Ostelea (2)

Màster Executive en Direcció Hotelera, Empreses de Restauració i Food & Beverage

Ostelea (2)

Màster
On-line | Distància
Oficial / Homologat
60 Crèdits

Descripció

El sector turístic està experimentant una època de canvis profunds, amb els efectes de la globalització, la segmentació i la competitivitat. Dins d'aquest entorn, un dels mercats que més pes té és l'hoteler. La relació entre consumidors i el servei hoteler no és aliena a aquests canvis, és un sector en contínua evolució, en la qual l'aparició del fenomen low cost està alternat la relació habitual de qualitat / preu. Aquest context obliga a la recerca de professionals i directius polivalents, flexibles amb coneixements d'operativa hotelera i management. Homes i dones que sàpiguen innovar i desenvolupar estratègies que satisfacin les expectatives dels clients i, al mateix temps, rendibilitzin la gestió hotelera.

Temari del curs

El Màster Executive en Direcció Hotelera, Empreses de Restauració i Food & Beverage de Ostelea es classifica en 5 mòduls:
  • Estructura del mercat turístic, estratègia i legalitat
  • Operacions, qualitat i recursos humans
  • Finances
  • Màrqueting i comercialització
  • Innovació, emprenedoria i habilitats directives
  • Treball fi de màster

Destinataris

El màster s'adreça a llicenciats, enginyers, arquitectes, enginyers tècnics, arquitectes tècnics, així com a graduats i diplomats, preferentment amb més de tres anys d'experiència professional en el sector turístic, que vulguin ampliar els seus coneixements en l'àmbit de la gestió de establiments hotelers i de restauració. I en especial a aquelles persones que no disposen de temps per assistir a classe, o bé volen fer compatible la seva vida laboral i familiar amb la seva formació, aprofitant la flexibilitat de la metodologia docent sota la qual es desenvolupen els programes màster.

Metodologia

Metodologia Pràctica: Basada en casos pràctics per aprendre les millors estratègies i les millors tècniques ofereix el valor pràctic que les empreses requereixen avui dia.
Avaluació contínua: Un cop superades el 75% de les unitats -grupales i d'autoaprenentatge de cada mòdul- i aprovat el projecte final, l'alumne rep la triple titulació de: Ostelea, School of Tourism & Hospitality, d'EAE Business School i de la Universitat de Lleida.

Objectius


  • Potenciar o adquirir els coneixements i habilitats directives necessàries per accedir a llocs de responsabilitat en la indústria hotelera i turística

  • Complementar i incrementar els teus coneixements previs de direcció, estratègia i gestió hotelera.

  • Desenvolupar la teva carrera professional com a responsable o gerent d'hotel, sotsdirector o adjunt a direcció.

  • Conèixer les característiques i el funcionament dels diferents departaments de les empreses d'hostaleria, i les principals estratègies que s'utilitzen per a la promoció i la gestió de la marca al sector hoteler.

  • Definir les claus de l'elaboració de plans estratègics i la seva aplicació a l'acció immediata en entorns hotelers i de restauració nacionals i internacionals.



Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà TRIPLE TITULACIÓ:
El títol Màster en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality.
El títol Màster en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració per EAE Business School.
La titulació de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals

Sector amb oportunitats professionals: Podràs accedir o consolidar-te a nivell professional en un dels sectors que més desenvolupament i creixement està tenint en els darrers anys, tant a nivell nacional com mundial.

En finalitzar el màster, l'alumne podrà exercir com:
Director d'hotel o d'una empresa de restauració.
Responsable del departament corporatius d'una cadena hotelera
Cap de divisió hotelera de grups empresarials.
Responsable de divisió d'aliments i begudes (Food & Beverage)
Supervisor operatiu de centres de col·lectivitats.
Director de Màrqueting en empreses d'hostaleria o restauració
Director Comercial en empreses d'hostaleria o restauració

El Servei de Carreres Professions canalitza i serveix de punt de trobada entre els alumnes, exalumnes i les empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials que demanen professionals del sector formats en Ostelea.

Promocions

Plans de beques per als candidats admesos.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Executive en Direcció Hotelera, Empreses de Restauració i Food & Beverage

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Executive en Direcció Hotelera, Empreses de Restauració i Food & Beverage