Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)

Màster
On-line | Semi-presencial
Barcelona
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El sector del turisme de negocis és un dels que més creix tant a Espanya com a la resta del món. I ho continuarà fent!
A Espanya cada any se celebren un gran nombre d'esdeveniments de caràcter internacional. El nostre país està al capdavant en el sector del turisme de negocis o MICE, on ocupa el tercer lloc, només per darrere dels Estats Units i Alemanya. Això fa que les empreses del sector mantinguin una cerca permanent de professionals preparats amb coneixements específics del sector.
Busques un màster innovador, amb una metodologia adaptada a la perfecció a l'entorn empresarial? Un programa creat per respondre als reptes i necessitats tant del sector privat com de les empreses públiques? El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE) d'Ostelea és allò que necessites.
El programa consta de 45 crèdits comuns, amb un itinerari enfocat a orientar-te a la pràctica de la funció directiva. Per això, es combinen els coneixements amb el desenvolupament personal i professional de l'alumne/a. El programa també inclou un treball de final de màster, de 15 crèdits, que es complementa amb els diferents mòduls i matèries de manera seqüencial.
Cada estudiant té diferents circumstàncies personals i necessitats, per la qual cosa el centre s'hi adapta. Per això s'ofereix un model d'aprenentatge flexible, amb un programa que es pot completar en 12 mesos, i amb la possibilitat de cursar-lo en la modalitat de distància online o blended.
Si voleu especialitzar-vos en organització d'esdeveniments, protocol i turisme de negoci, i disposeu d'una titulació universitària però no disposeu de temps per assistir a classe o bé voleu fer compatible la vostra vida familiar i laboral amb la vostra formació, aquest és el màster que busqueu.
En acabar, rebràs una triple titulació de màster expedida per la Universitat de Lleida, l'EAE Business School i Ostelea.

Temari

 • Mòdul 1. Concepció global d'esdeveniments
 • Mòdul 2. Implementació, gestió i producció d?esdeveniments
 • Mòdul 3. Protocol, relacions institucionals i relacions externes
 • Mòdul 4. Màrqueting en organització d'esdeveniments
 • Mòdul 5. La comunicació
 • Mòdul 6. Visió
 • Mòdul 7. Esdeveniments temàtics
 • Treball Final de Màster (TFM)

Destinataris

En tractar-se d'un itinerari de caràcter pluridisciplinar i transversal, el Màster s'adreça a llicenciats o graduats de qualsevol branca de coneixement que desitgin adquirir una formació aplicada en l'àmbit de l'organització d'esdeveniments, el protocol i el turisme de negocis. I en especial a aquelles persones que no disposen de temps per assistir a classe, o bé volen fer compatible la seva vida laboral i familiar amb la seva formació, aprofitant la flexibilitat de la metodologia docent sota la qual es desenvolupen els programes màsters.

Objectius

 • Conèixer i dominar les eines pròpies de la comunicació empresarial amb un èmfasi especial en l'organització i gestió d'esdeveniments com a part de l'estratègia de comunicació i de màrqueting dins el sector turístic i hoteler.
 • Adquirir les habilitats directives i els coneixements necessaris per desenvolupar els diferents models de protocol en el sector de la gestió d'esdeveniments.
 • Desenvolupar la teva carrera professional a nivell directiu dins el sector del turisme de negocis i de l'organització d'esdeveniments.
 • Tenir una visió integral de la indústria dels esdeveniments i del turisme de negocis que et permetrà ampliar i millorar els teus coneixements sobre els processos claus en l'organització dels diferents tipus d'esdeveniments.

Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà una triple titulació: El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per Ostelea, Tourism Management School. El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per EAE Business School. La titulació de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals

En finalitzar el màster, l'alumne podrà: Organitzar esdeveniments culturals per a empreses privades, públiques o clients individuals. Gestionar i organitzar esdeveniments de patrocini, esponsorització i mecenatge per a empreses que utilitzin aquestes tècniques com a forma de comunicació amb el seu mercat .. Desenvolupar la seva carrera professional en agències de relacions públiques i de comunicació dedicades a l'organització d'esdeveniments i actes de promoció comercial per als seus clients. Ser el responsable, dins d'una cadena o establiment hoteler, de l'organització dels esdeveniments, conveccions i conferències que se celebren. El Servei de Carreres Professions canalitza i serveix de punt de trobada entre els alumnes, exalumnes i les empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials que demanen professionals del sector formats en Ostelea.

Promocions

 • Plans de beques per als candidats admesos.
 • Programa de finançament i ajuts.
Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)
Ostelea Distància
Campus i seus: Ostelea Distància
Ostelea
C/ Aragó, 55 08015 Barcelona
Cursos més populars
X