Mossos d'Esquadra de la Generalitat

Consulteu el preu
Sol·licita informació
Aula Mestre
Mossos d'Esquadra de la Generalitat
Sol·licita informació
Oposicions
Presencial
Figueres (Girona)
Consulteu el preu

Descripció



Vols treballar com a Mosso d'Esquadra? Vols accedir a una de les 700 places que es convoquen?

A Aulamestre t'oferim la possibilitat d'aconseguir una d'aquestes places preparant-te totes les proves, teòriques, psicotècniques i físiques per a que superis amb èxit les oposicions.(Les proves físiques es realitzen conjuntament amb el Centre Esportiu Enformagym)

El curs de preparació t'ofereix tot el temari actualitzat, informació sobre el procés selectiu , classes presencials en horari de matí i tarda, tutories personalitzades tots els dies de la setmana, professorat amb experiència en el sector, calendari informatiu de les diferents convocatòries...A Aulamestre et donem totes les facilitats per a que puguis preparar-te les oposicions adaptant-nos al màxim a les teves necessitats.

Requisits

Requisits Generals:
Tenir la nacionalitat espanyola. Tenir 18 anys i no superar els 35 anys. Posseir el títol de Graduat en Educació Secundària, Graduat Escolar, FP1 o equivalent. Alçada mínima de 1?70 m els homes i 1?60m les dones. Carnet de conduir B. - Nivell B de Català (En cas de no disposar d?aquest certificat s?haurà de realitzar un examen durant el procés selectiu per poder acreditar-lo). No estar inclòs en el quadre d?exclusions mèdiques que determini la convocatòria.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Mossos d'Esquadra de la Generalitat
Aula Mestre
Campus i seus: Aula Mestre
Aula Mestre
C. Sta. Llogaia, 30 Baixos 17600 Figueres (Girona)
Sol·licita informació
X