Màster en Direcció d'Operacions i Supply Chain Management

1045 Persones estan visitant aquest curs
Preu 13.700 €
Sol·licita informació
EADA Business School
Màster en Direcció d'Operacions i Supply Chain Management
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
9 mesos
Preu 13.700 €

Descripció

El que seràs capaç de fer ...
Desenvoluparàs les competències clau de la Direcció d'Operacions i adoptaràs les eines necessàries per millorar la competitivitat de l'empresa des de l'àmbit de les operacions i la gestió de la cadena de subministrament, tant en l'àmbit general com en alguna de les seves àrees específiques (Producció , Direcció de Plantes, Qualitat, Logística, Compres, R + d, etc.)
• Implantar els processos de millora contínua que garanteixin el manteniment de la competitivitat des del punt de vista de les operacions.
• Comprendre els conceptes financers bàsics associats a les operacions ia la gestió d'unitats de negoci.
• Conèixer els enfocaments i conceptes més importants de la gestió d'operacions i dissenyar plans d'acció per a la seva millora en les situacions tipus.
• Dirigir, gestionar i implementar els projectes corporatius en l'àmbit de les Operacions i el SCM, combinant tècnica, planificació, recursos i persones.
• Reconèixer els models, conceptes i tècniques més útils per a l'optimització de la cadena de subministrament.
• Identificar, planificar i controlar els processos de negoci des del punt de vista de la valor que afegeixen a la cadena de subministrament.
• Fer servir simuladors per a l'anàlisi de situacions i generació d'escenaris de millora.
• Dissenyar un pla estratègic de millora de les operacions i la cadena de subministrament que inclogui elements d'innovació.
• Liderar equips de treball que generin valor i millorar la seva eficàcia en la relació amb les altres àrees de l'empresa.
El desenvolupament de l'lideratge a EADA
Els diferents rols que pot tenir un mànager en la seva àrea d'expertise, les demandes dels diversos stakeholders, així com les tendències de l'entorn econòmic i social, determinen el model de competències o soft skills que demanden les empreses a un directiu.
Aquestes competències s'adquireixen de manera transversal al llarg de el programa en els seus mòduls residencials i en les diferents sessions d'Executive Coaching mitjançant metodologies vivencials.
EADA Business School és l'única institució a Espanya que compta amb un campus (EADA Residential Training Center), especialment dissenyat per potenciar el lideratge i les habilitats directives en els seus tres àmbits: Leading Oneself, Leading Others and Teams, Leading Organization and Society.

Temari

Estructura de el programa:
  • Gestió econòmica i financera (interweek).
  • Desenvolupament directiu & Coaching Executiu.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Inici: Novembre 2021.

Promocions

• Per antics alumnes s'oferiran descomptes de el 10% a l'25% depenent de el programa previ realitzat.
• Beques: La Fundació Privada Universitària EADA, a través del seu Programa de Beques, facilita el desenvolupament i el creixement de la carrera professional dels candidats, ja sigui pel seu perfil professional, trajectòria o objectius futurs.
• Opcions de finançament disponibles.

Avantatges del curs

Bros Group col·labora amb EADA Careers a fi de facilitar el contacte dels participants de el programa Màster Executiu en Direcció d'Operacions i Supply Chain Management amb el seu mercat ocupador. D'aquesta manera, els participants podran disposar d'una entrevista amb un consultor especialitzat. Assessorament de carrera professional. Executive Coaching. Associació d'antics alumnes Alumni.

Borsa de treball

Tindràs accés a l'portal d'ofertes laborals on reclutadors, empreses i headhunters de tot el món publiquen les seves necessitats per incorporar nou talent.

Professorat

Director de el programa: Manel Guerris. Enginyer Industrial (ETSEIB / UPC), MBA (IESE Universitat de Navarra), Màster en Economia i Investigació d'Empreses (IQS- Universitat Ramon Llull) amb experiència de més de 15 anys en diversos llocs de responsabilitat en empreses de tecnologia i de serveis en llocs d'adjunt a direcció general, gerent d'outsourcing i director comercial. Emprenedor dins de el sector tecnològic i e-health. Consultor en empreses com INDRA, SIEMENS, HYDRO, HOSPITAL DE SANT PAU, HOSPITAL CLINIC DE BARCELONA, PANRICO i FICOSA en els àmbits d'internacionalització, estratègia, màrqueting, logística i millora d'operacions. Formador en els àmbits d'internacionalització, operacions i logística, Data Science i BigData aplicat al business.

Horari

Dilluns de 18 hrs a 22 hrs i 13 divendres de 17 hrs a 21hrs.
Màster en Direcció d'Operacions i Supply Chain Management
EADA Business School
Campus i seus: EADA Business School
EADA Business School
C/ Aragó, 204 08011 Barcelona
Sol·licita informació
X