Descripció

El grau de Fisioteràpia pretén proporcionar una formació amb una sòlida base científica però eminentment pràctica. En finalitzar els estudis, l'estudiant tindrà els coneixements, habilitats i actituds suficients per a exercir en tots els vessants de la professió, això és, com a fisioterapeutes generalistes.Programes d'intercanviEls estudiants del Grau de Fisioteràpia tenen la possibilitat de participar en múltiples programes d'intercanvi amb universitats de l'Estat Espanyol (Programa Sèneca / Sicue), d'Europa (Programa Erasmus) i de la resta del món (Programa Propi) que contribueixen de manera molt positiva en seva formació com a fisioterapeutes. En correspondència, rebem cada curs estudiants d'altres països que desitgen completar la seva formació entre nosaltres, i que ens aportin altres perspectives i contribueixen a l'enriquiment personal dels alumnes.
Veure més

Metodologia

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant: exàmens, treballs individuals i en grup.

Idiomes en què s'imparteix

Català i castellà.

Perspectives laborals

Les sortides professionals del fisioterapeuta s'ubiquen en els diferents àmbits dels professionals de la salut: el tractament de patologies de les especialitats mèdiques i quirúrgiques; activitats de prevenció de malalties i de promoció de la salut; investigació, docència i gestió, són també altres àmbits laborals possibles. Permet l'activitat professional lliure i també en el sector públic i privat.
Els sectors principals d'ocupació són:

Hospitals i clíniques
Centres d'assistència primària
Centres de rehabilitació
Escoles d'educació especial
Centres esportius
residències geriàtriques
Serveis sanitaris d'empreses
Centres psiquiàtrics
Recerca i docència en fisioteràpia

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Fisioterapia

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos