Grau en Enginyeria Informàtica, menció en Tecnologies de la Informació (EPSEVG - UPC)

Grau
Oficial / homologat
Presencial
Vilanova i la Geltrú (Barcelona)
Consulteu el preu

Descripció

Cursar el Grau en Enginyeria Informàtica et permetrà obtenir la menció en Tecnologies de la Informació. Per completar la teva formació, podràs accedir al màster universitari en Enginyeria Informàtica, que t'habilitarà per a l'exercici de la professió. Aquest grau et proporcionarà els coneixements per concebre, desenvolupar i mantenir sistemes, serveis, aplicacions i arquitectures informàtiques, així com expertesa en nous mètodes i tecnologies, tot coneixent i aplicant la legislació necessària.

La menció en Tecnologies de la Informació et capacitarà per dissenyar i instal·lar la infraestructura informàtica necessària per satisfer, de forma segura, les necessitats de les organitzacions. Seràs expert en els diferents tipus de xarxes informàtiques i en aplicacions en xarxa.

Aquest estudis de grau et donarà accés, entre altres, als màsters universitaris de l'àmbit de l'Enginyeria Informàtica, prèvia admissió per part de l'òrgan responsable del màster. També podràs enfocar la teva carrera professional cap al món de la recerca fent un doctorat.

Durada

4 anys
Grau en Enginyeria Informàtica, menció en Tecnologies de la Informació (EPSEVG - UPC)
Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG - UPC)
Campus i seus: Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG - UPC)
Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG - UPC)
Avda. Víctor Balaguer, s/n 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)
Cursos més populars
X