Sol·licita informació
EADA Business School

EADA Business School

Sol·licita informació

Descripció del centre

EADA Business School és una institució educativa privada fundada l'any 1957 amb seu a Barcelona. EADA es dedica a la formació, investigació aplicada i transferència de coneixement a el món empresarial i la societat en un context internacional.
Els valors que guien el dia a dia d'EADA des de la seva fundació es basen en la igualtat, la independència, el desenvolupament personal, l'excel·lència acadèmica i la visió global.
Els principis principals de la institució, que s'apliquen en els programes formatius, estan basats en la responsabilitat social, la defensa de la sostenibilitat global i la màxima eficiència empresarial.

L'activitat de centre està avalada pels resultats obtinguts en rànquings (Financial Times) i les acreditacions concedides per organismes internacionals i institucions independents (ICS / AMBA).
D'altra banda, EADA és membre de prestigioses associacions i organismes de el sector, i també manté aliances amb altres escoles i universitats.

Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus
Campus virtual

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre

EADA té un model pedagògic propi basat en l'aprenentatge actiu i pràctic per part de l'participant. Aquesta metodologia es basa en l'aprendre fent. En aquesta metodologia es treballa el mètode de el cas, els projectes de negoci, les simulacions de negocis, l'anàlisi i grups de discussió i el treball en equip. Tot això basat sobre la base de situacions empresarials reals perquè l'alumnat aprengui a pensar com els directius i prendre decisions estratègiques.

Experiència

Més de 50 anys donant formació d'excel·lència a la societat amb la missió última de contribuir a una societat més justa, equilibrada i sostenible.
Des de la seva fundació més de 120.000 estudiants de més de 50 països diferents han confiat la seva formació a EADA.

Requisits d'admissió

Variaran en funció de el curs.

Model educatiu

Escola de negocis especialitzada en la formació de directius.

Què ofereix aquest centre

• EADA Virtual Campus.
• Metodologia pròpia basada en l'aprendre fent.
• Borsa de treball EADA.
• Professorat expert.
• Programa de beques.
• Realització de pràctiques.
• L'oferta formativa de centre està formada per cursos de les següents tipologies:
o MBA.
o Màsters Full-Time.
o Executive Education.
o Postgraus.
o Programes online.
o Seminaris.
o Cursos d'Estiu.
o Formació In-Company per a empreses.

A qui es dirigeix

• L'oferta formativa de centre està pensada per a persones interessades en impulsar el seu desenvolupament professional i personal.
• També està pensada per transformar les organitzacions amb l'objectiu final de contribuir a una societat més justa, solidària i sostenible.

• Entre les 30 millors escoles de negocis d'Europa segons l'últim European Business School rànquing publicat per Financial Times.
• Més de 120.000 participants de més de 50 països diferents ens han confiat la seva formació, demostrant que EADA és una de les escoles de negocis més innovadores i prestigioses d'Europa.

Emplena aquest formulari i el centre t'informarà de manera gratuïta sobre:

X