Cos Nacional de Policia Escala Executiva

Oposicions
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Vols treballar com a inspector de policia? Accedeix com més aviat a una feina estable en els cossos de seguretat de l'estat aprovant les oposicions de policia nacional d'escala executiva. Ja no hi ha requisits d'edat! Presenta't ara encara que tinguis més de 30 anys.

En MasterD posem al teu abast els millors mitjans perquè aconsegueixis la teva plaça. Disposaràs l'assessorament d'un preparador personal, podràs realitzar tests psicotècnics en les nostres delegacions i comptaràs amb simulacres d'entrevistes personals basats en casos reals.
MasterD t'ofereix completament gratis en matricular la preparació de l'anglès

Destinataris

Requisits generals:
• Ser espanyol / a.
• Tenir complerts 18 anys.
• Alçada de 1,65 metres per a homes i 1,60 metres per a dones.
• Estar en possessió del títol d'enginyer tècnic, arquitecte tècnic, diplomat universitari o equivalent.

L'equivalència al títol de Diplomat universitari serà:
    
- L'haver superat els tres primers cursos complets dels estudis conduents a l'obtenció de qualsevol títol oficial de llicenciat, arquitecte o enginyer o
    
- L'haver superat el primer cicle corresponent a aquests estudis, sempre que aquest primer cicle contingui una càrrega lectiva mínima de 180 crèdits.
• Compromís de portar armes i, si escau, arribar a utilitzar-les.
• No haver estat condemnat per delicte dolós ni separat del servei de l'Estat, de l'Administració autonòmica, local o institucional, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.
• Estar en possessió del permís de conduir de classe B (abans B-1).
• Els opositors hauran d'estar en possessió de l'autorització per conduir vehicles d'emergència (BTP), obtinguda amb anterioritat a la data en què es comparegui a la realització de la quarta prova.

Metodologia

Preparació de l'anglès: Completament gratis a matricular-te. Test psicotècnics: Aprèn a resoldre els tests psicotècnics. Prepara l'entrevista personal: Ens basem en casos reals. Atenció individualitzada: Entrenador personal. Campus virtual: Learnnity: la teva comunitat de l'aprenentatge.
Cos Nacional de Policia Escala Executiva
MasterD Oposiciones
Campus i seus: MasterD Oposiciones
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X