Ostelea (2)

Máster Universitario en Dirección hotelera y empresas de restauración

Ostelea (2)

Màster oficial
On-line | Distància
Oficial / Homologat
60 Crèdits
6.000 €

Descripció

El sector turístic és, des de ja dècades, un dels sectors fonamentals en el desenvolupament social i econòmic del país. Així, l'any passat el sector va créixer un 3%, generant més de 53.000 llocs de treball. I dins d'ell, el sector hoteler, és la peça clau de l'activitat turística i un dels que ha experimentat un major creixement en els últims anys.

En aquest context, amb un sector en creixement que demana permanent professionals formats per actuar en un mercat en constant evolució neix El Màster Executive en Direcció Hotelera i de Restauració impartit per The Ostelea School of Tourism & Hospitality, amb l'objectiu de formar professionals i directius en el sector de l'hospitality management.

El màster, que es desenvolupa sota una metodologia distància en línia, pot realitzar-se en 12 mesos, gràcies al seu model d'aprenentatge flexible que s'adapta a les necessitats dels participants.

Si vols desenvolupar-te o créixer professionalment en el sector hoteler i disposes d'una titulació universitària, però no disposes de temps per assistir a classe o bé vols fer compatible la teva vida familiar i laboral amb la teva formació, aquest és el màster que necessites.

En acabar, rebràs una triple titulació de màster expedit per la Universitat de Lleida, l'EAE Business School i Ostelea.

El programa es divideix en 45 crèdits comuns amb un itinerari adreçat a la funció directiva amb un sentit eminentment pràctic, on es combinen els coneixements amb el desenvolupament personal i professional de l'alumne. Compta també, amb un treball de fi de màster de 15 crèdits que es complementa amb els diferents mòduls i matèries de manera seqüencial.

L'objectiu d'aquest màster és preparar professionals capacitats per a la direcció hotelera i d'empreses de restauració. Mitjançant l'estudi dels continguts proposats pel centre, adquiriràs nocions generals sobre l'estructura i les finances en el sector turístic, i et capacitarás per a la gestió del talent i la innovació, la direcció estratègica i per posar en pràctica operacions en el sector hoteler i de restauració. A més, aprendràs tècniques de màrqueting i de comercialització hotelera i de restauració, entre d'altres competències.
Veure més

Temari del curs

Mòdul 1: Estructura del mercat turístic, estratègia i legalitat
 •      Estructura i conjuntura del mercat turístic mundial
 •      Pensament estratègic en la indústria turística

Mòdul 2: Operacions, qualitat i recursos humans
 •      Operacions i qualitat en els serveis turístics hotelers i de restauració
 •      Gestió dels recursos humans en el sector hoteler i de restauració

Mòdul 3: Finances
 •      Finances, costos i inversions en l'empresa
 •      Operacions i Gestió de RRHH

Mòdul 4: Màrqueting i comercialització hotelera i de restauració
 •      Màrqueting hoteler i de restauració

Mòdul 5: Innovació, emprenedoria i habilitats directives
 •      Innovació turística i guest experience
 •      habilitats directives
 •      Treball de Fi de màster

Mòdul 6: Food & Beverage
Veure més

Destinataris

El màster s'adreça a llicenciats, enginyers, arquitectes, enginyers tècnics, arquitectes tècnics, així com a graduats i diplomats, preferentment amb més de tres anys d'experiència professional en el sector turístic, que vulguin ampliar els seus coneixements en l'àmbit de la gestió de establiments hotelers i de restauració. I en especial a aquelles persones que no disposen de temps per assistir a classe, o bé volen fer compatible la seva vida laboral i familiar amb la seva formació, aprofitant la flexibilitat de la metodologia docent sota la qual es desenvolupen els programes màster.

Metodologia

Metodologia Pràctica: Basada en casos pràctics per aprendre les millors estratègies i les millors tècniques ofereix el valor pràctic que les empreses requereixen avui dia.
Avaluació contínua: Un cop superades el 75% de les unitats -grupales i d'autoaprenentatge de cada mòdul- i aprovat el projecte final, l'alumne rep la triple titulació de: Ostelea, School of Tourism & Hospitality, d'EAE Business School i de la Universitat de Lleida.

Objetius


 • Potenciar o adquirir els coneixements i habilitats directives necessàries per accedir a llocs de responsabilitat en la indústria hotelera i turística

 • Complementar i incrementar els teus coneixements previs de direcció, estratègia i gestió hotelera.

 • Desenvolupar la teva carrera professional com a responsable o gerent d'hotel, sotsdirector o adjunt a direcció.

 • Conèixer les característiques i el funcionament dels diferents departaments de les empreses d'hostaleria, i les principals estratègies que s'utilitzen per a la promoció i la gestió de la marca al sector hoteler.

 • Definir les claus de l'elaboració de plans estratègics i la seva aplicació a l'acció immediata en entorns hotelers i de restauració nacionals i internacionals.Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà TRIPLE TITULACIÓ:
El títol Màster en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality.
El títol Màster en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració per EAE Business School.
La titulació de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals

Sector amb oportunitats professionals: Podràs accedir o consolidar-te a nivell professional en un dels sectors que més desenvolupament i creixement està tenint en els darrers anys, tant a nivell nacional com mundial.

En finalitzar el màster, l'alumne podrà exercir com:
Director d'hotel o d'una empresa de restauració.
Responsable del departament corporatius d'una cadena hotelera
Cap de divisió hotelera de grups empresarials.
Responsable de divisió d'aliments i begudes (Food & Beverage)
Supervisor operatiu de centres de col·lectivitats.
Director de Màrqueting en empreses d'hostaleria o restauració
Director Comercial en empreses d'hostaleria o restauració

El Servei de Carreres Professions canalitza i serveix de punt de trobada entre els alumnes, exalumnes i les empreses col��laboradores i altres col·lectius empresarials que demanen professionals del sector formats en Ostelea.

Promocions

Plans de beques per als candidats admesos.

Preu

6.000 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Máster Universitario en Dirección hotelera y empresas de restauración

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Máster Universitario en Dirección hotelera y empresas de restauración