Grau en Fisioterapia

Grau
Oficial / homologat
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

El grau de Fisioteràpia pretén proporcionar una formació amb una sòlida base científica però eminentment pràctica. En finalitzar els estudis, l'estudiant tindrà els coneixements, habilitats i actituds suficients per a exercir en tots els vessants de la professió, això és, com a fisioterapeutes generalistes.

Programes d'intercanvi

Els estudiants del Grau de Fisioteràpia tenen la possibilitat de participar en múltiples programes d'intercanvi amb universitats de l'Estat Espanyol (Programa Sèneca / Sicue), d'Europa (Programa Erasmus) i de la resta del món (Programa Propi) que contribueixen de manera molt positiva en seva formació com a fisioterapeutes. En correspondència, rebem cada curs estudiants d'altres països que desitgen completar la seva formació entre nosaltres, i que ens aportin altres perspectives i contribueixen a l'enriquiment personal dels alumnes.

Metodologia

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant: exàmens, treballs individuals i en grup.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català i castellà.

Perspectives laborals

Les sortides professionals del fisioterapeuta s'ubiquen en els diferents àmbits dels professionals de la salut: el tractament de patologies de les especialitats mèdiques i quirúrgiques; activitats de prevenció de malalties i de promoció de la salut; investigació, docència i gestió, són també altres àmbits laborals possibles. Permet l'activitat professional lliure i també en el sector públic i privat. Els sectors principals d'ocupació són: Hospitals i clíniques Centres d'assistència primària Centres de rehabilitació Escoles d'educació especial Centres esportius residències geriàtriques Serveis sanitaris d'empreses Centres psiquiàtrics Recerca i docència en fisioteràpia
Grau en Fisioterapia
Facultad de Medicina (UAB)
Campus i seus: Facultad de Medicina (UAB)
Facultad de Medicina (UAB)
Edifici Rectorat- Bellaterra 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Cursos més populars
X