Cursos des de
615€ - 5.730,21€

Titulacions

4
2 Oficials 50%
2 Propies 50%

Metodologies

1
4 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (UAB)

Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (UAB)

Sol·licita més informació
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (UAB)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
El model d'ensenyament en turisme i hoteleria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), pioner i únic a l'Estat espanyol, es va iniciar amb la creació, el 1993, de l'Escola Superior d'Hoteleria de Catalunya, un centre universitari d'ensenyament superior vinculat a la UAB. Quatre anys més tard, aquest model es completava amb el naixement de l'Escola Universitària de Turisme, adscrita a la UAB. L'any 1999 ambdues escoles es van unificar sota una única direcció i l'any 2000 es van unir per crear una nova escola: l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera.

Els estudiants de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera treballen des del primer moment en un entorn telemàtic amb l'ajut de les noves tecnologies de la comunicació, que poden aplicar als seus estudis:
  • Adreça pròpia de correu electrònic
  • Tutories electròniques dels seus professors
  • Simuladors per a la gestió d'agències de viatges i d'hotels
  • Aules amb equipament multimèdia
  • Lliure accés general als serveis d'Internet
Les noves tecnologies de la informació i la comunicació s'entenen com a veritables eines de gestió i generen valor afegit als estudis, a més de facilitar l'aprenentatge. Els estudiants tenen accés als programes amb què treballen la majoria de les empreses turístiques i hoteleres, com ara el Savia/Amadeus de gestió de reserves (del qual l'Escola és centre autoritzat), i els de gestió hotelera integral, com els programes Optims, RA2000 i altres de forta implantació sectorial. El rigor en els estudis ha impulsat l'adaptació de les dinàmiques docents al repte de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, a través d'una unitat dedicada al desenvolupament d'estratègies per al coneixement. En aquest sentit, en l'àmbit de la formació continuada, ja s'ofereixen cursos de postgrau que combinen l'activitat presencial i a distància en un format docent bimodal.
    Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (UAB)
  • Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (UAB)
    Edifici Blanc, Campus de la UAB08193 Bellaterra (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te