Mosso d'Esquadra

1103 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
MasterD Oposiciones
Mosso d'Esquadra
Sol·licita informació
Oposicions
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

T´agradaria treballar a la policia autonòmica de Catalunya? Supera les oposicions de Mossos d´ Esquadra amb MasterD. Ser mosso d‘esquadra comporta una carrera professional amb un bon salari i una ocupació fixa.

Ara et preparem per a l´entrevista personal basant-nos en casos reals.

Aquesta és la teva oportunitat. S´han produït canvis en els requisits físics per a mossos d´esquadra: ara només s´exigeix una alçada mínima d´1,65 m per als homes i d´1,60 m per a les dones. A més, a les proves físiques s´han suprimit els exercicis de flexió de braços i tracció general.

Actualment els mossos d´esquadra treballen com a policia integral en el camp de la seguretat ciutadana, de la policia judicial, administrativa i científica, entre d´altres.

Anima´t i treballa com a mosso d´esquadra, trobaràs l´ambient perfecte per desenvolupar-te com a persona i com a professional.

El Cos de Mossos d´Esquadra és un cos jove, ja que pocs dels seus integrants superen els 40 anys. També cal destacar que el 15% dels seus components són dones.
 

Con la preparació de les oposicions per mosso d´esquadra tindràs la possibilitat d´entrar en un cos que s´encarrega, entre d´altres, de la seguretat ciutadana, la vigilància d´edificis i dependències de la Generalitat de Catalunya, la vigilància d´espais públics, la policia administrativa i judicial, inspeccionar activitats relacionades amb el medi ambient i el patrimoni cultural, col´laborar amb policies locals, etc.

Comença avui mateix a estudiar amb MasterD i aconsegueix la teva plaça a los mossos d´esquadra.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Prepara l'entrevista personal: Ens basem en casos reals. Classes en directe: Sessions en directe amb el teu professor. Test psicotècnics: Aprèn a resoldre els test psicotècnics. Simulacres d'examen: Similars als exàmens oficials. Preparació Proves Físiques: Sistema Personal Trainer 360.
Mosso d'Esquadra
MasterD Oposiciones
Campus i seus: MasterD Oposiciones
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X