Descripció

El grau de Turisme de la UAB té una orientació acadèmica i professionalitzadora en el coneixement general del turisme i en els àmbits específics de gestió i planificació del turisme a nivell d'organitzacions, activitats, destinacions, productes i recursos.El pla d'estudis combina aspectes humanístics, habilitats de comunicació, tècniques específiques de treball i eines informàtiques.

L'objectiu del grau es defineix a partir del caràcter dinàmic d'un sector en constant evolució ia partir de les exigències de qualitat, competitivitat i sostenibilitat, així com d'una creixent internacionalització.S'ofereixen tres especialitats (mencions): Gestió d'Empresa Turística, Planificació Turística i Comercialització i Gestió Hotelera, que responen a la demanda de professionals del sector i als perfils i sortides laborals en els diversos àmbits, la diversitat d'entitats turístiques, els múltiples subsectors del turisme, la segmentació en nivells de responsabilitat professional, la gestió de les empreses i la planificació del turisme.

Veure més

Metodologia

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant.

Idiomes en què s'imparteix

Català, castellà i anglès.

Perspectives laborals

Els graduats estaran preparats per respondre a les demandes de professionals del sector turístic com llocs intermedis, superiors i directius. Els principals sectors d'ocupació són:

? Establiments, serveis, entitats de promoció i oficines de turisme.
? Empreses relacionades amb l'oferta turística complementària vinculada al lloc de destinació ia les activitats de turisme temàtic.
? Empreses d'allotjament. Departaments de recepció, banquets i convencions, qualitat, atenció al client, personal de compres i comercial.
? Empreses relacionades amb la creació, distribució i comercialització de productes i tasques d'assessorament a majoristes turístics en institucions públiques i privades.
? Consultoria.
? Docència.
L'escola disposa de borsa de treball específica amb una inserció laboral de més del 86%.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Turisme

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos