Grau en Nutrició Humana i Dietètica (interuniversitari: UOC, UPF)

9 Persones han demanat informació
1063 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (interuniversitari: UOC, UPF)
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
On-line
4 anys
Consulteu el preu

Descripció

Últims dies!
Forma't amb el grau semipresencial de Nutrició Humana i Dietètica (interuniversitari: UOC, UPF). Dirigeix la teva carrera professional cap a l'àmbit de la salut, planificant dietes especialitzades que impactaran en una qualitat de vida més gran de la població. La major part del grau es fa en línia, a distància.
El graduat en Nutrició Humana i Dietètica és una persona experta en alimentació, nutrició i dietètica, amb capacitat per actuar sobre l'alimentació de persones sanes o malaltes.
El perfil del titulat d?aquest grau és el d?una persona professional polivalent amb una base sòlida de coneixements suficientment amplis per convertir-se en un titulat versàtil, adaptable a desenvolupar tasques relacionades amb el sector de la dietètica, la nutrició i la salut en els diferents àmbits en què té competències.
El perfil acadèmic dels estudiants del grau s'ha reforçat a partir de les mencions establertes al pla d'estudis amb l'objectiu de promoure la incorporació de la figura del D-N en àmbits amb projecció de futur important, com són el sector de la indústria alimentària i el d'R+D+i sostenible, la restauració i la gastronomia, i la promoció de la salut a través d'una alimentació coherent amb els aspectes socials, econòmics i de desenvolupament sostenible.

Temari

Programa a consultar.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Metodologia 100% en línia i amb l'acompanyament continuat del professorat.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà, Català.

Durada

Inici: 19 setembre 2023. Durada: 4 anys (240 crèdits).

Titulació obtinguda

Titulació oficial i homologada. Els graus universitaris en línia de la UOC són titulacions oficials adaptades al sistema universitari europeu (espai europeu d'ensenyament superior, EEES). Són avalades per l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) i l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA).

Promocions

  • Pagament fraccionat en quotes.

Preu

Consulteu el preu
A consultar (beques, ajuts i finançament disponible).

Avantatges del curs

Campus Virtual: aules i materials a un clic. Acompanyament personalitzat de professors experts. Continguts acadèmics orientats al món professional.
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (interuniversitari: UOC, UPF)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X