Policia Nacional Escala Bàsica

7 Persones han demanat informació
1056 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
MasterD Oposiciones
Policia Nacional Escala Bàsica
Sol·licita informació
Oposicions
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

El teu somni és ser policia nacional? Ara en MasterD trobaràs tot el necessari per poder fer-ho realitat com més aviat millor. Treballar en els cossos de seguretat de l'Estat no és només gratificant, sinó que a més podrà reportarte un bon remuneració. A més, ara pots presentar-te a les proves de policia nacional encara que tinguis més de 30 anys ja que han canviat els requisits.

Comptaràs amb els millors mitjans per poder preparar amb èxit l'entrevista personal, ja que disposem de simulacres d'entrevistes personals basats en casos reals. No ho dubtis més, aconsegueix el teu lloc de policia nacional i gaudeix de tots els avantatges de ser funcionari. Matricula't ara i obteniu gratis la preparació de l'anglès.

Requisits

Requisits generals:
• Ser espanyol.
• Tenir complerts 18 anys.
• Tenir una alçada mínima de 1,65 metres els homes i 1,60 les dones.
• Estar en possessió o en condicions d'obtenir el Graduat en Educació Secundària. També s'admet la Formació Professional específica de grau mitjà, Formació Professional de primer grau o equivalent i el Batxillerat o equivalent.
• Compromís de portar armes i, si escau, arribar a utilitzar-les.
• No haver estat condemnat per delicte dolós ni separat del servei de l'Estat, de l'Administració autonòmica, local o institucional, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.
• Estar en possessió del permís de conduir de l'actual classe B.
• Els opositors hauran d'estar en possessió del permís de conducció de la classe A que preveu el Reglament general de conductors, aprovat pel Reial Decret 772/1997, de 30 de maig, o el de la classe A2 a què es refereix el Reglament General de conductors, aprovat pel Reial Decret 818/2009, de 8 de maig; i de l'autorització per conduir vehicles d'emergència (BTP), obtinguda amb anterioritat a la data que s'estableixi en la convocatòria corresponent, normalment la quarta prova.
Estudi mínims: FP Grau mig.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Test psicotècnics: Aprèn a resoldre els tests psicotècnics. Classes en directe: Videosesiones en directe sobre continguts del curs. Prepara l'entrevista personal: Ens basem en casos reals. Preparació de l'anglès: Completament gratis a matricular-te. Temaris: Material constantment actualitzat. Experts en oposicions: Més de 18 anys preparant oposicions.

Durada

Matricula't ara: Comptaràs amb jornades intensives al maig: Entrevista personal i test de personalitat.
Policia Nacional Escala Bàsica
MasterD Oposiciones
Campus i seus: MasterD Oposiciones
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X