Màster Universitari Online en UX: Usabilitat, Disseny d'Interacció i Experiència d'Usuari

1017 Persones estan visitant aquest curs
Preu 6.500 €
Sol·licita informació
Barcelona School of Management UPF
Màster Universitari Online en UX: Usabilitat, Disseny d'Interacció i Experiència d'Usuari
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
On-line
60 crèdits
Preu 6.500 €

Descripció

El Màster Universitari Online en UX és una línia d'especialitat del Màster Universitari Online en Informació Digital.
La usabilitat, el disseny d'interacció i l'experiència d'usuari (UX) estudien la forma en que les persones es relacionen amb les interfícies per aconseguir que siguin més intuitives, més fàcils d'utilitzar i amb una interacció més fluïda.
Aquest programa forma professionals de la UX en:
  • El disseny i l'evaluació d'interfícies des del punt de vista del disseny centrat en l'usuari, contemplant l'arquitectura de la informació, la usabilitat i l'accessibilitat.
  • La gestió de projectes d'UX a l'empresa.

Temari

Assignatures Obligatòries (35 ECTS):

    Fonaments en tecnologies web
    Web social
    Posicionament en cercadors (SEO)
    Disseny d'interfícies usables
    Avaluació d'usabilitat i experiència d'usuari

Assignatures Optatives * (14 ECTS):

    Gestió de projectes i Frontend per UX
    Dispositius mòbils: Prototipatge, usabilitat, SEO, SEM i analítica mòbil

Treball de Fi de Màster (11 ECTS)

* La realització de Pràctiques Externes és optativa i podrà substituir una assignatura de les d'especialitat. Els centres per a realitzar les pràctiques són proposats pels estudiants i la UPF Barcelona School of Management avalua la seva idoneïtat. Els participants que tinguin i acreditin una experiència de com a mínim dos anys en l'àmbit del màster, podran quedar exempts de la realització dels crèdits corresponents a les Pràctiques Externes.

La informació publicada pot estar subjecta a canvis.


 

Destinataris


El Màster Online en Usabilitat, Disseny d'Interacció i Experiència d'Usuari s'adreça a graduats de qualsevol àmbit, especialment als que tinguin formació en biblioteconomia, comunicació audiovisual, relacions públiques, periodisme, psicologia i TI. També està pensat per a professionals que vulguin ampliar el seu negoci online, i per a directors de producte i propietaris de llocs web. És ideal per a investigadors de la interacció persona-tecnologia.

Requisits

  • Titulats superiors universitaris o graduats preferiblement en l'àmbit del Periodisme, la Comunicació Audiovisual, la Publicitat i Relacions Públiques i la Biblioteconomia i Documentació.
  • Es valorarà que el participant tingui una experiència en el sector d'un mínim de dos anys, tant a l'estat espanyol com a l'estranger.
  • Aquells participants per als quals el castellà no sigui una llengua materna hauran d'acreditar el nivell B2 (MECR).
  • La valoració de les candidatures es farà en base a un escrit de presentació en el qual els candidats exposaran les seves motivacions per estudiar el Màster i els seus objectius professionals.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Durada

Inici de classes: 16 novembre 2017 Fi de programa: 30 juliol 2018

Objectius

L'objectiu general del Màster Universitari Online en UX és formar professionals de la usabilitat, el disseny d'interacció i l'experiència d'usuari. Més enllà de la UX, el curs està orientat a oferir una visió completa dels aspectes que intervenen en la planificació, el desenvolupament, l'execució i l'avaluació de productes interactius. Això ho fa contemplant:
  •     Aspectes relatius a les tecnologies web i els seus llenguatges
  •     L'optimització de llocs web en cercadors, SEO
  •     La presència en xarxes socials i la seva gestió
  •     Però sobretot la UX i tot el que involucra dissenyar per generar millors experiències als usuaris: la usabilitat, el disseny d'interacció, l'accessibilitat, l'arquitectura de la informació, les tècniques i mètodes d'avaluació i els processos de treball en equips de UX.

 

Titulació obtinguda

Màster Universitari en Informació Digital. Especialitat en usabilitat, disseny d'interacció i experiència d'usuari, expedit per la Universitat Pompeu Fabra. Per a l'obtenció del títol s'haurà d'abonar la quantitat estipulada al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya) en concepte de drets d'expedició del títol. Aquesta taxa varia anualment i s'aplicarà la vigent en el moment de la sol·licitud del títol.

Pràctiques

Pràctiques: Extracurriculars

Promocions

  • Beques Talent
  • Ajudes d'altres organismes
  • Descomptes: Beneficia't dels nostres descomptes si ets antic alumne, pertanys a la comunitat UPF o treballes en una de les nostres institucions col·laboradores.
  • Préstecs bancaris: Informa't sobre les condicions avantatjoses que la UPF Barcelona School of Management ha acordat amb les principals entitats financeres.
Màster Universitari Online en UX: Usabilitat, Disseny d'Interacció i Experiència d'Usuari
Barcelona School of Management UPF
Campus i seus: Barcelona School of Management UPF
Barcelona School of
Balmes, 132-134 08008 Barcelona
Sol·licita informació
X