Màster en Finances

1016 Persones estan visitant aquest curs
Preu 14.000 €
Sol·licita informació
EAE Business School Barcelona
Màster en Finances
Sol·licita informació
Màster
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Preu 14.000 €

Descripció

El Màster en Finances, Direcció i Gestió Financera està dissenyat per preparar directius financers que afrontin els canvis econòmics amb la solvència i anticipació necessària que exigeixen les organitzacions actuals. Professionals de les finances que siguin flexibles, s'involucrin en la gestió estratègica de l'empresa, sàpiguen relacionar-se amb tots els departaments d'una organització i siguin capaços d'optimitzar la presa de decisions en un entorn econòmic financer canviant.
L'estudiant haurà l'opció, a l'acabar el període lectiu, de realitzar una estada residencial de dues setmanes de durada a University of Quebec (Canadà).
Amb el Màster en Direcció i Gestió Financera adquiriràs tots els coneixements tècnics propis de les finances modernes i els seus diferents especialitats, però a més desenvoluparàs les competències directives en l'àmbit de la presa de decisions que multiplicaran les teves oportunitats professionals. Tot això a través d'una metodologia dinàmica que potencia la participació.
Direcció i Gestió Financera - Campus Barcelona:
El màster de finances ofereix l'opció de realitzar al campus de Barcelona, ??a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), un dels partners acadèmics de l'escola a Barcelona, ??una ciutat idònia per a la formació directiva en finances gràcies al seu alt nivell competitiu i empresarial.

Temari

Programa Barcelona:
o Mòdul 1: Diagnòstic, planificació i control
o Mòdul 2: Gestió de l'capital circulant
o Mòdul 3: Finances corporatives
o Mòdul 4: Mercats i instruments financers
o Mòdul 5: Minor
o Mòdul 6: TFM

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

Els participants han de superar un procés d'admissió.

Metodologia

Full time. Flexible Start Date: Es tracta d'una metodologia innovadora i flexible que permet oferir als alumnes internacionals un sistema d'incorporació contínua de diverses etapes perquè puguin incorporar-se a les classes presencials posterior a l'començament oficial de el programa sense problemes. Per a la convocatòria de maig 2021 ofereixen quatre etapes / dates per l'on-boarding dels alumnes a les classes presencials. Sol·licita informació sobre el teu programa d'interès i un assessor t'informarà sobre les dates d'incorporació previstes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Inici Barcelona: octubre. Inici Madrid: Abril/Octubre. Durada: 12 mesos (70 ECTS).

Objectius

• Tenir una visió estratègica de les finances, així com de la seva posició pel que fa a l'estratègia global de l'empresa.
• Ser capaços de prendre decisions financeres que estiguin alineades amb els objectius estratègics de l'empresa.
• Dominar les diferents tècniques, instruments i eines que s'utilitzen en la gestió de les finances empresarials.
• Desenvolupar les competències i habilitats imprescindibles per poder dirigir amb èxit una empresa actual des del punt de vista de la funció de l'assessor financer.

Perspectives laborals

Chief Financial Officer (CFO). Director d'Administració i Finances. Director Econòmic. Director Financer. Cap de Tresoreria. Cap d'Administració Financera.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Avantatges del curs

L'estudiant haurà l'opció, a l'acabar el període lectiu, de realitzar una estada residencial de dues setmanes de durada a University of Quebec (Canadà).

Professorat

Professorat format per directius i professionals que coneixen bé la realitat empresarial i investigadors que aporten coneixement rellevant a través dels seus estudis i publicacions.
Màster en Finances
EAE Business School Barcelona
Campus i seus: EAE Business School Barcelona
EAE Business School Barcelona
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X