Màster Executive en Direcció Hotelera, Empreses de Restauració i Food & Beverage

34 Persones han demanat informació
1066 Persones estan visitant aquest curs
entre 5.000 € i 10.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Ostelea Distància
Màster Executive en Direcció Hotelera, Empreses de Restauració i Food & Beverage
Sol·licita informació
Màster
On-line | Semi-presencial | Distància
Barcelona
60 crèdits
entre 5.000 € i 10.000 €

Descripció

El sector turístic experimenta una època de canvis profunds, amb els efectes de la globalització, la segmentació i la competitivitat. Dins aquest entorn, un dels mercats que té més pes és l'hoteler. La relació entre consumidors i el servei hoteler no és aliena a aquests canvis, és un sector en contínua evolució, on l'aparició del fenomen low cost està alternant la relació habitual de qualitat/preu. Aquest context obliga a cercar professionals i directius polivalents, flexibles amb coneixements d'operativa hotelera i management. Homes i dones que sàpiguen innovar i desenvolupar estratègies que satisfacin les expectatives dels clients i, alhora, rendibilitzin la gestió hotelera.

Temari

  • Mòdul 1. Estructura del mercat turístic, estratègia i legalitat
  • Mòdul 2. Operacions, qualitat i recursos humans
  • Mòdul 3. Finances
  • Mòdul 4. Màrqueting i comercialització
  • Mòdul 5. Innovació, emprenedoria i habilitats directives
  • Mòdul 6. Food & Beverage
  • Treball Final de Màster

Destinataris

El màster s'adreça a llicenciats, enginyers, arquitectes, enginyers tècnics, arquitectes tècnics, així com a graduats i diplomats, preferentment amb més de tres anys d'experiència professional en el sector turístic, que vulguin ampliar els seus coneixements en l'àmbit de la gestió de establiments hotelers i de restauració. I en especial a aquelles persones que no disposen de temps per assistir a classe, o bé volen fer compatible la seva vida laboral i familiar amb la seva formació, aprofitant la flexibilitat de la metodologia docent sota la qual es desenvolupen els programes màster.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Dues modalitats a escollir: Online o Blended Per adequar-nos a les necessitats i preferències dels/les alumnes, oferim la possibilitat de cursar el màster en modalitat online o bé en modalitat blended. Modalitat en línia: El principal avantatge de realitzar el màster en línia, una de les modalitats més en auge en els darrers temps, és la flexibilitat d'horaris. Es tracta d'una modalitat que permet compatibilitzar la vida privada i professional amb els estudis, una possibilitat que s'ha perfeccionat molt gràcies a l'ús dels darrers avenços tecnològics. Modalitat blended: Consisteix en una combinació de l'assistència a classe, al campus de Barcelona, amb l'ús de recursos i eines propis de l'aprenentatge en línia, entre les quals destaca el Campus Virtual. Les sessions presencials es divideixen en sessions de mòdul i sessions masterclass.

Objectius

  • Conéixer la indústria hotelera i de restauració, des d'una perspectiva internacional del sector i sempre des d'un enfocament directiu.
  • Desenvolupar una capacitat d'innovació i creativitat a través d'una gestió integral i especialitzada, que qualificarà els/les alumnes per accedir a llocs de responsabilitat futurs en establiments hotelers.
  • Desenvolupar la teva carrera professional com a responsable o gerent d'hotel, subdirector/a o adjunt/a direcció, gràcies a una formació orientada a l'obtenció de resultats a nivell global.
  • Desenvolupar les habilitats directives que et permetin dur a terme un treball assertiu, col·laboratiu i participatiu a les empreses del sector.
  • Dominar les claus per a l'elaboració de plans estratègics i la seva aplicació immediata a entorns hotelers i de restauració nacionals i internacionals.

Titulació obtinguda

Un cop completat amb èxit el programa l'alumne/a obtindrà una triple titulació: El títol de Màster Executive en Direcció Hotelera, Empreses de Restauració i Food & Beverage per Ostelea, Tourism Management School. El títol de Màster Executive en Direcció Hotelera, Empreses de Restauració i Food & Beverage per EAE Business School. La titulació de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals

Sector amb oportunitats professionals: Podràs accedir o consolidar-te a nivell professional en un dels sectors que més desenvolupament i creixement està tenint en els darrers anys, tant a nivell nacional com mundial. En finalitzar el màster, l'alumne podrà exercir com: Director d'hotel o d'una empresa de restauració. Responsable del departament corporatius d'una cadena hotelera Cap de divisió hotelera de grups empresarials. Responsable de divisió d'aliments i begudes (Food & Beverage) Supervisor operatiu de centres de col·lectivitats. Director de Màrqueting en empreses d'hostaleria o restauració Director Comercial en empreses d'hostaleria o restauració El Servei de Carreres Professions canalitza i serveix de punt de trobada entre els alumnes, exalumnes i les empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials que demanen professionals del sector formats en Ostelea.

Promocions

  • Plans de beques per als candidats admesos.
  • Programa de finançament i ajuts.

Professorat

Claustre acadèmic Ostelea: Està constituït per professors universitaris i professionals de reconegut prestigi en el sector.
Màster Executive en Direcció Hotelera, Empreses de Restauració i Food & Beverage
Ostelea Distància
Campus i seus: Ostelea Distància
Ostelea
C/ Aragó, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X