Curs Superior de Disseny i Desenvolupament de Videojocs amb Unity 3d

61 Persones han demanat informació
1078 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Deusto Formación
Curs Superior de Disseny i Desenvolupament de Videojocs amb Unity 3d
Sol·licita informació
Curs
On-line
200 hores
Consulteu el preu

Descripció

El mercat dels videojocs amplia el seu camp d'actuació dins de la indústria de l'entreteniment. Amb la preparació adequada, pots accedir a qualsevol sector empresarial dins de l'àmbit dels videojocs.

    Doble titulació de Deusto Formació i de la Universidad Rey Juan Carlos amb 8 crèdits ECTS
    Curs avalat per ATI, l'Associació de Tècnics Informàtics
    Professors experts del sector
    Videotutorials, masterclasses i videoconferències de disseny, apps i màrqueting
    Projecte final de curs i comunitat virtual d'alumnes
    Anglès sectorial

Programa teus propis videojocs amb Unity

    Inicia o reorienta la teva carrera com a dissenyador i desenvolupador de videojocs i executa tot tipus de projectes i aplicacions; ja sigui com a animador, programador o artista digital.

    Aprèn els conceptes i els procediments que t'ajudaran a posar en pràctica la relació entre tecnologia i disseny. La metodologia del curs de Disseny de Videojocs introdueix tècniques de joc aplicades a l'aprenentatge.

    Domina els passos per crear jocs amb l'eina Unity 3D, aprèn a organitzar-te a través d'aquesta aplicació i esbrinar els conceptes claus per treballar amb ella.

    Accedeix a la borsa de treball de Deusto Formació: podràs consultar les últimes ofertes d'ocupació i triar les que més s'adaptin al teu perfil.

Temari

Unitat 1. El videojoc: evolució i mercat

    Orígens tècnics i culturals dels videojocs.
    Evolució de la indústria del videojoc.
    Internet i el seu impacte en els videojocs.

Unitat 2. Les bases del videojoc

    Ludologia.
    Interpretant els videojocs.
    Conceptes sobre disseny de videojocs.
    Gèneres del videojoc.

Unitat 3. La tècnica del videojoc

    Arquitectura interna.
    Motors dels videojocs.
    Influència de la tècnica i el màrqueting en el disseny.

Unitat 4. Disseny amb GameMaker

    Què és GameMaker i per a què serveix.
    Diferents edicions.
    Creació d'un document de disseny: etapes.

Unitat 5. Interfície de GameMaker

    Opcions i elements de GameMaker.

Unitat 6. Funcionament de GameMaker

    Projecte i eines.
    Creació d'un projecte.
    Creació de l'escena.
    Aspectes gràfics.
    3D d'objectes.
    Textura de gestió.
    Crear el mapa.
    Crear un personatge.
    Col·lisió de manipulació.
    Millores en el joc.
    Creació del menú.

Unitat 7. Desenvolupament d'un videojoc amb GameMaker

    Document de disseny segons la plantilla.
    Arxius del joc.

Competències per a les quals et prepara el curs

Inicia o reorienta la teva carrera com a dissenyador i desenvolupador de videojocs i executa tot tipus de projectes i aplicacions; ja sigui com a animador, programador o artista digital. Aprèn els conceptes i els procediments que t'ajudaran a posar en pràctica la relació entre tecnologia i disseny. La metodologia del curs de Disseny de Videojocs introdueix tècniques de joc aplicades a l'aprenentatge. Crea els teus propis videojocs en 2D mitjançant el programari especialitzat GameMaker Lite. Desenvolupa aplicacions multijugador en diverses plataformes: PC, Macintosh i dispositius mòbils. Sense necessitat de coneixements previs de programació. Accedeix a la borsa de treball de Deusto Formació: podràs consultar les últimes ofertes d'ocupació i triar les que més s'adaptin al teu perfil.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Rebràs les deu unitats d'aprenentatge, el material de les quals tindràs disponible en format e-learning al Campus Online, des del qual podràs consultar-los o imprimir-. També els rebràs en suport digital, perquè puguis accedir-hi un cop finalitzat el curs. A més, rebràs el programa GameMaker Lite. Amb el teu curs també rebràs el programa GameMaker Lite i els següents manuals del professional: Manual de Disseny i Tècnica del Videojoc. Manual del Desenvolupador de videojocs amb GameMaker Lite.

Objectius

  • Coneixeràs l'evolució del sector dels videojocs i la seva rellevància actual en el desenvolupament d'aplicacions digitals i online.
  • Entendràs les bases tècniques que marquen en l'actualitat el mercat dels videojocs i les seves aplicacions per a diferents tipus d'empresa, objectius i públics.
  • Dominaràs les fases de concepció d'un projecte de videojocs: tipologia, acords amb editors, gestió de les propietats intel·lectuals i documentació necessària per redactar una proposta de desenvolupament.
  • Crea videojoc amb l'eina GameMaker Lite de forma fàcil. És un dels millors programes de creació de videojocs 2D i et permetrà crear aplicacions multijugador, multiplataforma, i multidispositiu.

Titulació obtinguda

Doble titulació de Deusto Formació i de la Universidad Rey Juan Carlos.

Perspectives laborals

Creix professionalment com: Dissenyador, creador i / o desenvolupador de videojocs. Professional dels videojocs en publicacions offline i online del sector. Programador d'aplicacions. Expert en desenvolupament de tecnologies per a jocs.

Preu

Consulteu el preu
Preu a consultar

Professorat

Albert Espinosa (Professor i Ponent de Videoconferències) Graduat Superior en Multimèdia i Creació Digital per la UPC. Des de fa més de cinc anys, desenvolupa la seva activitat professional com a Programador d'Aplicacions Web i Continguts online (videojocs, microsites Flash, mobile apps, etc.), en el terreny del màrqueting directe i la Publicitat. Daniel Gómez (Professor i Ponent de Videoconferències) Actualment és professor de l'assignatura "Teoria i Tècnica del Videojoc" a la Universitat de Vic. Ha treballat com a periodista (en PCZone, PC Plus), guionista de televisió (TV3 i 3xl.net), i és docent especialitzat en Noves Tecnologies de la Informació (a Barcelona Activa), i en Energia i Sostenibilitat (en UPV, FRV i UIB). Juanjo Tarrasón (Dinamitzador de la Comunitat Virtual) Llicenciat en Imatge i so per IPVM.
Curs Superior de Disseny i Desenvolupament de Videojocs amb Unity 3d
Deusto Formación
Sol·licita informació
X