Màster Universitari en Direcció Estratègica en Tecnologies de la informació

1014 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Fundación Universitaria Iberoamericana FUNIBER
Màster Universitari en Direcció Estratègica en Tecnologies de la informació
Sol·licita informació
Màster oficial
On-line | Distància
24 mesos
Consulteu el preu

Descripció

La Universitat Europea de l'Atlàntic ofereix amb el patrocini de la Fundació Universitària Iberoamericana (FUNIBER) el Màster Universitari en Direcció Estratègica en Tecnologies de la Informació.
La innovació en negocis que exigeix la moderna gestió empresarial i la immanent existència d'internet i la societat global, demanda empreses, organitzacions, institucions i activitats quotidianes connectades a l'espai de les TIC per a proveir innovacions organitzacionals tecnològiques, comercials, financeres, entre moltes altres. Això ha portat a que avui dia es parli d'empreses informatitzades que han hagut de passar per complexos processos de canvi que han inclòs digitalitzar i virtualitzar processos de negoci donant lloc a noves formes i maneres de treball.
Aquest programa s'enfoca en desenvolupar els conceptes i habilitats per formar persones capaces de donar respostes i solucions a aquestes empreses i a aquesta evolució.
La Fundació Universitària Iberoamericana (FUNIBER) destina periòdicament una partida econòmica amb caràcter extraordinari per a Beques en Formació FUNIBER, el qual permet patrocinar aquest programa.

Temari

1ra Part: fase prèvia
1.- Societat de la Informació i del Canvi
2.- Innovació, Cultura i Gestió del Treball a la Societat de la comunicació
3.- Gestió sense Distàncies
4.- Entorns Virtuals de Treball Col·laboratiu
5.- Metodologia de la Investigació Científica
 
2a Part: fase oficial
1.- Direcció i Planificació Estratègica
2.- Reenginyeria, Estratègia i Direcció de Sistemes i TIC
3.- Direcció i Gestió de Projectes TIC
4.- Business Intelligence
5.- Gestió del Coneixement i Aprenentatge Organitzacional
6.- Gestió Estratègica dels Recursos Humans
7.- Tècniques de Direcció i Lideratge Organitzacional
8.- Tècnica de Direcció d'Equips de Treball
9.- Sistemes de Gestió Empresarial i Serveis Cloud Computing
10.- E-Commerce i Social Media Marketing
11.- Seguretat Electrònica i Legislació
12.- Pràctiques Externes
13.- Estudi i Resolució de Casos
14.- Projecte Final de Màster

Destinataris

Està dirigit a professionals de diverses titulacions (enginyers, metges, advocats, llicenciats, entre d'altres) que vulguin adquirir el coneixement, habilitats i capacitats necessàries per a gerenciar un lloc directiu de Sistemes i TIC, dirigir un projecte de canvi organitzacional usant TIC o que vulguin assessorar empreses que requereixin respondre a la competitivitat dels nous negocis.
Per la seva orientació executiva, el Màster Universitari en Direcció Estratègica en Tecnologies de la Informació es compromet amb la formació de professionals dinàmics, creatius i motivats per plantejar, millorar i / o liderar projectes d'empreses gatillados per les TI.
Es valorarà en el candidat:
Experiència en l'ús de les TI en funcions i sectors empresarials.
Interès per analitzar i avaluar el canvi en les organitzacions quan es veuen afectades per les TIC.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Per motius acadèmics i d'aprenentatge es disposa d'una durada mínima del Programa de 18 mesos. Com que és un Programa a distància no es fixa una data concreta d'inici, de manera que l'alumne pot formalitzar la matrícula en qualsevol moment.

Objectius

Objectiu general:
  • Comprendre i dominar el procés estratègic de les TI com a part de l'estratègia de desenvolupament empresarial.
Objectius específics:
  • Comprendre el fenomen de la Societat de la Informació i del Canvi, com el fonament de les noves estratègies empresarials basades així mateix en innovacions empresarials.
  • Conèixer les tecnologies de negoci que habiliten i faciliten la generació d'innovacions de negocis.
  • Conèixer i dominar els elements que sustenten la gestió del canvi organitzacional que suposen les TI, els seus efectes i la seva disposició en un projecte de negocis i tecnològic.
  • Conèixer i dominar les eines i les tècniques estratègiques de negocis que permeten dissenyar, generar i desplegar una estratègia de negocis basada en TI.
  • Conèixer i dominar tècniques i eines de direcció de persones per a la direcció estratègica negocis i TIC.

Titulació obtinguda

Programa titulat per diverses universitats de la xarxa de FUNIBER com la Universitat Europea de l'Atlàntic, Universitat Científica del Sud (UCSUR) i per la Universitat Internacional Iberoamericana.

Perspectives laborals

Algunes de les sortides professionals del programa Màster Universitari en Direcció Estratègica en Tecnologies de la Informació són: Gerència d'un departament, àrea, funció, etc., de sistemes o noves tecnologies. Director de projectes de negocis tecnològics Director de projectes negocis basats en tecnologies. Assessor extern o consultor empresarial en estratègies de canvi basades en NTIC.

Promocions

La Fundació Universitària Iberoamericana (FUNIBER) destina periòdicament una partida econòmica amb caràcter extraordinari per a Beques en Formació FUNIBER.
Per sol·licitar-la, s'ha de completar el formulari de sol·licitud d'informació que apareix al web de FUNIBER o comunicar-se directament amb la seu de la fundació al seu país que li informarà si cal aportar alguna informació addicional.
Un cop es rebi la documentació, el Comitè Avaluador d'examinar la idoneïtat de la seva candidatura per a la concessió d'un ajut econòmic, en forma de Beca en Formació FUNIBER.

Preu

Consulteu el preu
Preu a consultar

Tipus d'avaluació

Avaluació contínua i avaluació final
Màster Universitari en Direcció Estratègica en Tecnologies de la informació
Fundación Universitaria Iberoamericana FUNIBER
Campus i seus: Fundación Universitaria Iberoamericana FUNIBER
Fundación Universitaria Iberoamericana FUNIBER
Paseo Garcia Faria 29 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X