Grau en Dret

1042 Persones estan visitant aquest curs
Preu 10.395 €
Sol·licita informació
Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Grau en Dret
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
240 crèdits
Preu 10.395 €

Descripció

La Universitat Abat Oliba CEU és l'escola privada de Dret amb més experiència a Barcelona, ja que ha format juristes des del 1973 amb resultats excel·lents.

El Grau en Dret ofereix tres possibles itineraris. Assessoria d'Empreses, Ciències Polítiques i de l'Administració i Pràctica Forense. En tots ells, els alumnes assoleixen un nivell de capacitació avalat per la seva excel·lent inserció laboral, raó per la qual la UAO CEU s'ha guanyat la confiança dels bufets professionals més prestigiosos de Catalunya.

Amb l'objectiu específic d'oferir als alumnes eines complementàries que li permetin adquirir les capacitats necessàries per a exercir l'Advocacia o Procuradoria amb èxit, al llarg del programa formatiu es cursen seminaris i tallers de retòrica, d'argumentació jurídica i simulacions d'actuacions judicials, així com processos de negociació i exercitació d'altres habilitats. Aquesta metodologia proporciona a l'alumne les nocions necessàries per al posterior exercici de la professió o per a la preparació d'oposicions.

Tot i això, la formació d'un jurista equànime no es nodreix només de coneixements teòrics i de capacitats professionals o tècniques, sinó que també requereix l'experiència pràctica que la Universitat Abat Oliba CEU proporciona mitjançant l'aplicació del mètode del cas, que fomenta la participació dels alumnes en l'estudi i el debat de diferents casos reals. El programa formatiu també posa atenció a la dimensió moral de la persona, la qual cosa és imprescindible per tenir una vida professional plena i digna.

Tot plegat confereix al Grau en Dret d'aquesta Universitat una opció òptima per tal d'accedir amb garanties als programes de Màster, que permeten exercir les professions jurídiques més rellevants.

Destinataris

Perfil d'ingrés recomanat per a l'accés al Grau en Dret: L'estudiant ha de tenir interès pels sistemes organitzatius de la societat, per la configuració i ordenació de les comunitats polítiques i pels principis i les normes que regeixen les relacions personals i socials. Ha de mostrar una curiositat pel coneixement dels fonaments històrics, filosòfics i dogmàtics dels ordenaments jurídics i una preocupació per la realització, a través de la seva més adequada conformació i aplicació, dels ideals de Justícia que els encoratgen. Ha de tenir facilitat per a analitzar i comprendre els fenòmens socials, diagnosticar-los i proposar solucions. Ha de tenir capacitat analítica, de síntesi i de relació amb el grup, capacitat de comprensió i d'abstracció, facilitat d'expressió, sociabilitat, àmplia visió del món i perspectiva sobre la seva possible evolució. És també d'interès i necessitat el coneixement d'altre idioma (preferentment l'anglès).

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Grau en Dret
Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Campus i seus: Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Universitat Abat Oliba CEU
Bellesguard, 30 08022 Barcelona
Sol·licita informació
X