International Master en VFX

1094 Persones estan visitant aquest curs
Preu 13.500 €
Sol·licita informació
L'Idem Barcelona
International Master en VFX
Sol·licita informació
Màster
On-line
7 mesos
Preu 13.500 €

Descripció

Se us proposa una formació específica per adquirir un domini eficaç, pràctic i actualitzat dels programaris requerits per aconseguir i desenvolupar solucions modernes a l'hora de crear VFX per a qualsevol mitjà.
Avui dia la imatge de síntesi està perfectament integrada a les produccions d'imatge real que veiem diàriament. De fet, el treball d'alteració d'allò prèviament gravat és present avui dia a totes les produccions audiovisuals del món. En aquest context, el treball dels professionals de VFX és cada dia més extens i s'ha convertit en un element imprescindible i inseparable en virtualment totes produccions de Cinema, TV, Música o Publicitat. A l'International Master in VFX et proposem una formació específica per adquirir un domini eficaç, pràctic i actualitzat dels programaris i les tècniques requerits per aconseguir i desenvolupar solucions modernes i efectives a l'hora de crear VFX per a qualsevol mitjà.

Temari

Assignatures:
  • Introducció al cinema, vídeo i fotografia (2 ECTS): Tècniques de càmera a Cinema i Fotografia (angles, composició, espais de color i framing). Treballar amb formats de vídeo, tipus i compressions segons els estàndards actuals de postproducció i adquisició d'imatges i plànols (plats).
  • Introducció a Post (2 ECTS): Primers passos en composició 2D. Treballant amb vídeos i seqüències d'imatges. Tasques bàsiques, edició i preparació de material i plats. Màscares, treballar amb layers.
  • Mòdul Match-move R + Aplicació projectes reals (1 ECTS): Començar entendre com recrear el moviment de càmera a l'ordinador. Tracking 2D, planar tracking i estabilització a After Effects i Mocha.
  • Mòdul Match-move II (1 ECTS): Tracking 3D i lens distortion. Object, Facial i Head Matchmoving.
  • Mòdul Match-move III (1 ECTS): Object, Facial i Head Matchmoving.
  • Mòdul Introducció al CG (5 ECTS): Ús bàsic, treballant amb els MatchMove realitzats començar amb tasques de Layout i blocking.
  • Introducció a la composició per Nodes (2 ECTS): Principis de composició, primeres tasques unint els models i MatchMove fet a classe.
  • Mòdul NUKE I (2 ECTS): Principis de composició, Roto prep, primeres tasques de CG comp unint els models i MatchMove fet a classe.
  • Mòdul NUKE II (2 ECTS): Tècniques de Matchmove a Nuke. 3D compositing, CG Comp per Passes i introducció a la integració CG amb plats.
  • Mòdul NUKE III (2 ECTS): Introducció a extracció de Cromes (Blue/Greenscreen removal).
  • Houdini I (4 ECTS): Introducció al programari Houdini, teoria de Simulacions i partícules.
  • Houdini II (4 ECTS): Simulació de fum, foc i aigua.
  • Houdini III (4 ECTS): Simulació d'explosions complexes, recreació de materials i comportament real.
  • Mòdul VFX I (6 ECTS): Compositing de Partícules renderitzades a Arnold a Maya utilitzant caches creats a Houdini pels alumnes. Composició del CG en plats.
  • Mòdul VFX II (6 ECTS): Adquisició de plats per part dels alumnes. Preparació layout i Edit a After Effects. 3D tracking i MatchMove a Nuke, composició i integració 2D del material fet per alumnes a Nuke. Tècniques avançades de composició i composició de Cromes. Intro de Deep Compositing amb les simulacions realitzades.
  • Taller final (7 ECTS): Adquisició de plats. Lens Distortion removal i MatchMove a SynthEyes o 3D equalizer. Layout a Maya. Creació de partícules a Houdini aplicat a cada escena en particular. Render de les simulacions fetes per alumnes a Arnold des de Maya amb passades. Set extension, prep, DMP (Digital Matte Painting), Composició 3D per passades i integració final del CG amb cromes i plats.
  • Pràctiques en empresa (9 ECTS)

