Barcelona School of Management UPF

Màster Universitari Online en Documentació Digital

Barcelona School of Management UPF

Màster oficial
On-line
Oficial / Homologat
60 Crèdits
6.500 €

Descripció

El Màster Universitari Online en Documentació Digital et convertirà en un especialista de les eines documentals 2.0 capaç de gestionar la gran quantitat d'informació disponible a Internet d'una manera innovadora, eficient i beneficiosa per a les empreses.

El màster, que té un alt component tècnic i està adaptat a les necessitats del mercat actual, t'ensenyarà a explotar la xarxa com a font d'informació. Durant el curs aprendràs a crear i gestionar webs orientades a l'usuari, a gestionar continguts d'impacte que contribueixin a aconseguir un bon posicionament web (SEO, SEM i community management) i a tractar material audiovisual, entre altres coses. També descobriràs la manera de tractar professionalment tota mena de biblioteques digitals (E-LIS, Dspace) i sistemes de gestió documental (MySQL, Alfresco, OpenKM o NoSQL), i la manera de dissenyar sistemes de navegació per a llocs web o de crear bases de dades documentals, entre altres coses.
Veure més

Temari del curs

Assignatures obligatòries (35 ECTS):

    Fonaments en tecnologies web
    Web social
    Posicionament en cercadors (SEO)
    Sistemes de gestió documental
    Biblioteques digitals

Assignatures optatives * (14 ECTS):

    SEO avançat i màrqueting de continguts
    Dispositius mòbils: Prototipatge, Usabilitat, SEO, SEM i Analítica mòbil

Treball de Fi de Màster (11 ECTS)
 

DestinatarisEl Màster Universitari Online en Documentació Digital s'adreça principalment a titulats universitaris i a professionals de la biblioteconomia i la documentació. Així mateix, el poden cursar titulats universitaris de ciències socials i humanitats, ciències polítiques o gestió i administració pública, i també professionals de qualsevol àmbit que vulguin adquirir una formació actual sobre el món de la informació i la documentació a l'era digital.

Requisits


 • Titulats superiors universitaris o graduats preferiblement en l'àmbit del Periodisme, la Comunicació Audiovisual, la Publicitat i Relacions Públiques i la Biblioteconomia i Documentació.

 • Es valorarà que el participant tingui una experiència en el sector d'un mínim de dos anys, tant a l'estat espanyol com a l'estranger.

 • Aquells participants per als quals el castellà no sigui una llengua materna hauran d'acreditar el nivell B2 (MECR).

 • La valoració de les candidatures es farà en base a un escrit de presentació en el qual els candidats exposaran les seves motivacions per estudiar el Màster i els seus objectius professionals.Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Durada

Inici de classes:
16 novembre 2017
Fi de programa:
30 juliol 2018

Objectius


 • Dominar la planificació, el disseny i la creació de llocs web amb la màxima usabilitat i navegabilitat.

 • Organitzar i administrar sistemes d'informació per mitjà de software de gestió de bases de dades documentals (en mode local o web).

 • Gestionar de manera fluida el llenguatge documental per poder analitzar, indexar i catalogar tota mena d'informació.

 • Usar correctament els llenguatges de marcatge de documents digitals SGML i XML.

 • Avaluar i qualificar pàgines i llocs web segons les normes internacionals.

 • Conèixer els principis d'exploració onlinei l'ús de la xarxa com a font d'informació per a empreses, institucions públiques o treballs de recerca.

 • Saber crear documents digitals en format HTML.

 • Proporcionar una formació extensa en la gestió, l'organització, el processament i la recuperació d'informació audiovisual.

 • Estar al corrent de les darreres tendències en ciències de la documentació i els avenços més recents en gestió de documents electrònics, coneixement i continguts.Titulació obtinguda

Màster Universitari Online en Informació Digital. Especialitat en Documentació Digital, expedit per la Universitat Pompeu Fabra.

Títol màsters universitaris: S'haurà d'abonar la quantitat estipulada al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya) en concepte de drets d'expedició del títol. Aquesta taxa varia anualment i s'aplicarà la vigent en el moment de la sol·licitud del títol.


Promocions


 • Beques Talent

 • Ajudes d'altres organismes

 • Descomptes: Beneficia't dels nostres descomptes si ets antic alumne, pertanys a la comunitat UPF o treballes en una de les nostres institucions col·laboradores.

 • Préstecs bancaris: Informa't sobre les condicions avantatjoses que la UPF Barcelona School of Management ha acordat amb les principals entitats financeres.Preu

6.500 €

Avantatges del curs

Perquè és l'únic màster universitari a Espanya especialitzat en documentació digital i tots els seus estudiants fins a la data l'han valorat positivament.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Universitari Online en Documentació Digital

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Universitari Online en Documentació Digital