Mossos d'Esquadra de la Generalitat

1069 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Aula Mestre
Mossos d'Esquadra de la Generalitat
Sol·licita informació
Oposicions
Presencial
Figueres (Girona)
Consulteu el preu

DescripcióVols treballar com a Mosso d'Esquadra? Vols accedir a una de les 700 places que es convoquen?

A Aulamestre t'oferim la possibilitat d'aconseguir una d'aquestes places preparant-te totes les proves, teòriques, psicotècniques i físiques per a que superis amb èxit les oposicions.(Les proves físiques es realitzen conjuntament amb el Centre Esportiu Enformagym)

El curs de preparació t'ofereix tot el temari actualitzat, informació sobre el procés selectiu , classes presencials en horari de matí i tarda, tutories personalitzades tots els dies de la setmana, professorat amb experiència en el sector, calendari informatiu de les diferents convocatòries...A Aulamestre et donem totes les facilitats per a que puguis preparar-te les oposicions adaptant-nos al màxim a les teves necessitats.

Requisits

Requisits Generals:
Tenir la nacionalitat espanyola. Tenir 18 anys i no superar els 35 anys. Posseir el títol de Graduat en Educació Secundària, Graduat Escolar, FP1 o equivalent. Alçada mínima de 1?70 m els homes i 1?60m les dones. Carnet de conduir B. - Nivell B de Català (En cas de no disposar d?aquest certificat s?haurà de realitzar un examen durant el procés selectiu per poder acreditar-lo). No estar inclòs en el quadre d?exclusions mèdiques que determini la convocatòria.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Mossos d'Esquadra de la Generalitat
Aula Mestre
Campus i seus: Aula Mestre
Aula Mestre
C. Sta. Llogaia, 30 Baixos 17600 Figueres (Girona)
Sol·licita informació
X