Grau en Dret + International Law Program

1029 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Grau en Dret + International Law Program
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
270 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El Programa International Law Program està dissenyat com un títol propi impartit conjuntament al Grau en Dret. Es tracta d'un Programa dissenyat per a estudiants amb nivell d'excel·lència, que vulguin assolir els coneixements, competències i habilitats necessaris per poder exercir l'Advocacia en un entorn internacional o comunitari.

Els alumnes del Programa Internacional and European Law Practice cursen les assignatures pròpies del Grau en Dret, afegint cada semestre una o dues assignatures de litigació internacional i comunitària i una de llengua estrangera (anglès, francès o alemany). Així mateix, han de realitzar un estiu de pràctiques (internship) en despatxos d'advocats o institucions internacionals.

Destinataris

Perfil d'ingrés recomanat per a l'accés al Grau en Dret: L'estudiant ha de tenir interès pels sistemes organitzatius de la societat, per la configuració i ordenació de les comunitats polítiques i pels principis i les normes que regeixen les relacions personals i socials. Ha de mostrar una curiositat pel coneixement dels fonaments històrics, filosòfics i dogmàtics dels ordenaments jurídics i una preocupació per la realització, a través del seu més adequada conformació i aplicació, dels ideals de justícia que els encoratgen. Ha de tenir facilitat per analitzar i comprendre els fenòmens socials, diagnosticar i proposar solucions. Ha de tenir capacitat analítica, de síntesi i de relació amb el grup, capacitat de comprensió i d'abstracció, facilitat d'expressió, sociabilitat, àmplia visió del món i perspectiva sobre la seva possible evolució. És també d'interès i necessitat el coneixement d'un altre idioma (preferentment l'anglès).

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Grau en Dret + International Law Program
Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Campus i seus: Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Universitat Abat Oliba CEU
Bellesguard, 30 08022 Barcelona
Sol·licita informació
X