Màster de Lògica pura i aplicada

1020 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Facultat de Filosofia (UB)
Màster de Lògica pura i aplicada
Sol·licita informació
Màster oficial
Presencial
Barcelona
90 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

L'objectiu del màster és oferir una formació general i àmplia en les diferents vessants de la lògica. Aquesta formació s'articula en dos perfils, el de recerca i el professional.

El perfil de recerca ofereix la formació necessària per dur a terme recerca en lògica en general, i en particular, en les àrees d'investigació en què treballen els professors del màster: teoria de conjunts, teoria de models, teoria de la demostració, lògiques no clàssiques i lògica algebraica, lògiques per a la intel · ligència artificial, lògica difusa, complexitat computacional, lingüística computacional, lògica categorial, filosofia de la matemàtica i història de la lògica. Habilita per cursar estudis de doctorat en lògica a nivell internacional.

El perfil professional ofereix una formació més general en lògica, suficient per incorporar-se al mercat de treball o realitzar altres especialitzacions en competències més específiques.

Competències per a les quals et prepara el curs

-Assumir tasques de recerca i transferència de coneixement en el món professional. -Iniciar una carrera acadèmica en el món de la investigació, iniciar un doctorat en Lògica Internacional.

Destinataris

Tenir un títol de grau en Matemàtiques, Filosofia o Informàtica, o formació equivalent.

S'exigeix el domini de l'anglès, nivell B1 del llistat de nivells de coneixement de terceres llengües del Marc comú europeu de referència per a les llengües elaborat pel Consell d'Europa.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Inglés

Lloc on s'imparteix el curs

Interuniversitari
Màster de Lògica pura i aplicada
Facultat de Filosofia (UB)
Campus i seus: Facultat de Filosofia (UB)
Facultat de Filosofia (UB)
Baldiri i Reixac, s/n 08001 Barcelona
Sol·licita informació
X