Perit Judicial en Valoració de danys corporals

1038 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Perit Judicial en Valoració de danys corporals
Sol·licita informació
Curs
On-line | Distància
210 hores
Consulteu el preu

Descripció

Atenent a la proposta per a la reforma de la "Llei de Cossos i Forces de Seguretat", podem veure com es manifesta la intenció per part del Govern d'ampliar notòriament les competències dels diferents cossos policials especialment als Cossos de Policia Autonòmics i Locals, pel que el professional ha d'estar preparat en tots els aspectes per afrontar aquests canvis amb totes les garanties personals i professionals; No només jurídica, que en definitiva és la base de tota actuació, sinó en altres aspectes.

Hem volgut trencar amb els temes tradicionals i oferir a tots aquells professionals que per raó d'ofici o càrrec seves funcions estiguin relacionades amb la matèria objecte del Curs altres possibilitats que sense cap dubte els serà de gran d'interès tant en el camp personal com professional , ens referim al curs de Perit Judicial en Valoració de Danys Corporals.

 La finalitat a aconseguir amb la impartició d'aquests coneixements forenses, no és altre, que l'assegurar una major instrucció i formació pel que fa a les lesions, les seves patologies, formes de localització i un primer diagnòstic, ja que els seus coneixements redundaran en el servei públic que cada dia presten els Membres de les FFCCSS i Perits Forenses, amb la seguretat de no cometre errors fatals davant d'un lesionat i amb la capacitat de salvar la seva vida, ja no directament, ja que en cap cas es pretén formar a metges, sinó amb la important comunicació de la situació als serveis d'urgències que al cap ia la fi, són el que sí actuaran depenent del comunicat, però és obvi que la majoria de les ocasions és més important saber què és el que no s'ha de fer amb un ferit abans que fer qualsevol actuació mal feta que perjudiqui més que ajudi... 

Temari

El contingut del curs i la pedagogia emprada, van ser objecte d'un minuciós estudi per a una bona assimilació per part de l'alumne tenint en compte la titulació exigida avui en dia als policies i Professionals, evitant en el possible, termes mèdics massa professionals i oferint una àmplia galeria de fotografies i dibuixos que ajudaran a una bona comprensió de la matèria.

Requisits

Per exercir la professió has d'estar Llicenciat en Medicina.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Objectius

Els objectius a cobrir és aquest curs són els següents:
  • Adquirir per part de l'alumne un ampli coneixement sobre la legislació que fa a les lesions es reglamenta en el nostre Codi Penal, responsabilitats i penes.
  • Adquirir per part de l'alumne, els conceptes més importants en el món de la medicina legal, a saber identificar les lesions i la seva importància, forma de producció, objecte agressor, possibles òrgans danyats, etc ...
  • Dotar dels coneixements necessaris per actuar amb diligència en els moments decisius que es poden donar davant d'actuacions tan comuns avui en dia com la violència domèstica, desenvolupant una aptitud natural per valorar la detenció.
  • Mentalitzar a l'alumne, de la importància de l'escena dels fets, de les proves i la seva correcta valoració.

Titulació obtinguda

Un cop superat el curs rebràs el diploma de Estudios de Empresa en Perit Judicial en Valoració de Danys Corporals reconegut per associacions professionals que et permetin exercir una professió amb garanties. En cas de no estar en possessió del títol de medicina, rebràs un certificat dels estudis cursats com a Curs Superior en Patologia i Traumatologia Forense.
Perit Judicial en Valoració de danys corporals
Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Campus i seus: Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Paseo Fabra i Puig, 10-12 08008 Barcelona
Sol·licita informació
X