Descripció

El grau de Comptabilitat i Finances proporciona els coneixements necessaris per tenir una visió global i estratègica de l'àrea econòmica i financera de qualsevol organització. A més, dota als titulats de les habilitats necessàries per desenvolupar competències directives en els departaments comptable i / o financer, donant-los a conèixer les tècniques més modernes de direcció i gestió financera i les eines per analitzar la realitat econòmica d'una empresa i interpretar la informació que aquesta genera. D'altra banda, capacita per poder desenvolupar-se professionalment en consultories financeres i fiscals, preparar-se per la professió d'auditor i treballar en entitats financeres o d'assegurances.El procés d'internacionalització de les empreses provocarà una major demanda de productes financers, assessorament i cobertura de les operacions internacionals. En un futur pròxim serà necessària l'existència de professionals amb competències per dissenyar el sistema comptable i la generació d'informes comptables, així com aspectes relacionats amb les decisions financeres.

Veure més

Destinataris

Perfil d'ingrésL'alumne que triï cursar el grau de Comptabilitat i Finances hauria de tenir interès per conèixer el funcionament de la societat des del seu vessant econòmica i empresarial mostrant curiositat també pels instruments quantitatius que s'utilitzen per analitzar aquesta vessant econòmica. Ha de tenir una bona base matemàtica, una adequada capacitat de raonament abstracte i una capacitat d'anàlisi per abordar problemes i situacions relativament complexes.

Veure més

Idiomes en què s'imparteix

Català, castellà i anglès.

Tipus d'avaluació

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant.

Durada

4 anys

Perspectives laborals

Aquests titulats estan capacitats per fer tasques de direcció i administració d'empreses dins l'àmbit de la gestió privada i pública. Els principals sectors d'ocupació són:

Comptabilitat.
Màrqueting general.
Gestió de compres, gestió de personal i gestió administrativa.
Vendes.
Assegurances.
Consultoria d'empreses.
Auditoria i fiscalitat.
Entitats financeres.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Comptabilitat i Finances

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau en Comptabilitat i Finances