Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)

Màster
On-line | Distància
60 crèdits
6000 €

Descripció

El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE) és un programa innovador que respon als reptes i necessitats del sector amb una metodologia adaptada a l'entorn empresarial, tant del sector privat com de les empreses públiques.
El programa es divideix en 45 crèdits comuns, amb un itinerari adreçat a la funció directiva amb un sentit eminentment pràctic, on es combinen els coneixements amb el desenvolupament personal i professional de l'alumne. Compta també, amb un treball de fi de màster de 15 crèdits que es complementa amb els diferents mòduls i matèries de manera seqüencial.
El màster, que es desenvolupa sota una metodologia distància en línia, pot realitzar-se en 12 mesos, gràcies al seu model d'aprenentatge flexible que s'adapta a les necessitats dels participants.
Si vols especialitzar-te en organització d'esdeveniments, protocol i turisme de negoci, disposes d'una titulació universitària, però no disposes de temps per assistir a classe o bé vols fer compatible la teva vida familiar i laboral amb la teva formació, aquest és el màster que necessites.
En acabar, rebràs una triple titulació de màster expedit per la Universitat de Lleida, l'EAE Business School i Ostelea.

Raons per estudiar el Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE) a Ostelea:
 • El turisme de negocis té un elevat potencial de desenvolupament i segueix creixent tant a Espanya com a la resta del món. Sent per tant un sector que ofereix i seguirà oferint moltes oportunitats professionals.
 • L'elevat nombre d'esdeveniments de caràcter internacional que cada any se celebren Espanya, el converteixen en un dels principals països del món en el sector del turisme de negocis o MICE. Això fa que les empreses del sector demani de forma permanent professionals preparats amb coneixements específics del sector.
 • El Màster compta a més amb l'aval de dos socis de referència, a nivell nacional, al sector de la formació: EAE Business School, segona escola de negocis més prestigiosa d'Espanya 2014; i la Universitat de Lleida, que recentment ha estat distingida com a Campus d'Excel·lència Internacional.

L'objectiu d'aquest màster és preparar professionals perquè desenvolupin la seva activitat professional en l'àmbit de la gestió i organització d'esdeveniments, el protocol i el turisme de negoci. Per això oferim una formació integral i especialitzada, qualificant als participants per a l'assumpció de llocs de responsabilitat en empreses d'organització d'esdeveniments o en àrees de Protocol d'institucions, així com per a l'elaboració de plans estratègics i la seva aplicació a l'acció immediata en entorns MICE (Meetings, Incentives, Conferencing i Exhibitions).

Temari

Mòdul 1: Marc estratègic de l'empresa i del turisme de negocis
 •      Introducció al turisme de negocis
 •      Estratègia empresarial
Mòdul 2: Gestió d'esdeveniments
 •      Concepció global d'esdeveniments
 •      Implementació gestió i producció d'esdeveniments
 •      Sistemes d'Informació i Business Intelligence
Mòdul 3: Protocol
 •      Protocol en les relacions socials
 •      Protocol oficial i privat
Mòdul 4: Màrqueting i comunicació
 •      Màrqueting
 •      Comunicació corporativa i relacions públiques
 •      La comunicació dels esdeveniments

Mòdul 5: Finances, control de gestió i aspectes legals
 •      Finances i control de gestió
 •      Aspectes legals
Mòdul 6: Recursos humans i habilitats directives
 •      Recursos humans i habilitats directives
Mòdul 7: Treball final de màster

Destinataris

En tractar-se d'un itinerari de caràcter pluridisciplinar i transversal, el Màster s'adreça a llicenciats o graduats de qualsevol branca de coneixement que desitgin adquirir una formació aplicada en l'àmbit de l'organització d'esdeveniments, el protocol i el turisme de negocis. I en especial a aquelles persones que no disposen de temps per assistir a classe, o bé volen fer compatible la seva vida laboral i familiar amb la seva formació, aprofitant la flexibilitat de la metodologia docent sota la qual es desenvolupen els programes màsters.

Objectius

 • Conèixer i dominar les eines pròpies de la comunicació empresarial amb un èmfasi especial en l'organització i gestió d'esdeveniments com a part de l'estratègia de comunicació i de màrqueting dins el sector turístic i hoteler.
 • Adquirir les habilitats directives i els coneixements necessaris per desenvolupar els diferents models de protocol en el sector de la gestió d'esdeveniments.
 • Desenvolupar la teva carrera professional a nivell directiu dins el sector del turisme de negocis i de l'organització d'esdeveniments.
 • Tenir una visió integral de la indústria dels esdeveniments i del turisme de negocis que et permetrà ampliar i millorar els teus coneixements sobre els processos claus en l'organització dels diferents tipus d'esdeveniments.

Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà triple titulació: El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality. El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per EAE Business School. La titulació de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals

En finalitzar el màster, l'alumne podrà: Organitzar esdeveniments culturals per a empreses privades, públiques o clients individuals. Gestionar i organitzar esdeveniments de patrocini, esponsorització i mecenatge per a empreses que utilitzin aquestes tècniques com a forma de comunicació amb el seu mercat .. Desenvolupar la seva carrera professional en agències de relacions públiques i de comunicació dedicades a l'organització d'esdeveniments i actes de promoció comercial per als seus clients. Ser el responsable, dins d'una cadena o establiment hoteler, de l'organització dels esdeveniments, conveccions i conferències que se celebren. El Servei de Carreres Professions canalitza i serveix de punt de trobada entre els alumnes, exalumnes i les empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials que demanen professionals del sector formats en Ostelea.

Promocions

El Plans de beques per als candidats admesos.
Campus i seus: Ostelea (2)
Ostelea
C/ Aragó, 55 08015 Barcelona
Cursos més populars
X