Màster en Gestió i Direcció d'Equips

Màster
On-line
900 hores
7200 €

Descripció

Descobreix els mètodes més eficaços per a la gestió i direcció dels equips de treball i maximitza el potencial de cada un dels seus membres amb aquest Màster online en Gestió i Direcció d'Equips.

El capital humà és considerat com un dels actius empresarials més importants amb els quals pot explicar una companyia. No obstant això, cal que un equip de treball estigui organitzat, coordinat, ben definit i compost per persones amb diferents caràcters i qualitats, que puguin aportar a l'empresa diferents recursos i valors. L'organització i composició d'aquests equips són els que en bona part, van permetre a l'empresa assolir els resultats desitjats.
Aconsegueix la combinació òptima de persones per formar un equip de treball i aplica diferents tècniques per maximitzar el seu rendiment.

Per això, cada vegada en major mesura, les empreses demanden persones que estiguin especialitzades en el lideratge d'equips. La persona que ocupi aquest lloc ha de ser conscient de l'elevada responsabilitat que comporta, així com de la importància de les seves decisions per a l'organització. A més de formació, ha de reunir certes qualitats personals, com ara l'empatia, la implicació i el compromís. Ha de conèixer la personalitat de cada membre de l'equip, la seva vàlua i talent per poder assignar-li a cada un d'ells les tasques que es considerin més adients.
Ha de saber planificar els temps, distribuir les activitats a realitzar i fins i tot delegar responsabilitat en algun empleat. Si vols adquirir la formació i les habilitats per a estar al capdavant d'un equip de treball, ara pots aconseguir gràcies a aquest Màster online en Gestió i Direcció d'Equips. Coneixeràs les últimes metodologies existents per organitzar el personal d'una companyia i poder així obtenir el màxim rendiment. Et mostraran les tècniques de negociació i motivació més efectives que existeixen fins al moment i reforçaràs les teves habilitats comunicatives i socials.
Per la seva banda, aprendràs a fomentar el talent i a estimular el creixement tant en l'àmbit professional com personal. Coneixeràs com crear i classificar els equips i els rols més comuns que se solen assumir. De la mateixa manera, t'ensenyaran els mètodes de resolució de conflictes més eficaços per al cas en què aquests arribessin a produir-se. Amb l'especialització en PNL i Coaching que et brinda aquest Màster, descobriràs quina és la millor forma de gestionar les nostres emocions en l'entorn laboral. I amb el curs d'anglès que s'inclou de forma totalment gratuïta, podràs aconseguir el Business English Program Certificate (opcional).

Tots els programes formatius de ENEB vénen acompanyats d'un curs opcional d'anglès nivell Business, el qual et permetrà desenvolupar-te en un entorn laboral internacional. En el cas que no ho cursis obtindràs una doble titulació.

Temari

Bloc 1. Estratègia empresarial.
Bloc 2. Direcció financera.
Bloc 3. Assessoria laboral a RRHH.
Bloc 4. Màrqueting.
Bloc 5. Ecommerce.
Bloc 6. Gestió dels Recursos Humans.
Bloc 7. Gestió de personal i habilitats directives.
Bloc 8. Tècniques de negociació.
Bloc 9. Coaching.
Bloc 10. PNL (programació neurolingüística).
Bloc 11. Responsabilitat Social Corporativa.
Bloc 12. Supply Chain Management.

Destinataris

Aquest Màster online està dirigit a tots aquells professionals que aspirin a dirigir i liderar un grup de persones i extreure el màxim rendiment a les seves activitats laborals.

Metodologia

Alta al Campus Virtual, tramitació d'expedient i expedició del títol. Accés a tot el temari des del primer dia. Servei de tutories de dilluns a diumenge. Recursos multimèdia. Serveis del Barcelona Centre Universitari. Networking a través de la Comunitat ENEB.

Durada

Tens 18 mesos per completar el màster. Si cal, aquest termini es pot prorrogar per 6 mesos més.

Titulació obtinguda

En finalitzar el curs, rebràs una triple titulació. Màster en Gestió i Direcció d'Equips. Diploma d'Especialització en Coaching i PNL. Business English Program Certificate. Podràs obtenir (Llatinoamèrica) la postil·la de la Haia.

Pràctiques

Possibilitat de conveni de pràctiques en empreses.

Borsa de treball

Registre a la borsa d'ocupació d'ENEB.
Campus i seus: ENEB
ENEB
C/ Llull 321-329 08019 Barcelona
Cursos més populars
X