Màster Supply chain management & logistics (Full Time)

1029 Persones estan visitant aquest curs
Preu 15.500 €
Sol·licita informació
EAE Business School Barcelona
Màster Supply chain management & logistics (Full Time)
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
10 mesos
Preu 15.500 €

Descripció

Avui dia ens enfrontem a una economia totalment globalitzada, competitiva i canviant, la qual cosa exigeix a empreses i organitzacions un major nivell d'eficiència i productivitat. Per sobreviure en els mercats en què operen, empreses i organitzacions necessiten professionals que coneguin i utilitzin una àmplia gamma de tècniques i eines de management, que sàpiguen explotar els sistemes tecnològics d'informació i que, a més, estiguin en condicions de descobrir i explotar nous nínxols de desenvolupament global de negoci.
Una de les àrees on empreses i organitzacions poden incidir amb major potència per augmentar aquesta eficiència és la de gestió d'operacions i, en particular, la gestió logística i de la cadena de subministrament. Des d'un punt de vista integral, la logística gestiona el flux d'informació i sobretot de mercaderies des del proveïdor fins al client final, pel que la seva incidència en el servei que presta l'empresa és màxima. La gestió de la Cadena de Subministraments es converteix per tant en una eina imprescindible per mantenir i augmentar el nivell de competitivitat de l'empresa en els mercats on opera o, més important encara, tingui pensat operar en el futur.
El Màster en Supply Chain Management & Logistics es centra en la formació de professionals i directius de l'àrea d'operacions i logística que concebin els processos logístics com d'alt valor afegit per als seus companyies i els utilitzin per augmentar la competitivitat de la seva empresa. Professionals que sàpiguen dissenyar, implantar i mantenir una visió estratègica de la Direcció de l'Àrea d'Operacions i, concretament, de la logística i la gestió integral de la Cadena de Subministraments.
En finalitzar el màster, els alumnes tenen l'opció de realitzar una estada residencial de dues setmanes de durada en la Hogeschool van Amsterdam (Holanda).

Temari

Campus Barcelona ECTS:
MÒDUL 1 - Direcció Estratègica de Negoci i Funcions de Suport a CDS:
• Direcció estratègica de negoci i gestió de màrqueting i vendes 3 ECTS
• Planificació de la cadena de subministrament (CDS): funcions de suport i direcció financera 3 ECTS
MÒDUL 2 - Estratègies, Disseny i Tendències de la Cadena de Subministrament:
• Estratègies CDS per sectors 3 ECTS
• Models de simulació CDS 3 ECTS
• Tendències i benchmarking en CDS & eNcommerce, sostenibilitat i Green Logistics 3 ECTS
• Risk Management & Operations Management Game 3 ECTS
MÒDUL 3 - Global Supply Chain Planning i Triple Eix CDS:
• Global Supply Chain Planning 3 ECTS
• Supply Chain Management & Technologies 3 ECTS
• Conceptes bàsics SC & Planiõcación i disseny CDS 3 ECTS
• Desenvolupament directiu SCM & Gestió de personal 3 ECTS
MÒDUL 4 - Global Supply Chain Planning i Triple Eix CDS:
• Reptes en compres & tècniques de negociació 0arvard 4 ECTS
• Gestió de la producció 3 ECTS
MÒDUL 5 - Execució en CDS: Funcions de Relació Prio amb Clients:
• Gestió logística i emmagatzematge & Order fullõlment & CRM 4 ECTS
• Gestió de transports, distribució i short sigui shipping 4 ECTS
MÒDUL 6 - Minor: Minor 10 ECTS
MÒDUL 7 - Treball de Fi de Màster 15 ECTS
Total de crèdits: 70 ECTS.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

S'ha de realitzar un procés d'admissió.

Metodologia

Full Time. Flexible Start Date: Es tracta d'una metodologia innovadora i flexible que permet oferir als alumnes internacionals un sistema d'incorporació contínua de diverses etapes perquè puguin incorporar-se a les classes presencials posterior a l'començament oficial de el programa sense problemes. Per a la convocatòria de maig 2021 ofereixen quatre etapes / dates per l'on-boarding dels alumnes a les classes presencials. Sol·licita informació sobre el teu programa d'interès i un assessor t'informarà sobre les dates d'incorporació previstes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Properes convocatòries: maig i octubre. Durada: 12 mesos.

Objectius

Gestió de la cadena de subministraments.
Lideratge en operacions i logística.
Claus de l'e-logística.
Tecnologies de la informació.
Desenvolupament de competències directives.

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindran el títol de Màster en Supply Chain Management & Logistics per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de Màster en Supply Chain Management & Logistics per la Universitat Politècnica de Catalunya (si es realitza a Barcelona).

Perspectives laborals

Director d'Operacions. Director de Logística. Director de Distribució. Director d'Importació / Exportació. Cap de Compres. Cap de Centre de Distribució. Responsable de Control d'Estocs. Responsable de Negociacions amb Proveïdors. Responsable de Magatzem. Algunes dades del nostre Employment Report 2017: El 93% dels alumnes troba feina abans de sis mesos després de finalitzar el programa El 34% va augmentar el seu sou fins a un 30% un any després de finalitzar el màster 67% dels alumnes han aconseguit una oportunitat de treball per algunes de les vies disponibles a través d'EAE Business School el 74% accepta una nova oferta professió després de la seva graduació

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Borsa de treball

Servei de Carreres Professions d'EAE Business School disponible.

Professorat

El claustre de professors del Màster en Supply Chain Management & Logistics està constituït per un excel·lent equip de Doctors, Professors d'Universitat i professionals de reconegut prestigi en cada àrea formativa. Els membres del claustre docent posseeixen una àmplia experiència empresarial com a consultors, alts directius o assessors, tant en empreses privades com institucions, com ara: Royal Group, Suhail Bahwan, Co-Ingenia, PINGARRON & PARTNERS, SMRT, Kraft, Altius Consulting. Gràcies a aquest equilibri, els participants del Màster en Supply Chain Management & Logistics d'EAE Business School adquireixen uns coneixements reals i permanentment actualitzats amb una sòlida base acadèmica. Direcció: Miquel Serracanta. Elena Bulmer.
Màster Supply chain management & logistics (Full Time)
EAE Business School Barcelona
Campus i seus: EAE Business School Barcelona
EAE Business School Barcelona
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X