Grau en Empresa i Tecnologia

1065 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Facultat d'Economia i Empresa (UAB)
Grau en Empresa i Tecnologia
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Consulteu el preu

Descripció

El grau d'Empresa i Tecnologia combina coneixements d'administració i de direcció d'empreses amb habilitats informàtiques. La formació del grau permet dissenyar, desenvolupar i gestionar els sistemes de base informàtica utilitzats per emmagatzemar i fer circular de manera efectiva i coherent la informació que després s'utilitzarà en la direcció, planificació i processos de presa de decisions en les empreses, administracions públiques oa qualsevol altra institució.

Aquest títol té una llarga tradició en molts països europeus i també als Estats Units però és la primera titulació d'aquestes característiques que s'ofereix en una universitat espanyola, i aquest fet permetrà als graduats i graduades realitzar estudis d'aprofundiment (màsters, postgraus, etc .) en molts països estrangers.

Els graduats exerceixen com a pont de comunicació entre les comunitats tècniques i de gestió de les organitzacions, donada la seva formació tant en capacitats tecnològiques (anàlisi i desenvolupament de sistemes de negoci, programació, gestió de bases de dades, tecnologia web, etc.) Com per el seu profund coneixement de la gestió i funcionament de les diferents àrees de les empreses (recursos humans, màrqueting, comptabilitat, aprovisionament, vendes, logística, etc.).

Programes d'intercanvi:

Com a part important de la seva formació es recomana a tots els estudiants participar en un dels programes d'intercanvi de què disposa la facultat: Programa Erasmus per a estades en universitats europees, Programa SICUE / Sèneca per a estades a universitats de l'estat espanyol i Programa Propi per estades en universitats fora de la Unió Europea. L'estada pot ser d'un semestre o de tot el curs acadèmic i permet a l'estudiant obtenir part dels crèdits del seu pla d'estudis en una altra universitat amb el valor afegit que proporciona aquesta experiència a nivell social i cultural.

El grau d'Empresa i Tecnologia té un gran nombre de sortides professionals i els coneixements adquirits són aplicables a multitud d'activitats, tant del sector públic com del privat. Totes les entitats necessiten gestionar la seva informació, tant les petites empreses com especialment, les grans organitzacions (empreses financeres, entitats públiques, organitzacions sanitàries, etc.) Ja que han de coordinar el gran volum d'informació que generen amb una bona base de coneixements empresarials i econòmics.

A més, aquest grau està molt enfocat a les empreses que depenen de les tecnologies de la comunicació i que actualment tenen un ràpid creixement: generació de programari de gestió, consultoria tècnica, botigues virtuals, etc.

El grau d'Empresa i Tecnologia també capacita per exercir com economista i accedir a un ampli ventall d'ocupacions en l'administració pública (local, autonòmica, estatal i Unió Europea), així com en altres entitats de caràcter públic (hospitals, empreses públiques, etc .).

Les tasques a realitzar en les organitzacions per a un graduat en Empresa i Tecnologia són molt variades:

Per la seva versatilitat, poden desenvolupar la seva activitat en diferents àrees: creació d'empreses, compres, producció, logística, qualitat, administració, comptabilitat, auditoria, finances, recursos humans, comercialització, màrqueting, gestió integral de l'empresa coordinant les seves àrees, etc .
Aquests graduats estan especialment indicats per a dissenyar, desenvolupar i gestionar la informació per prendre decisions mitjançant eines informàtiques, en qualsevol departament d'una organització. En concret, poden exercir tasques d'analista de negoci, desenvolupament d'aplicacions de negoci, consultor, desenvolupament i gestió de sistemes de tecnologies d'informació i comunicació, analista de sistemes de xarxes de comunicació, auditor de sistemes d'informació, director de projectes, auditor de seguretat del sistema, comerç electrònic, etc.
També poden exercir tasques de consultoria, assessoria i desenvolupament de sistemes d'informació i informatització d'organitzacions a partir de la creació de la pròpia empresa o bé treballant per a tercers.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Tipus d'avaluació

Avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant.

Horari

Règim d'estudi: Temps complet (possibilitat de via lenta pels alumnes que necessiten conciliar estudis i treball).
Grau en Empresa i Tecnologia
Facultat d'Economia i Empresa (UAB)
Campus i seus: Facultat d'Economia i Empresa (UAB)
Facultat d'Economia i Empresa (UAB)
Edifici Rectorat- Bellaterra 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Sol·licita informació
X