Aurea7 Formació

Cursos d'Idiomes

Aurea7 Formació

Descripció

Els idiomes que pots aprendre a Aurea7 són l'anglès, el francès, l'alemany i l'italià.

Els cursos per adults i joves (16 anys o més) d'Aurea7 s'estructuren en els diferents nivells que indica el marc europeu comú de referència (MECR).

 


Temari del curs

Estructura dels cursos
  • Els cursos treballen les competències necessàries per a la comunicació: la lectura, l'escriptura, la comprensió auditiva i l'expressió oral, proporcionant una base sòlida en la gramàtica i el vocabulari.
  • Els cursos s'inicien entre setembre i octubre i finalitzen el mes de juny. Mantenim el període de matriculació obert durant tot el curs per tal de què puguis afegir-te a un grup sempre que tinguis el nivell adequat per a seguir les classes correctament.
 

Metodologia

Els cursos es realitzen en grups reduïts d'un màxim de 6 alumnes, a les aules d'Aurea7.
L'alumne té accés al campus d'Aurea7 on hi trobarà continguts per fer la immersió en l'idioma durant tot el curs i amb continguts adicionals de consolidació que segueixen l'estructura del curs.
Cursos intensius d'estiu: A l'estiu, fem cursos intensius d'idiomes.
A les classes fomentem interacció entre el professor/a i els alumnes per tal de treballar al màxim les habilitats comunicatives de l'alumne, centrant-nos en la competència més important per a una bona evolució en l'aprenentatge, la oral. Les temàtiques faciliten la introducció de l'alumne a la cultura de l'idioma que s'estudia.

Tipus d'avaluació

Durant el curs es realitzen avaluacions per comprovar l'evolució de l'alumne. Al final del curs es recomana el pas al següent nivell, en funció dels resultats obtinguts. 

Durada

Els cursos s'inicien al setembre i s'acaben al juny.

Lloc on s'imparteix el curs

Centre Aurea7 del C/Sant Josep nº8, 1r pis de Manresa

Titulació obtinguda

Els alumnes reben un certificat i es poden presentar a les proves per a obtenir títols oficials (Cambridge English, DELF...).

Promocions

Cursos bonificables per a treballadors i empreses


  • Realitzem cursos d'idiomes 100% bonificables per a empreses, que poden ser impartits al centre d'Aurea7 o a les instal·lacions de l'empresa.

  • Podem gestionar el crèdit que la vostra empresa té per a la formació dels vostres treballadors.

  • D'altra banda, si ets treballador, també pots sol·licitar la bonificació dels cursos d'idiomes que realitzem al nostre centre.Subvencionat


Preu

75 €

Avantatges del curs

Som Exam preparation centre de Cambridge English.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cursos d'Idiomes

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos