Grau en Fisioterapia

1036 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Facultad de Medicina (UAB)
Grau en Fisioterapia
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
4 anys
Consulteu el preu

Descripció

El grau de Fisioteràpia pretén proporcionar una formació amb una sòlida base científica però eminentment pràctica. En finalitzar els estudis, l'estudiant tindrà els coneixements, habilitats i actituds suficients per a exercir en tots els vessants de la professió, això és, com a fisioterapeutes generalistes.

Programes d'intercanvi

Els estudiants del Grau de Fisioteràpia tenen la possibilitat de participar en múltiples programes d'intercanvi amb universitats de l'Estat Espanyol (Programa Sèneca / Sicue), d'Europa (Programa Erasmus) i de la resta del món (Programa Propi) que contribueixen de manera molt positiva en seva formació com a fisioterapeutes. En correspondència, rebem cada curs estudiants d'altres països que desitgen completar la seva formació entre nosaltres, i que ens aportin altres perspectives i contribueixen a l'enriquiment personal dels alumnes.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant: exàmens, treballs individuals i en grup.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català i castellà.

Perspectives laborals

Les sortides professionals del fisioterapeuta s'ubiquen en els diferents àmbits dels professionals de la salut: el tractament de patologies de les especialitats mèdiques i quirúrgiques; activitats de prevenció de malalties i de promoció de la salut; investigació, docència i gestió, són també altres àmbits laborals possibles. Permet l'activitat professional lliure i també en el sector públic i privat. Els sectors principals d'ocupació són: Hospitals i clíniques Centres d'assistència primària Centres de rehabilitació Escoles d'educació especial Centres esportius residències geriàtriques Serveis sanitaris d'empreses Centres psiquiàtrics Recerca i docència en fisioteràpia
Grau en Fisioterapia
Facultad de Medicina (UAB)
Campus i seus: Facultad de Medicina (UAB)
Facultad de Medicina (UAB)
Edifici Rectorat- Bellaterra 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Sol·licita informació
X