Màster Executive en Direcció Hotelera, Empreses de Restauració i Food & Beverage

Ostelea (2)

 • Màster
 • On-line | Semi-presencial | Distància
 • 60 crèdits
 • Barcelona

Descripció

El sector turístic està experimentant una època de canvis profunds, amb els efectes de la globalització, la segmentació i la competitivitat. Dins d'aquest entorn, un dels mercats que més pes té és l'hoteler. La relació entre consumidors i el servei hoteler no és aliena a aquests canvis, és un sector en contínua evolució, en la qual l'aparició del fenomen low cost està alternat la relació habitual de qualitat / preu. Aquest context obliga a la recerca de professionals i directius polivalents, flexibles amb coneixements d'operativa hotelera i management. Homes i dones que sàpiguen innovar i desenvolupar estratègies que satisfacin les expectatives dels clients i, al mateix temps, rendibilitzin la gestió hotelera.

Temari

El Màster Executive en Direcció Hotelera, Empreses de Restauració i Food & Beverage de Ostelea es classifica en 5 mòduls:
 • Estructura del mercat turístic, estratègia i legalitat
 • Operacions, qualitat i recursos humans
 • Finances
 • Màrqueting i comercialització
 • Innovació, emprenedoria i habilitats directives
 • Treball fi de màster

Destinataris

El màster s'adreça a llicenciats, enginyers, arquitectes, enginyers tècnics, arquitectes tècnics, així com a graduats i diplomats, preferentment amb més de tres anys d'experiència professional en el sector turístic, que vulguin ampliar els seus coneixements en l'àmbit de la gestió de establiments hotelers i de restauració. I en especial a aquelles persones que no disposen de temps per assistir a classe, o bé volen fer compatible la seva vida laboral i familiar amb la seva formació, aprofitant la flexibilitat de la metodologia docent sota la qual es desenvolupen els programes màster.

Metodologia

Metodologia Pràctica: Basada en casos pràctics per aprendre les millors estratègies i les millors tècniques ofereix el valor pràctic que les empreses requereixen avui dia. Avaluació contínua: Un cop superades el 75% de les unitats -grupales i d'autoaprenentatge de cada mòdul- i aprovat el projecte final, l'alumne rep la triple titulació de: Ostelea, School of Tourism & Hospitality, d'EAE Business School i de la Universitat de Lleida.

Objectius

 • Potenciar o adquirir els coneixements i habilitats directives necessàries per accedir a llocs de responsabilitat en la indústria hotelera i turística
 • Complementar i incrementar els teus coneixements previs de direcció, estratègia i gestió hotelera.
 • Desenvolupar la teva carrera professional com a responsable o gerent d'hotel, sotsdirector o adjunt a direcció.
 • Conèixer les característiques i el funcionament dels diferents departaments de les empreses d'hostaleria, i les principals estratègies que s'utilitzen per a la promoció i la gestió de la marca al sector hoteler.
 • Definir les claus de l'elaboració de plans estratègics i la seva aplicació a l'acció immediata en entorns hotelers i de restauració nacionals i internacionals.

Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà TRIPLE TITULACIÓ: El títol Màster en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality. El títol Màster en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració per EAE Business School. La titulació de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals

Sector amb oportunitats professionals: Podràs accedir o consolidar-te a nivell professional en un dels sectors que més desenvolupament i creixement està tenint en els darrers anys, tant a nivell nacional com mundial. En finalitzar el màster, l'alumne podrà exercir com: Director d'hotel o d'una empresa de restauració. Responsable del departament corporatius d'una cadena hotelera Cap de divisió hotelera de grups empresarials. Responsable de divisió d'aliments i begudes (Food & Beverage) Supervisor operatiu de centres de col·lectivitats. Director de Màrqueting en empreses d'hostaleria o restauració Director Comercial en empreses d'hostaleria o restauració El Servei de Carreres Professions canalitza i serveix de punt de trobada entre els alumnes, exalumnes i les empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials que demanen professionals del sector formats en Ostelea.

Promocions

Plans de beques per als candidats admesos.

Professorat

Claustre acadèmic Ostelea: Està constituït per professors universitaris i professionals de reconegut prestigi en el sector. El claustre, els nostres directors de programa que han dissenyat els programes i el seguiment personalitzat de l'alumne al llarg del curs, són una garantia de qualitat que ofereix el màster a qui ho realitza.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Màster Executive en Direcció Hotelera, Empreses de Restauració i Food & Beverage
També et recomanem aquests cursos
X