Serveis

Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Laboratori
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’idiomes
Servei d’orientació

Descripció del centre

The Ostelea School of Tourism & Hospitality és un centre universitari internacional especialitzat en la formació de líders, directius i tècnics especialitzats en la indústria del Hospitality i del Turisme amb passió pel servei i una visió multicultural. La seva missió és contribuir al desenvolupament social, econòmic i cultural de forma sostenible de la indústria, a través de la formació de directius, professionals i tècnics del sector. The Ostelea School of Tourism & Hospitality està compromesa amb la innovació com a aplicació de nous coneixements en el mercat, impulsa el vincle entre empreses i institucions del sector turístic i la indústria del hospitality per nodrir al mercat de noves solucions. Per a això, té acords amb un centenar de companyies internacionals que operen i lideren la indústria.

El nostre campus principal està a Barcelona, l'única ciutat del món amb nou edificis Patrimoni de la Humanitat. Barcelona rep cada any gairebé sis milions de turistes i és la primera ciutat d'Espanya i la cinquena d'Europa receptora de turistes. És també l'enclavament líder en turisme de creuers a Europa i la tercera urbs del planeta que acull el major nombre de congressos internacionals. A Barcelona també s'han celebrat els majors esdeveniments esportius (Jocs Olímpics, Gran Premi de Fórmula 1, Màster Mil, UEFA Champions League, Mundials de Bàsquet, Natació i Futbol) i és possiblement, el clúster més important en el món de la restauració: és la cinquena ciutat més gastronòmica del món gràcies a albergar a més de deu mil restaurants i la seva innovadora cuina catalana contemporània, amb referents com Ferran Adrià. Aquest enclavament privilegiat permet The Ostelea unir el coneixement acadèmic amb el coneixement pràctic de la gestió de les millors entitats públiques i privades que lideren a Europa i al món, el sector turístic i la indústria del hospitality.
The Ostelea School of Tourism & Hospitality compta amb dos dels millors partners del sector de la formació a Espanya:
  • EAE Business School, segona escola de negocis d'Espanya (Rànquing Merco 2014) i que ha format més de 60.000 directius en els seus 58 anys d'història.
  • La Universitat de Lleida, la primera universitat pública espanyola en qualitat docent (Fundació Coneixement i Desenvolupament) i recentment distingida com a Campus d'Excel·lència Internacional, que ens aporta el rigor acadèmic de la nostra formació

Cursos més populars

Campus i seus

Ostelea
C/ Aragó, 55 08015 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Ostelea Distància
X