Cursos d'Idiomes

1039 Persones estan visitant aquest curs
Preu 75 €
Sol·licita informació
Aurea7 Formació
Cursos d'Idiomes
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Manresa (Barcelona)
Preu 75 €

Descripció

Els idiomes que pots aprendre a Aurea7 són l'anglès, el francès, l'alemany i l'italià.
Els cursos per adults i joves (16 anys o més) d'Aurea7 s'estructuren en els diferents nivells que indica el marc europeu comú de referència (MECR).
 

Temari

Estructura dels cursos
  • Els cursos treballen les competències necessàries per a la comunicació: la lectura, l'escriptura, la comprensió auditiva i l'expressió oral, proporcionant una base sòlida en la gramàtica i el vocabulari.
  • Els cursos s'inicien entre setembre i octubre i finalitzen el mes de juny. Mantenim el període de matriculació obert durant tot el curs per tal de què puguis afegir-te a un grup sempre que tinguis el nivell adequat per a seguir les classes correctament.
 

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Els cursos es realitzen en grups reduïts d'un màxim de 6 alumnes, a les aules d'Aurea7. L'alumne té accés al campus d'Aurea7 on hi trobarà continguts per fer la immersió en l'idioma durant tot el curs i amb continguts adicionals de consolidació que segueixen l'estructura del curs. Cursos intensius d'estiu: A l'estiu, fem cursos intensius d'idiomes. A les classes fomentem interacció entre el professor/a i els alumnes per tal de treballar al màxim les habilitats comunicatives de l'alumne, centrant-nos en la competència més important per a una bona evolució en l'aprenentatge, la oral. Les temàtiques faciliten la introducció de l'alumne a la cultura de l'idioma que s'estudia.

Durada

Els cursos s'inicien al setembre i s'acaben al juny.

Titulació obtinguda

Els alumnes reben un certificat i es poden presentar a les proves per a obtenir títols oficials (Cambridge English, DELF...).

Promocions

Cursos bonificables per a treballadors i empreses
  • Realitzem cursos d'idiomes 100% bonificables per a empreses, que poden ser impartits al centre d'Aurea7 o a les instal·lacions de l'empresa.
  • Podem gestionar el crèdit que la vostra empresa té per a la formació dels vostres treballadors.
  • D'altra banda, si ets treballador, també pots sol·licitar la bonificació dels cursos d'idiomes que realitzem al nostre centre.

Avantatges del curs

Som Exam preparation centre de Cambridge English.

Professorat

Equip de professorat: El grup de professors d'idiomes està coordinat i coopera en l'estructuració i millora de les classes i selecció dels materials. Els professors que realitzen les classes són nadius o amb titulacions superiors en l'idioma que imparteixen.

Tipus d'avaluació

Durant el curs es realitzen avaluacions per comprovar l'evolució de l'alumne. Al final del curs es recomana el pas al següent nivell, en funció dels resultats obtinguts. 

Lloc on s'imparteix el curs

Centre Aurea7 del C/Sant Josep nº8, 1r pis de Manresa
Campus i seus: Aurea7 Formació
Aurea7 Formació
C/ Sant Josep nº 8, planta 1ª 08242 Manresa (Barcelona)
Sol·licita informació
X