Destinataris

Persones que volen canviar de rumb: Estàs pensant a canviar de sector? Aquesta formació està dissenyada per desenvolupar les habilitats necessàries per treballar com a FX Artist a nivell internacional.
Persones que volen impulsar la carrera: Cursa aquesta formació per complementar els teus coneixements i tindràs una imatge real de com funcionen totes les àrees que intervenen en un pipeline d'Efectes Visuals.
Acabats de graduar: Acabes de graduar-te a la universitat? Aquesta formació et dotarà de les habilitats fonamentals per iniciar la teva trajectòria a l'apassionant món dels Efectes Visuals.

Requisits

Titulats superiors i universitaris amb un mínim de 180 ECTS.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Formació teoricopràctica Reproducció ambient de treball real Experiència dentorn internacional. A L'Idem apliquen una metodologia dinàmica desenvolupada sobre la base de la pràctica professional. Aquesta formació especialitzada s'impartirà mitjançant una plataforma e-learning. Un espai virtual d'aprenentatge on els estudiants accediran als continguts, activitats i tasques a través d'Internet.

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès

Durada

Dates: D'octubre a juny. Durada: 7 mesos (60 ECTS).

Objectius

  • Obtenció per part de l'alumnat dels coneixements per poder realitzar per ells mateixos peces, plànols o preses d'efectes visuals (VFX).
  • Capacitar l'alumnat per a la comprensió i el maneig amb comoditat dels workflows de postproducció més utilitzats actualment al cinema i la televisió. Durant la seva formació, els alumnes utilitzaran les mateixes eines i tècniques emprades pels estudis de Post i VFX més reconeguts del món.
  • Adquisició d'un domini eficaç, pràctic i actualitzat dels programaris requerits per aconseguir i desenvolupes solucions modernes a l'hora de crear VFX per a qualsevol mitjà (cinema, sèries de televisió, curtmetratges, clips de vídeo, publicitat, etc.).

Titulació obtinguda

International Master.

Perspectives laborals

Visual Effects Artist: Desenvolupament d'emprenedories pròpies en la seva totalitat. Crea les teves pròpies peces digitals, desenvolupa completament solucions de VFX de manera independent o en equip. Digital Compositor: Composició final de la imatge i creació de plànols per a qualsevol tipus de producció audiovisual (pel·lícules, comercials, sèries de TV…) utilitzant elements filmats o CG On-Set Supervisor: Supervisió de rodatges i filmacions per al correcte desenvolupament de tots els posteriors processos de Post-producció. Match-moving Artist: Recreació del moviment d'objectes i càmeres a l'ordinador per poder dur a terme tots els passos següents al workflow de VFX. Houdini FX Artist: Creació d'efectes visuals (pols, aigua, fum, explosions, destrucció, etc) fotorealistes i físicament reals. Houdini Groom TD: Creació de pèl, pells/plomes o roba creïbles per a personatges CG. Más información sobre este texto de origenPara obtener más información sobre la traducció

Promocions

Els estudiants de L'Idem poden gaudir de beques i ajuts a l'estudi.

Preu

Preu 13.500 €
Cost Global El cost de l'International Master a VFX és de 13.500 euros per curs.

Professorat

El màster de VFX està sota la supervisió de Martín Pedreira que coordina i dirigeix un equip de professionals de prestigi contrastat internacional. Amb una dilatada carrera a l'esquena, tant Martín com la resta de l'equip docent treballen en grans produccions per a cinema, televisió i publicitat en algunes de les millors empreses d'efectes visuals internacionals com ara Ghost, Trixter, Pixmondo, ILP, Macke Vision, Ranchito, Double Negative, Deluxe, Rise VFX , Chimney, Nomad i un llarg etcètera. Alguns dels membres del professorat són: Martin Pedreira. Matthias Schiemann Alexandre Silva Corbalan

Horari

2 hores diàries de tutories en línia / 10 hores setmanals.
International Master en VFX
L'Idem Barcelona
Campus i seus: L'Idem Barcelona
L'Idem Barcelona
C/ Ciutat de Granada, 53-57 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X