Descripció

El títol de grau d'Estudis d'Anglès i Francès proporciona a l'estudiant una sòlida formació en llengua, literatura i cultura angleses, així com amplis coneixements en la llengua francesa i en la seva literatura i cultura.

Els graus d'estudis filològics combinats són una oferta única a l'Estat espanyol. Aquesta proposta representa una aposta de futur en l'àmbit de la filologia i, alhora, un acostament a les propostes que es fan a la majoria d'universitats estrangeres.

Els alumnes de la UAB reben una formació més àmplia, amb un doble perfil, amb un professorat experimentat i de reconegut prestigi.Sortides professionals

El futur graduat obtindrà una sòlida formació en llengua, literatura i cultura angleses i franceses, la qual cosa facilitarà la seva inserció laboral en qualsevol professió relacionada amb les llengües i el multilingüisme en qualsevol país de la Unió Europea, en sectors com l'ensenyament de l'anglès i del francès, la mediació cultural i l'accés a professions altament qualificades en el món empresarial, les relacionades amb l'activitat turística i d'intercanvi cultural, etc.
Veure més

Metodologia

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada, en la qual es valora tota la feina de l'estudiant.

Idiomes en què s'imparteix

Anglès, francès, català i castellà.

Durada

240 ECTS

Preu

Preu vigent per crèdit

15,16

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau d'Estudis d'Anglès i Francès

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau d'Estudis d'Anglès i Francès