Màster Universitari en Animació

1058 Persones estan visitant aquest curs
entre 5.000 € i 10.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
IDEC-Universitat Pompeu Fabra
Màster Universitari en Animació
Sol·licita informació
Màster oficial
Presencial
Barcelona
90 crèdits
entre 5.000 € i 10.000 €

Descripció

L'animació és un llenguatge. El Màster Universitari en Animació suposa una sòlida formació tècnica i teòrica en animació digital, concretament en Animació 3D. Un programa estretament connectat a la indústria del sector que permet progressar i avançar, tant tècnica com artísticament.

Un programa per incorporar-se a l'àmbit de l'animació, en què els participants creen les seves pròpies produccions i participen en els festivals internacionals més prestigiosos (Annecy, Animadrid, International Animation Festival Hiroshima, AnimaBasauri, Mons Digitals, Animac, Animamundi, Future Film Festival, ArtFutura i Siggraph).

Ideal per a un ampli perfil d'alumnes. Per als qui procedeixen d'àmbits especialitzats en l'ús de tecnologies i de llenguatges d'animació per ordinador, el màster representa la clau per iniciar o millorar la carrera professional i adquirir capacitats artístiques i tècniques profundes. Igualment, gràcies al caràcter multidisciplinari i integrat del programa, també representa una eina valuosa per als participants que es volen orientar vers la recerca en els camps de Computer Graphics o Computer Animation.

Temari

  • Història i anàlisi crítica de l'animació
  • Tècniques de 3D: Maya, Mudbox i Photoshop
    • modelat de polígons i sculpting ;
    • rigging i animació;
    • generació d'imatge: shading , texturing i render ;
    • simulació dinàmica per a efectes;
  • Animació tradicional, taller de stop motion
  • Disseny d'art per a la producció animada
  • Realització de curtmetratges: de la idea a l' storyboard.
  • Disseny i edició de so: Sound Forge.
  • Composició i postproducció per a imatge final: After Effects.

Destinataris

  • Estar en possessió d'una llicenciatura universitària preferiblement en l'àmbit de la Comunicació o els Sistemes Audiovisuals, Belles Arts, Disseny Projectual (arquitectura, disseny industrial, disseny gràfic, etc.), O en Enginyeria Informàtica.
  • Estar en possessió d'un títol de grau en els àmbits de les belles arts, el disseny gràfic, la comunicació audiovisual o la creació de continguts digitals (animació per ordinador, videojocs i multimèdia).
  • Estar en possessió d'un títol de grau en enginyeria informàtica o arquitectura. El candidat ha de poder demostrar almenys dos anys d'experiència en els àmbits de disseny gràfic o la creació de continguts digitals (animació per ordinador, videojocs i multimèdia).

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Durada

octubre 2015-desembre 2016

Objectius

Formar realitzadors independents de peces animades, experts en totes les etapes de la producció animada. Dominar les eines professionals de l'animació. Desenvolupar la maduresa artística i la sensibilitat crítica dels participants. Proporcionar una preparació tècnica adequada per poder exercir la direcció tècnica de projectes d'animació, a més de tasques de recerca i desenvolupament.

Titulació obtinguda

Màster Universitari en Animació expedit per la Universitat Pompeu Fabra *

Perspectives laborals

. Animador 2D/3D ? Modelador 3D ? Generalista 3D ? Especialista en render i il·luminació ? Investigador en sistemes de gràfics per ordinador ? Especialista en efectes especials 3D ? Creador de Gràfics per ordinador per a sistemes de temps real ? Dissenyador d'escenaris i personatges

Promocions

  • Beques Talent: Sol·licita una de les nostres Beques Talent, atorgades específicament a estudiants de màster que tinguin una trajectòria acadèmica, professional o personal excepcional.
  • Ajuts d'altres organismes: Consulta la llista d'entitats i institucions externes a la UPF-IDEC que ofereixen ajuts econòmics a estudiants que vulguin matricular-se en màsters o postgraus.
  • Descomptes: Beneficia't dels nostres descomptes si ets antic alumne, pertanys a la comunitat UPF o treballes en una de les nostres institucions col·laboradores.
  • Préstecs bancaris: Informa't sobre els préstecs bancaris amb condicions avantatjoses que la UPF-IDEC ha acordat amb les principals entitats financeres.
Màster Universitari en Animació
IDEC-Universitat Pompeu Fabra
Campus i seus: IDEC-Universitat Pompeu Fabra
IDEC-Universitat Pompeu Fabra - Campus del Poble Nou
Carrer de Roc Boronat, 138 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X