bé, sempre que hagin estat prèviament reconeguts, com a crèdits obligatoris de tercer i quart curs o del treball de fi de grau.

Temari

Programes específics de la Facultat
 
En el grau en Ciències Empresarials - Management es poden cursar programes amb un conjunt d'assignatures optatives que ofereixen formació específica en determinades àrees funcionals de l'empresa.
 
Aquests programes són els següents:
 
Programa de Màrqueting (s'han de cursar tres assignatures)
 
Màrqueting de Serveis
Màrqueting Directe i Digital
Direcció de Producte
Investigació de Mercats II
Temes Actuals en Direcció Comercial
Comportament del Consumidor
Política de Preus
Programa de Comptabilitat i Auditoria (s'han de cursar tres assignatures)
 
Comptabilitat de Societats
Control de Gestió
Auditoria
Comptabilitat Internacional
Comptabilitat Pública
Consolidació d'Estats Comptables
Temes Actuals en Comptabilitat de Gestió
Temes Actuals en Comptabilitat Financera
Programa d'Organització d'Empreses (s'han de cursar tres assignatures)
 
Creació d'Empreses Socials
Gestió de la Innovació i la Tecnologia
Gestió de Projectes
Psicologia i Empresa
Comerç Exterior II
Gestió de l'Empresa Familiar
Internacionalització de l'Empresa
Sociopsicologia de les Organitzacions
Gestió d'Empreses en el Sector de l'Esport i les Activitats d'Oci
Jocs d'Empresa
Política d'Empresa Internacional
Responsabilitat Social Corporativa i Ètica Empresarial
Temes Actuals en Política d'Empresa
Programa d'Investigació Operativa (s'han de cursar tres assignatures)
 
Gestió de la Cadena de Subministraments
Gestió de la Qualitat
Logística Empresarial
Investigació Operativa
Programació I
Programació II
Es reconeixerà la participació en els programes amb un certificat acreditatiu.

Competències per a les quals et prepara el curs

Al final del seu procés de formació, tots els estudiants han d'estar en condicions d'exercir les competències següents: Ser capaços de cercar, reconèixer i avaluar les oportunitats de creació de nous negocis. Saber gestionar el llançament i el desenvolupament de nous projectes. Ser capaços de dissenyar i de dur a terme estudis de mercat. Identificar i avaluar les diferents alternatives d'entrada en els mercats estrangers. Saber gestionar els processos d'exportació i de comercialització de productes a l'estranger. Seleccionar i implementar els sistemes d'informació i les aplicacions apropiades per al suport de la gestió empresarial. Conèixer les diverses eines de gestió de personal. Conèixer i aplicar el llenguatge financer, comptable i de gestió de l'empresa. Analitzar la situació econòmico-financera d'una empesa. Dissenyar i coordinar els processos de contractació i d'avaluació dels treballadors d'una empresa. Aplicar els diferents sistemes de costos per analitzar la seva

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Característiques Durant el primer any de la carrera s'imparteixen assignatures bàsiques i obligatòries, com ara Matemàtiques, Organització i Administració d'Empreses, Economia i Dret de l'Empresa, entre d'altres, que són fonamentals per conèixer les ciències empresarials. Al llarg del segon any s'aprofundeix en les diferents àrees de l'empresa, amb assignatures com ara Màrqueting, Comptabilitat, Recursos Humans o Direcció Estratègica, entre d'altres. Durant el tercer i el quart any l'estudiant ha de superar un total de 120 crèdits, tant d'assignatures obligatòries (Creació d'Empreses, Comerç Exterior i Direcció Financera, entre d'altres) com d'assignatures optatives de les diferents àrees de l'economia i l'empresa. A quart curs hi ha definit, com a crèdits de síntesi dels progressos fets, el Treball de Fi de Grau, amb un valor de 6 crèdits. Itineraris En la carrera no es defineixen itineraris, ja que un dels objectius principals del pla d'estudis és permetre la màxima flexibilita

Idiomes en els quals s'imparteix

Català, espanyol i anglès. Entre el tercer i el quart curs hi ha 30 crèdits obligatoris en anglès.

Durada

4 anys acadèmics

Objectius

  • Obtenir una sòlida formació que permeti als graduats interpretar i comprendre els canvis que es produeixen en les organitzacions i anticipar-s'hi, amb la finalitat de dissenyar i d'implementar estratègies empresarials que assegurin el compliment dels objectius corporatius.
  • Desenvolupar la capacitat de lideratge necessària per gestionar i coordinar els diferents recursos d'una organització, tant físics com humans, de manera eficient.
  • Conèixer i dominar les eines analítiques necessàries per poder prendre decisions en els diferents àmbits empresarials.
  • Tenir la capacitat d'interactuar amb altres agents socials, tant dintre com fora de l'empresa, per crear els acords i les condicions necessaris per complir els objectius de l'organització.

Titulació obtinguda

Graduat en Ciències Empresarials

Pràctiques

El grau ofereix l'assignatura Pràctiques en Empreses com a acció formativa de l'estudiant en el si de qualsevol entitat pública o privada, nacional o estrangera. Les pràctiques externes tenen caràcter

Perspectives laborals

Analista de mercats Auditor Assessor fiscal Director comercial Director de comptabilitat Director d'investigació de mercats Director de màrqueting Gestor i director d'empreses Gestor dels recursos humans Exercici privat de la professió (consultories, despatxos, empreses, etc.) Expert en finançament empresarial Tècnic comercial de l'Estat Tècnic en organismes internacionals (UE,ONU, etc.)

Preu

Preu 1.220 €
Preu de la matrícula ordinària de primer curs

Lloc on s'imparteix el curs

Campus de la Ciutadella

Horari

En general, l'estudiant rebrà setmanalment dues hores de teoria i una de seminaris per assignatura. La resta del procés formatiu es durà a terme mitjançant el seu treball personal
Grau en Ciències Empresarials-Management
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X