Barcelona School of Management UPF

Màster Universitari Online en UX: Usabilitat, Disseny d'Interacció i Experiència d'Usuari

Barcelona School of Management UPF

Màster oficial
On-line
Oficial / Homologat
60 Crèdits
6.500 €

Descripció

El Màster Universitari Online en UX és una línia d'especialitat del Màster Universitari Online en Informació Digital.

La usabilitat, el disseny d'interacció i l'experiència d'usuari (UX) estudien la forma en que les persones es relacionen amb les interfícies per aconseguir que siguin més intuitives, més fàcils d'utilitzar i amb una interacció més fluïda.

Aquest programa forma professionals de la UX en:

 • El disseny i l'evaluació d'interfícies des del punt de vista del disseny centrat en l'usuari, contemplant l'arquitectura de la informació, la usabilitat i l'accessibilitat.

 • La gestió de projectes d'UX a l'empresa.Temari del curs

Assignatures Obligatòries (35 ECTS):

    Fonaments en tecnologies web
    Web social
    Posicionament en cercadors (SEO)
    Disseny d'interfícies usables
    Avaluació d'usabilitat i experiència d'usuari

Assignatures Optatives * (14 ECTS):

    Gestió de projectes i Frontend per UX
    Dispositius mòbils: Prototipatge, usabilitat, SEO, SEM i analítica mòbil

Treball de Fi de Màster (11 ECTS)

* La realització de Pràctiques Externes és optativa i podrà substituir una assignatura de les d'especialitat. Els centres per a realitzar les pràctiques són proposats pels estudiants i la UPF Barcelona School of Management avalua la seva idoneïtat. Els participants que tinguin i acreditin una experiència de com a mínim dos anys en l'àmbit del màster, podran quedar exempts de la realització dels crèdits corresponents a les Pràctiques Externes.

La informació publicada pot estar subjecta a canvis.


 
Veure més

DestinatarisEl Màster Online en Usabilitat, Disseny d'Interacció i Experiència d'Usuari s'adreça a graduats de qualsevol àmbit, especialment als que tinguin formació en biblioteconomia, comunicació audiovisual, relacions públiques, periodisme, psicologia i TI. També està pensat per a professionals que vulguin ampliar el seu negoci online, i per a directors de producte i propietaris de llocs web. És ideal per a investigadors de la interacció persona-tecnologia.

Requisits


 • Titulats superiors universitaris o graduats preferiblement en l'àmbit del Periodisme, la Comunicació Audiovisual, la Publicitat i Relacions Públiques i la Biblioteconomia i Documentació.

 • Es valorarà que el participant tingui una experiència en el sector d'un mínim de dos anys, tant a l'estat espanyol com a l'estranger.

 • Aquells participants per als quals el castellà no sigui una llengua materna hauran d'acreditar el nivell B2 (MECR).

 • La valoració de les candidatures es farà en base a un escrit de presentació en el qual els candidats exposaran les seves motivacions per estudiar el Màster i els seus objectius professionals.Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Durada

Inici de classes:
16 novembre 2017
Fi de programa:
30 juliol 2018

Objectius

L'objectiu general del Màster Universitari Online en UX és formar professionals de la usabilitat, el disseny d'interacció i l'experiència d'usuari. Més enllà de la UX, el curs està orientat a oferir una visió completa dels aspectes que intervenen en la planificació, el desenvolupament, l'execució i l'avaluació de productes interactius. Això ho fa contemplant:

 •     Aspectes relatius a les tecnologies web i els seus llenguatges

 •     L'optimització de llocs web en cercadors, SEO

 •     La presència en xarxes socials i la seva gestió

 •     Però sobretot la UX i tot el que involucra dissenyar per generar millors experiències als usuaris: la usabilitat, el disseny d'interacció, l'accessibilitat, l'arquitectura de la informació, les tècniques i mètodes d'avaluació i els processos de treball en equips de UX.
 

Titulació obtinguda

Màster Universitari en Informació Digital. Especialitat en usabilitat, disseny d'interacció i experiència d'usuari, expedit per la Universitat Pompeu Fabra.

Per a l'obtenció del títol s'haurà d'abonar la quantitat estipulada al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya) en concepte de drets d'expedició del títol. Aquesta taxa varia anualment i s'aplicarà la vigent en el moment de la sol·licitud del títol.


Promocions


 • Beques Talent

 • Ajudes d'altres organismes

 • Descomptes: Beneficia't dels nostres descomptes si ets antic alumne, pertanys a la comunitat UPF o treballes en una de les nostres institucions col·laboradores.

 • Préstecs bancaris: Informa't sobre les condicions avantatjoses que la UPF Barcelona School of Management ha acordat amb les principals entitats financeres.Preu

6.500 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Universitari Online en UX: Usabilitat, Disseny d'Interacció i Experiència d'Usuari

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Universitari Online en UX: Usabilitat, Disseny d'Interacció i Experiència d'Usuari