Màster en Interaction Design

1026 Persones estan visitant aquest curs
Preu 15.100 €
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
Màster en Interaction Design
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Preu 15.100 €

Descripció

El Màster en Interaction Design com a objectiu capacitar professionals que aspiren a ser els líders digitals del matí amb el pensament crític i habilitats tècniques necessàries per reaccionar, adaptar i aprofitar els impactes de la transformació digital i entendre com el digital pot ser aprofitat per al disseny estratègic.
El Màster proporciona un entorn de creativitat, disseny i innovació tecnològica centrant-se en projectes a través d'un futur objectiu. Proporciona als estudiants l'habilitat i la mentalitat per desafiar l'statu quo i formar dissenyadors que poden treballar a través de límits disciplinaris, culturals i geogràfics per dissenyar solucions dirigides a futures necessitats individuals, socials i empresarials en fomentar la curiositat, l'experimentació, el pensament, així com habilitats empàtiques i col·laboratives.

Temari

El Màster està dividit en 2 etapes, cadascuna d'elles un mòdul: la primera és una etapa transversal en què s'imparteix als estudiants habilitats bàsiques per a disciplines que aborden les necessitats futures; a aquesta li segueix una segona especialitzada en la qual els estudiants poden desenvolupar les seves habilitats en el Disciplina de la seva elecció: Gestió Digital (digital Management), Codificació Creativa (creative codign), Disseny UX / UI o Fabricació Digital.
La primera etapa estableix les bases per als conceptes de disseny d'interacció introduint els fonaments de les quatre diferents especialitzacions del curs. Aquesta etapa del Màster està estructurada al voltant d'un programa setmanal repetit que segueix les fases de desenvolupament d'un servei o producte digital (pensar, dissenyar, codificar, fer i inspirar), proporcionant així una formació equilibrada sobre les pedres angulars del món de les empreses digitals creatives.
La segona etapa del Màster entra a les especialitzacions i segueix una estructura diferent: els estudiants treballen junts en projectes en dies d'activitats transversals, mentre es divideixen per especialitats en abordar el contingut propi del seu itinerari.

Destinataris

Dirigit a apassionats de les noves tecnologies que vulguin desenvolupar un ampli portfoli mentoritzat per les principals empreses del sector amb ganes d'emprendre i innovar en un dels mercats amb més projecció.
El programa va dirigit a tots els creadors interessats en el disseny d'experiències interactives, com ara:
Professionals del disseny i la comunicació amb passió per les noves tecnologies.
Dissenyadors que vulguin aprendre a programar i programadors amb interessos UX / UI.
Futurs emprenedors i productors de la indústria digital.
Makers, dissenyadors de producte i artistes digitals.
Gestors i creatius provinents del món de la publicitat i la comunicació.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès.

Durada

Durada: 6 mesos. Data d'Inici: 16 gener 2020.

Objectius

Adquirir els coneixements teòrics i tecnològics indispensables per al mercat laboral digital.
Desenvolupar àmplies competències en disseny, producció i lideratge de projectes interactius.
Aprendre amb les principals empreses i referents del sector.
Generar un ampli portfoli professional a força de "briefings" reals.
Endinsar-se en el context empresarial i cultural de la ciutat.
Dominar les noves eines i programaris de fabricació digital.
Potenciar el treball col·laboratiu, eficient i multidisciplinar.
Millorar les habilitats comunicatives per a presentacions amb públic.
Realçar l'autonomia de l'alumne a través de l'autoavaluació i el "learning by doing".
Fomentar la creativitat, l'experimentació i la innovació.

Titulació obtinguda

La planificació didàctica de tots els cursos IED Màster es basa en els criteris que marca l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). IED Màster adopta un sistema de crèdits que segueix l'estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Màster expedeix exclusivament títols privats propis.

Perspectives laborals

Depenent de l'especialització escollida, les possibles sortides professionals són: Professional del disseny d'Interfícies i d'experiència d'usuari (UX, UI) en estudis de disseny i empreses de continguts digitals. Productor d'esdeveniments i Project Leader en agències de publicitat. Proveïdor d'instal·lacions i experiències interactives per a esdeveniments i congressos. Treballador en el món maker, en Fab Labs i espais de fabricació digital. Creatiu en agències de comunicació especialitzat en tecnologia i nous mitjans. Front - End developer, creative coder, physical computing artist.

Professorat

Cada Màster compta amb l'assessorament d'un coordinador especialista en l'àrea. Aquest té un paper actiu en el desenvolupament del Pla d'Estudis i els continguts del curs, en col·laboració amb el Departament de Didàctica de IED Màster. El coordinador recolza també la incorporació de docents específics del sector i s'encarrega de la relació amb les empreses i institucions de l'àrea de coneixement del curs. En aquest Màster tenim un pool d'experts que ha dissenyat el màster i cada un d'ells és Project leader d'un dels mòduls que componen els itineraris proposats. Aquest pool està compost per: JORDI PLANAS. MANUELA Procopio. ESTEVE MARURI. GUI Seiz.

Horari

De dilluns a divendres de 18.30h a 22.40h.
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
X