Grau d'Estudis d'Anglès i Francès

Grau
Oficial / homologat
Presencial
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
4 anys
Consulteu el preu

Descripció

El títol de grau d'Estudis d'Anglès i Francès proporciona a l'estudiant una sòlida formació en llengua, literatura i cultura angleses, així com amplis coneixements en la llengua francesa i en la seva literatura i cultura.
Els graus d'estudis filològics combinats són una oferta única a l'Estat espanyol. Aquesta proposta representa una aposta de futur en l'àmbit de la filologia i, alhora, un acostament a les propostes que es fan a la majoria d'universitats estrangeres.
Els alumnes de la UAB reben una formació més àmplia, amb un doble perfil, amb un professorat experimentat i de reconegut prestigi.

Sortides professionals


El futur graduat obtindrà una sòlida formació en llengua, literatura i cultura angleses i franceses, la qual cosa facilitarà la seva inserció laboral en qualsevol professió relacionada amb les llengües i el multilingüisme en qualsevol país de la Unió Europea, en sectors com l'ensenyament de l'anglès i del francès, la mediació cultural i l'accés a professions altament qualificades en el món empresarial, les relacionades amb l'activitat turística i d'intercanvi cultural, etc.

Metodologia

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada, en la qual es valora tota la feina de l'estudiant.

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès, francès, català i castellà.

Durada

240 ECTS

Preu

Consulteu el preu
Preu vigent per crèdit 15,16
Grau d'Estudis d'Anglès i Francès
Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)
Campus i seus: Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)
Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)
Edificio B, Campus UAB 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Cursos més populars
Sol·licita informació
X