Màster Universitari Online en Documentació Digital

Barcelona School of Management UPF

Màster oficial
On-line
Oficial / Homologat
60 Crèdits
6.500 €

Descripció

El Màster Universitari Online en Documentació Digital et convertirà en un especialista de les eines documentals 2.0 capaç de gestionar la gran quantitat d'informació disponible a Internet d'una manera innovadora, eficient i beneficiosa per a les empreses.

El màster, que té un alt component tècnic i està adaptat a les necessitats del mercat actual, t'ensenyarà a explotar la xarxa com a font d'informació. Durant el curs aprendràs a crear i gestionar webs orientades a l'usuari, a gestionar continguts d'impacte que contribueixin a aconseguir un bon posicionament web (SEO, SEM i community management) i a tractar material audiovisual, entre altres coses. També descobriràs la manera de tractar professionalment tota mena de biblioteques digitals (E-LIS, Dspace) i sistemes de gestió documental (MySQL, Alfresco, OpenKM o NoSQL), i la manera de dissenyar sistemes de navegació per a llocs web o de crear bases de dades documentals, entre altres coses.
Veure més

Temari del curs

Assignatures obligatòries (35 ECTS):

    Fonaments en tecnologies web
    Web social
    Posicionament en cercadors (SEO)
    Sistemes de gestió documental
    Biblioteques digitals

Assignatures optatives * (14 ECTS):

    SEO avançat i màrqueting de continguts
    Dispositius mòbils: Prototipatge, Usabilitat, SEO, SEM i Analítica mòbil

Treball de Fi de Màster (11 ECTS)
 

DestinatarisEl Màster Universitari Online en Documentació Digital s'adreça principalment a titulats universitaris i a professionals de la biblioteconomia i la documentació. Així mateix, el poden cursar titulats universitaris de ciències socials i humanitats, ciències polítiques o gestió i administració pública, i també professionals de qualsevol àmbit que vulguin adquirir una formació actual sobre el món de la informació i la documentació a l'era digital.

Requisits


 • Titulats superiors universitaris o graduats preferiblement en l'àmbit del Periodisme, la Comunicació Audiovisual, la Publicitat i Relacions Públiques i la Biblioteconomia i Documentació.

 • Es valorarà que el participant tingui una experiència en el sector d'un mínim de dos anys, tant a l'estat espanyol com a l'estranger.

 • Aquells participants per als quals el castellà no sigui una llengua materna hauran d'acreditar el nivell B2 (MECR).

 • La valoració de les candidatures es farà en base a un escrit de presentació en el qual els candidats exposaran les seves motivacions per estudiar el Màster i els seus objectius professionals.Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Durada

Inici de classes:
16 novembre 2017
Fi de programa:
30 juliol 2018

Objetius


 • Dominar la planificació, el disseny i la creació de llocs web amb la màxima usabilitat i navegabilitat.

 • Organitzar i administrar sistemes d'informació per mitjà de software de gestió de bases de dades documentals (en mode local o web).

 • Gestionar de manera fluida el llenguatge documental per poder analitzar, indexar i catalogar tota mena d'informació.

 • Usar correctament els llenguatges de marcatge de documents digitals SGML i XML.

 • Avaluar i qualificar pàgines i llocs web segons les normes internacionals.

 • Conèixer els principis d'exploració onlinei l'ús de la xarxa com a font d'informació per a empreses, institucions públiques o treballs de recerca.

 • Saber crear documents digitals en format HTML.

 • Proporcionar una formació extensa en la gestió, l'organització, el processament i la recuperació d'informació audiovisual.

 • Estar al corrent de les darreres tendències en ciències de la documentació i els avenços més recents en gestió de documents electrònics, coneixement i continguts.Titulació obtinguda

Màster Universitari Online en Informació Digital. Especialitat en Documentació Digital, expedit per la Universitat Pompeu Fabra.

Títol màsters universitaris: S'haurà d'abonar la quantitat estipulada al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya) en concepte de drets d'expedició del títol. Aquesta taxa varia anualment i s'aplicarà la vigent en el moment de la sol·licitud del títol.


Promocions


 • Beques Talent

 • Ajudes d'altres organismes

 • Descomptes: Beneficia't dels nostres descomptes si ets antic alumne, pertanys a la comunitat UPF o treballes en una de les nostres institucions col·laboradores.

 • Préstecs bancaris: Informa't sobre les condicions avantatjoses que la UPF Barcelona School of Management ha acordat amb les principals entitats financeres.Preu

6.500 €

Avantatges del curs

Perquè és l'únic màster universitari a Espanya especialitzat en documentació digital i tots els seus estudiants fins a la data l'han valorat positivament.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Universitari Online en Documentació Digital

Màster Universitari Online en Documentació Digital